Heti horoszkóp – 2018. április 2-8.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Heti horoszkóp: A Kos csillagjegy több nehézséggel is találkozhat a héten, a Bikák körül izzik a levegő, a Szűz pedig megvalósíthatja egyik tervét. Heti horoszkóp – 2018. április 2-8. között minden csillagjegy aktuális, heti előrejelzését itt olvashatjátok.

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

A bolygóállásoknak köszönhetően némi nehézséggel kell szembenézned a héten. Olyan érzésed lehet, hogy semmi sem akar sikerülni, minden áll és nem halad egyről a kettőre. Sok türelemre és kitartásra lesz szükséged, hogy áthidald ezt az érzést. Még az is lehet, hogy új munkát kell kezdened. Ami pozitívum: szerencsére a Nap a Kos jegyében erővel és kitartással lát el.

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

A Vénusz a Bika jegyében áll, ami eléggé felforrósítja körülötted a levegőt. Ha már párkapcsolatban élsz, több időt fogsz együtt tölteni a szerelmeddel és építitek a közös jövőt, ami örömmel tölt el. Ennek az elementáris energiának köszönhetően akár egy szerelmi válság is megoldódik. Ha pedig egyedülálló vagy találkozhatsz egy vonzó ismeretlennel.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

A hátráló Merkúr megnehezíti a heted, de ne csüggedj, vegyél erőt magadon. A Nap energiával és kitartással ruház fel, ami segít abban, hogy a nehéz helyzetekből is a legjobbat tudd kihozni.

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

A héten két különböző hatás ér majd. Hétfőn, kedden a Merkúr nem éppen pozitív hat majd rád, úgy fogod érezni, mintha elhagyott volna az erőd, energiád. De a hét közepétől a Vénusz és a Szaturnusz nagyszerű üzenete elfeledteti veled a fáradtságot. A héten próbálj meg kevesebbet betervezni és szánj több időt egyes projektjeidre.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

Készülj fel, mert nem lesz egyszerű heted. Feszültségre és váratlan látogatókra, valamint sürgős megbízásokra is kell számítanod. Ráadásul előfordulhat, hogy olyan emberekkel kell egyezkednek, akik sokkal lassabbak, mint te és ez rosszul érinthet. De vitatkozás helyett inkább próbálj meg rájuk hangolódni.

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

Ha a héten nekilátsz új ötleteid elkészítéséhez, nem csak a kollégáid, hanem Fortuna segítségére is számíthatsz. Ha úgy érzed céljaid ütköznek a többiek elképzeléseivel iktass be kisebb kerülőt, ne légy túl őszinte, mert akkor könnyen kijátszhatnak.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

A Vénusz állása azt jelzi, hogy egy komolytalannak induló románc most komoly párkapcsolattá alakulhat. A családod kritikáját alaposan szűrd át. Partnereddel szemben elfogult vagy, de ez nem baj. Ne kívülállóként ítéld meg a kapcsolatod, mert úgysem tudsz tárgyilagosan dönteni.

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

A Vénusz a héten a te partnerházadban áll. Ez pedig a nagybetűs szerelmet jelzi, ha szingli vagy most találkozhatsz az igazival. De vigyázz ne legyél görcsös, mert akkor a lényegre nem marad energiád.

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

A Kos jegyében álló Nap felébreszti benned az összes jó tulajdonságod. Most valakinek nagy segítségére lehetsz, ez pedig örömmel tölti el a szívedet. Egy számodra fontos kapcsolat stabilizálódását jelzik a csillagok.

Bak csillagjegy – heti horoszkóp

A Vénusz kedvező helyzetben áll most a számodra. Egy új kapcsolat komolyra fordulhat egy közös élmény által. A régi kapcsolatok sem kopnak el, sőt tovább mélyülnek.

Vízöntő csillagjegy – heti horoszkóp

A héten nagyon figyelj mit mondasz és mit csinálsz. Könnyen visszajuthat mások fülébe, ha valamit mondasz róluk. Elég egy rosszkor, rossz helyen mondott megjegyzés és hónapokra parkolópályára kerülhetsz.

Halak csillagjegy – heti horoszkóp

Szívedet, lelkedet kiteszed, mégis sok bánat érhet. Mindent odaadsz magadból és nem kérsz érte semmit. Azért néha jó lenne megállni és átgondolni a saját vágyaidat is – a héten adódhat egy helyzet, ami segít ebben.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here