Vízöntő csillagjegy (Vízöntő horoszkóp)

vízöntő csillagjegy
vízöntő csillagjegy

A Vízöntő csillagjegy a január 21 és február 19 között szülöttekre érvényes.

A Vízöntő csillagjegy fő jellemvonásai:

A Nemes Lélek. Idealista, igazságos, becsületes, bátor, elhivatott, demokratikus, korrekt, kreatív, megbízható, szereti a változatosságot, szívós, kitartó, akaratos, fegyelmezett, erős koncentrálóképességgel rendelkezik, állhatatos, kritikus, extravagáns, provokatív, nagyok a kedélyhullámzásai, néha álszent.

A Vízöntő csillagjegy évszaka: Tél

A Vízöntő csillagjegy eleme: Levegő

A Vízöntő csillagjegy állata: birka, zerge, páva, zsiráf, kenguru, pulyka, angolna

A Vízöntő csillagjegy ásványa: akvamarin, fekete gyöngy, zafír, borostyán, ametiszt

A Vízöntő csillagjegy féme: alumínium, urán, cink, ólom

A Vízöntő csillagjegy színe: lila, fekete, általában a sötét színek

A Vízöntő csillagjegy testrészei: lábszár, idegrendszer

A Vízöntő csillagjegy életfunkciója: gondolati tevékenységek

A Vízöntő csillagjegy betegségei: lábszár és alkar megbetegedései, visszérgondok, gerincbántalmak

A Vízöntő csillagjegy száma: 2

A Vízöntő csillagjegy napja: Szombat

A Vízöntő csillagjegy országa: Oroszország, Lengyelország, Svédország, Finnország

A Vízöntő csillagjegy városai: Bréma, Hamburg, Salzburg, Triest

vízöntő csillagjegy
vízöntő csillagjegy

A Vízöntő csillagjegy jellemzői:

A Vízöntő idealista. Mélyen hisz a nagy eszmékben, gondolatokban, isteníti az igazságot, ám értetlenkedve áll az emberi természet esendősége előtt. A Vízöntő jelképe a vízhordó. Ellátja a vízzel az emberiséget, miközben saját keze száraz marad. Levegőjegyként a Vízöntő ideáljaiban találja meg a valóságot. Nem az egyén, sokkal inkább a társadalom problémáival foglalkozik.

A szociális munka, a tanítás vagy a politika terén érzi otthon magát. Legszebb tulajdonsága az igazságosság és becsületesség. Elhivatottak, olyannyira, hogy magánéletük szinte nem is létezik. A Vízöntőt jellemzi az érzelmi távolságtartás, holott valódi mély érzelmekkel rendelkezik, de szinte fél saját érzéseitől. Könnyen zavarba hozható, sűrűn elpirul. Fél kinyilvánítani érzéseit, akár egy szál virág átadása is kínos tud lenni számára, holott fél életét odaadná párjáért. Nem egy romantikus alkat. Kevés érzéke van a személyes, intim dolgok iránt.

Különleges, mindenben a különlegeset keresi, emiatt különccé is válhat. Öltözéke is vadító, de nagyon jól áll neki. Ő az Udvari Bolond, aki dobálja a kritikákat és igazságokat azok felé, akik felül vannak. Emiatt sok a konfliktushelyzete. Bár nem szereti a rutint, mégis korrekt és megbízható. Sokoldalú. Szereti és kedveli a változatosságot, mégis szívós, kitartó és állhatatos is. Rugalmasan rugalmatlan. Nem ismeri a tabut. Sokszor provokatív emiatt.

Türelmes, tapintatos, nemes lelkű, becsületes és jó diplomata. Környezetét nagyon ügyesen irányítja. Erős koncentrációs készsége, kitartó. A felületességet, a félmunkát nem kedveli. Vérmérséklete szangvinikus, amibe egy kis mélabú is kerül. Könnyen feldühödik, de ugyanolyan gyorsan le is nyugszik. Nem haragtartó.

Az árnyék Vízöntő csillagjegy:

Álszent és önző lesz, ha a Vízöntő az árnyékos oldalra téved. Ilyenkor ugyanis cselekedetei és szavai nincsenek összhangban. Bort iszik és vizet prédikál. Az egyenlőségről beszél, miközben párkapcsolatában gyakran önző módon viselkedik. Vitákban türelmesen meghallgatja vitapartnerét, ám csak annak ad igazat, aki vele egyetért, azaz vitapartnerének igaza sosem lehet.

A szerelmes Vízöntő csillagjegy:

Hajlamos érzelmei elfojtására, hisz azokat a gyengeség jelének tartja. Nem ő a legromantikusabb szerető. Hűségében, őszinteségében azonban vakon lehet bízni, hisz „igazságfüggő”. Továbbá nem egy kalandkedvelő típus, ezért sokkal megnyugtatóbb és egyszerűbb számára hűnek maradni és legalább titkon foglalkozni azzal, amit legjobban élvez: a gondolatokkal. A szerelemnél számára a barátság többet jelent, a szerelmet is annak éli meg. A szerelmet nem is érti tulajdonképpen. Partnerének megadja a szabadságot, ám titkon (még néha önmagának sem vallja be) retteg attól, hogy elveszíti, ezért a legféltékenyebb jegy.

A szülő Vízöntő csillagjegy:

Nagyon nehezen viseli a kötöttségeket, de kitűnő szervező, nagy a felelősségtudata. Egyenrangúként, partnerként kezeli a gyermeket. Érzelmi távolságtartása itt is működik, ami konfliktusforrás lehet, mert a gyermek azt hiszi, nem szeretik. Türelmetlen lehet a gyerekkel, de nagy szabadságot ad neki. (néha túl nagyot is).

A gyermek Vízöntő csillagjegy:

Kreatív, ötletes, sokat kell vele foglalkozni. Ha önmagát foglalja le, az veszélyes lehet ránézve vakmerősége és mély szabadságérzete miatt. Nehezen viseli a szabályokat és a tabukat. Kiszámíthatatlan. Nagyon érdeklődő, különösen a tiltott dolgok iránt. Exhibicionista, szereti a különlegességeket.

További cikkek a Vízöntő csillagjegyről:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here