Skorpió csillagjegy (Skorpió horoszkóp)

Skorpió csillagjegy
Skorpió csillagjegy

A Skorpió csillagjegy az október 24 – november 22 között szülöttekre érvényes.

A Skorpió csillagjegy fő jellemvonásai:

röntgentekintetű, titokzatos, érzékeny, intelligens, kitűnő a memóriája, hatalmas önfegyelemmel rendelkező, kitartó, elkötelezett, együttérző, hűséges, szenvedélyes, ellenőrző, birtokló, bizalmatlan, féltékeny, védekező, szereti fontosnak érezni magát..

A Skorpió csillagjegy évszaka: Ősz

A Skorpió csillagjegy eleme: Víz

A Skorpió csillagjegy állata: skorpió, krokodil, kígyó, pók, szúnyog, farkas, harkály

A Skorpió csillagjegy ásványa: magnezit, ametiszt, mágneskő, topáz

A Skorpió csillagjegy féme: Vas

A Skorpió csillagjegy színe: vörös, vérpiros

A Skorpió csillagjegy testrészei: nemi szervek

A Skorpió csillagjegy életfunkciója: továbbfejlődés

A Skorpió csillagjegy betegségei: nemi szervek megbetegedései, vastagbélproblémák, cukorbetegség

A Skorpió csillagjegy száma: 4

A Skorpió csillagjegy napja: Kedd

A Skorpió csillagjegy országa: Marokkó, Algéria, Bajorország, Izrael, Norvégia,

A Skorpió csillagjegy városai: Liverpool, München, Passau, Washington

skorpió csillagjegy
skorpió csillagjegy

A Skorpió horoszkóp:

Rejtélyes, megfigyelő, önmagából szinte semmit meg nem mutató, látszólag ellenséges és kegyetlen, a Röntgenszemű Ember. A legnehezebb jegy valamennyi közül, hisz ők okozzák a legtöbb fejtörést kiismerhetetlenségükkel. Ahogyan a Halak és a Rák, a Skorpió is vízjegy. A víz elem kapcsolódik legjobban az élet érzelmi oldalához. Közülük ő ért leginkább a ködösítéshez. Nem véletlen, hisz a Skorpió a mély érzések és az érzékenység jegye. Könnyen megbántódik, emellett együttérző, jószívű, belül sokszor magányos és szinte kielégíthetetlen a kapcsolatok iránti szükséglete. Érzékenysége miatt (hasonlóan a Rákhoz) jól megválogatja, kiket enged magához közel. Ezért kissé bizalmatlan az emberekkel. Noha gyerekkorától kezdve „átlát a szitán”, megérzi a képmutatást. Lehet, hogy ez nem is mindig tudatosul benne, de zsigeri szinten érzékeli azt és így is reagál rá.

A Skorpió nem tud romantikus lenni, pontosan ismeri a realitást és nem tud tőle elvonatkoztatni. A víz elem realista, míg a levegő elem idealista. A Skorpió ezért tud sokszor cinikusan viselkedni. A Skorpió noha rendkívül együttérző tud lenni, mégis a legnagyobb kihívás számára, hogy toleráns legyen. A Skorpió egyszerűen nem tolerálja a gyengeséget. A fájdalmat, a szenvedést és a magányt megérti, de a lustaságot ki nem állhatja. Iszonyú önfegyelemmel rendelkezik, és nem érti, hogy más miért nem olyan, mint ő.. Kitűnő az intelligenciája, a memóriája tökéletes. Imád mindent ellenőrizni. Nagy gondot okoz neki, ha ki kell engednie a kezéből az irányítást.

Nagyon céltudatos, hatalmas az akaratereje, a türelme, a kitartása. A skorpiót nehéz eltántorítani céljától, azt tűzön-vízen keresztül is eléri. Képes akár évekig is várni. Éleslátása pedig biztosítja, hogy elkerülje a problémák nagy részét. A Skorpió nem szereti a tömeget. Jobban kedveli a barátok szűk körét vagy egyetlen szerelmének társaságát.

A Skorpió csillagjegy árnyoldala:

Birtokló és féltékeny típus, akár a betegességig. Viták során nem veszi figyelembe vitapartnere nézőpontját, makacs és önfejű. Könnyen haragos és elutasító. Védekező típus. Már a felszíni érintést is könnyen támadásnak éli meg. Néha önmagát is védi önmaga ellen, mert sokszor nagy harcok dúlnak a lelkében. A Skorpiónak meg kell értenie önmagát és fegyverszünetet kell kötnie önmagával.

A szerelmes Skorpió:

Szenvedélyes, ám ennek nem adja látható jeleit. A Skorpió számára a szexualitás nem csupán fizikai, hanem főleg érzelmi feloldódás. A szerelemben is végig ő akarja uralni a terepet és ellenőrzése alatt tartani a kapcsolatot valamint párját. Másrészt viszont kedveli, ha felveszik vele a harcot. Az ismerkedés során rendkívül figyel minden apró részletre, rövid idő alatt kiismeri választottját. Akkor érzi a legjobban magát, ha érzi, hogy szükség van rá. A Skorpió megtartja titkait, amit viszont párjának nem enged meg, mindig mindent tudni akar róla. A Skorpió számára fontos párkapcsolata erős szeretetéhsége miatt. Erős a birtoklási vágya. Nem könnyen engedi el a másikat.

A Skorpió gyermek:

Nem könnyű eset. Erős akaratú, makacs, önfejű és dacos. Nála erőszakkal csak látszateredményeket lehet elérni, lelke mélyén nem hódol be. Nagyon nagy érzelem-és szeretetéhsége van. Ezen keresztül lehet őt irányítani. Szüksége van a világos határokra. Nagy tudásvággyal rendelkezik, kíváncsi. Tudni akarja a dolgok és az emberek működését is.

A Skorpió szülő:

Maximalista, nagyon sokat vár el gyermekétől. De sokat is ad cserébe. Nehezen tűri, ha gyermeke ellentmond neki, de mégis becsüli. Ha kell, tűzbe megy érte.

További érdekességek a Skorpióról:

Halak csillagjegy

Rák csillagjegy

Szűz csillagjegy

Bak csillagjegy

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here