Fordulj problémáiddal kristályokhoz!

rzsakvarc

Az alternatív gyógyászat és a kisebb mágiák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Tudd meg, hogy miképp használd a gyönyörű kövek energiáit, illetve, hogy mi mindenre hat jelenlétük

Használatuk

A gyógyító kövek akár puszta jelenlétükkel is kifejtik pozitív hatásukat, mivel olyan rezgéseket bocsátanak ki, melyek pozitívan befolyásolnak téged (mert mint tudjuk, minden energiát bocsát ki). De ha maximális eredményt szeretnél elérni, akkor miután vízsugár alatt megtisztítottad, használhatod marokkőként is, vagy ha fáj valamid, teheted a problémás területre is. Bármilyen hihetetlennek tűnik, de minden, ami a természetben fellelhető valamilyen fokon hat ránk. Így ha át szeretnénk venni az energiáit, akkor érdemes pár percig a kezedben tartani, de még jobb, ha magadon viseled, például ékszer formájában.

És honnan tudhatjuk, hogy melyik a nekünk való kristály? Sok elmélet kering arról, hogy különböző csillagjegyekhez más-más kő illik. Erre természetesen nincs általános szabály, ugyanis ha hallgatsz a belső hangodra, akkor tudni fogod, melyik is való neked az adott pillanatban- tehát nincs olyan, hogy csak ez, vagy csak az jó számodra. De lássuk, melyik kristály milyen testi/lelki problémára való!

rzsakvarcA szeretet, szerelem, párkapcsolat kövei

Ha valaki nem ért a kristályokhoz, ránézésre ő is érzi, ez a rózsaszínű kő a szerelem talizmánja. Pontosabban minden olyan problémát orvosol, amely a szívhez kapcsolódik, tehát szakítás, csalódás, fájdalom esetén segít begyógyítani a sebeket. A hálószobába kifejezetten ajánlott egy-két rózsakvarcot tartani, ezzel erősíti a szobában lévő pár összetartozását és szerelmét.

Ezen kívül régen még az achátot is használták szerelmi varázslatokhoz, mivel úgy tartották, segít bevonzani a lelki társunkat, valamint megszabadít minket a gátlásoktól, melyek akadályoznak minket a párválasztásban. Lelki szinten mindkettőnek nyugtató és depresszióűző hatása is van.

Félénkségre, önbizalomhiányra

Számtalan ember szenved önbizalomhiányban, mely hatással lehet az egész életére. Az akvamarin ékszerként való viselésével ez az érzés csökkenthető, vagy akár meg is szűntethető. Pozitívan befolyásolja a lelki folyamatokat, és ellenállóbbá válhatunk a külvilág ingereire. Mivel kiegyensúlyoz és stabilizál, megelőzi a szív problémáit, mérsékli az izomfeszülést és jó hatással van a lüktető fejfájásra is.

Fogyókúrás citrin

Még mielőtt bárki is azt hiszi, ha citrint visel, akkor a TV előtt ülve is folyamatosan olvadnak le róla a kilók, akkor az sajnos téved, bár való igaz, egy hatásos fogyókúrát nagyban segíti és gyorsítja. Fontos, hogy ne csupán a szobában legyen  (bár akkor elvileg pénzt vonz be), hanem ha karcsúsodni szeretnél, akkor mindenképp ékszerként hordjad, hogy mindvégig érintkezzen a bőröddel!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here