Heti horoszkóp – 2018. március 26-április 1.

heti horoszkop
heti horoszkop

Heti horoszkóp – 2018. március 26-április 1. között minden csillagjegy aktuális, heti előrejelzését itt olvashatjátok.

Heti horoszkóp – 2018. március 26-április 1.:

KOS csillagjegy – heti horoszkóp

A Nap és a Merkúr is a Kos jegyében áll, de az utóbbi bolygó hátráló mozgásban van, ez azért jelez némi nehézséget. A keddi bolygóállások szerencsések lesznek, ezért erre a napra kellene időzítened a fontos elintéznivalóid, megbeszéléseid. Csütörtökön a Szaturnusz hatása miatt úgy érezheted, hogy egy helyben topogsz. A héten figyelj az egészséges táplálkozásra és ne vállald túl magad.

csillagjegyek
heti-horoszkop

BIKA csillagjegy – heti horoszkóp

A Vénusz belép a Bika jegyébe, melynek hatására most nagyon szerencsés lesz a szerelemben. De nem csak a szerelemben lesz szerencséd, hanem más kapcsolataid is jól alakulnak. A kollégák, barátok, ismerősök bebizonyítják mennyire szeretnek és megbecsülnek. Anyagi téren is kedvező lehetőségek adódnak számodra.

IKREK csillagjegy – heti horoszkóp

A hét első felében a bolybók lehetővé teszik, hogy gyorsan dolgozz és jól haladj a terveiddel. Ha még egyedülálló vagy tartsd nyitva a szemed, hiszen valaki a közeledben vonzódik hozzád. A Vénusz szombattól a Bika jegyében áll és ez a hatás aggódóvá tesz majd. Fontos! Ne vegyél mindent annyira komolyan.

RÁK csillagjegy – heti horoszkóp

A párban élő Rákok számára szép időszak következik. Mély beszélgetések, romantikus esték. Viszont a Nap és a Szaturnusz kellemetlen kapcsolata miatt, ha egyedülálló vagy, akkor jól gondold meg, hogy kit engedsz magadhoz közel… A karrier területén jó lehetőségek adódhatnak.

OROSZLÁN csillagjegy – heti horoszkóp

A Mars motiválttá és megnyerővé tesz, de sajnos nem lehet minden úgy, ahogy te szeretnéd. Különböző kompromisszumot kell kötnöd. Energiáidat ne pazarold veszekedésre, inkább próbálj az alkotásra koncentrálni. Minden fontos ügyedet intézd el a héten!

SZŰZ csillagjegy – heti horoszkóp

A Vénusz szombaton lép a Bika jegyébe, ami kedvezni fog neked is. Flörtöket, ismerkedést hozhat. De nem csak érzelmi életed alakul kedvezően, hanem pénzügyeid is. Ne aggódj túl sokat és ne bonyolítsd túl a dolgokat. Bízz magadban!

MÉRLEG csillagjegy – heti horoszkóp

A hét első fele elég izgalmasan alakul, hiszen egy futó ismeretségből akár komolya kapcsolat is kialakulhat. Pénteken a Hold a Mérleg jegyébe lép, szombaton pedig Telihold lesz, ami sikert hoz a hétvégédre.

SKORPIÓ csillagjegy – heti horoszkóp

Sikereket halmozhatsz most a munkádban és a magánéletedben is. A csillagok támogatnak erővel és energiával, ezért úgy érezheted, hogy kifogyhatatlan vagy! A Vénusz neked is kedvez a héten, sok hódolód lehet a következő napokban.

NYILAS csillagjegy – heti horoszkóp

A Nap, a Merkúr és a Vénusz is a legjobb hatást gyakorolja a Nyilasra. Büszke lehetsz magadra, hiszen olyan barátok vannak melletted, akikben tökéletesen megbízhatsz. Ez az érzés pedig boldoggá tesz. A Vénusz és az Uránusz is gondoskodik arról, hogy ne unatkozz. Váratlanul elérhet a szenvedély a héten.

BAK csillagjegy – heti horoszkóp

Egy titkos ellenséged akadályokat gördíthet eléd a munkahelyeden. De ne aggódj eredménytelen a próbálkozása, hiszen a Mars a Bak jegyében áll, ami ellenállóvá tesz téged. A Vénusz új szerelmet hozhat a héten.

VÍZÖNTŐ csillagjegy – heti horoszkóp

Munkahelyeden jelentős átalakulások várhatók, de nem negatív értelemben. Ne bántson, ha furcsa pletykák jutnak a füledbe, valaki így akarja rontani a jó híredet. De persze ez nem fog sikerülni. Pénzügyekben csak minimális kockázatot vállalj.

HALAK csillagjegy – heti horoszkóp

Fontos, hogy szerdáig el tudj merülni a feladataidban. Mindent készíts elő megfelelően és ne hagyd, hogy bárki is sürgessen. Oszd be az energiáidat, ugyanis a héten nem lesz belőle túl sok. Vasárnap este viszont kárpótol mindenért, kellemes, boldog órákban lesz részed.

K.D.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here