Oroszlán csillagjegy (Oroszlán horoszkóp)

oroszlán csillagjegy
oroszlán csillagjegy

Az Oroszlán csillagjegy a július 23 és augusztus 23 között szülöttekre érvényes.

Az Oroszlán csillagjegy fő jellemvonásai:

kreatív, mítoszt gyárt önmagáról, lojális, becsületes, romantikus, exhibicionista, extravagáns, stílusos, karizmatikus, vallásos, keresi az élet értelmét, megfigyelő, önközpontú, néha érzéketlen.

Az Oroszlán csillagjegy évszaka: Nyár

Az Oroszlán csillagjegy eleme: Tűz

Az Oroszlán csillagjegy állata: szarvas, sas, oroszlán, hiúz, tigris, sólyom, kakas

Az Oroszlán csillagjegy ásványa: borostyán, jáspis, rubin, gyémánt

Az Oroszlán csillagjegy féme: arany, fehérarany

Az Oroszlán csillagjegy színe: sárga, narancssárga

Az Oroszlán csillagjegy testrészei: szív, hát, hátgerinc

Az Oroszlán csillagjegy életfunkciók: táplálkozás, látás

Az Oroszlán csillagjegy betegségei: táplálkozásproblémák, éhség, érrendszeri gondok, visszér, hátizmok gondjai

Az Oroszlán csillagjegy száma: 1

Az Oroszlán csillagjegy napja: Vasárnap

Az Oroszlán csillagjegy országa: Franciaország, Csehország, Olaszország

Az Oroszlán csillagjegy városai: Prága, Linz, Baden, Ravenna, Philadelphia, Róma, Chicago, Bombay, Damaszkusz

oroszlán csillagjegy
oroszlán csillagjegy

Az Oroszlán horoszkóp jellemzői:

Az Oroszlán csillagjegy társas élete nagyon mozgalmas, az állatok királyát a Nap-jegyének megfelelően a társaság középpontjává teszi. Önbizalmat sugároz és napfényt, képes minden ellenfelét túlragyogni, szereti önmagát és az életet és azt, ha őt imádják. Az Oroszlán tüzes jegy. A tűz elem mindenekelőtt a jövőbeni lehetőségek felfedezésével és megvalósításával kapcsolatos. Az Oroszlán szeret magából mítoszt csinálni, feltüntetni magát a hős, teremtő, fenntartó és gyengék védelmezőjeként. Annyira idealista, hogy az embernek sírni támad kedve, sőt sokszor még önmagát is sírásra készteti. Azok az Oroszlánok, akik a legcinikusabbnak tűnnek is a lelkük mélyén nagyon romantikusak. A képet, amit magában kialakít a világról, nehezen tudja megváltoztatni. Hosszú időbe telik el, mire rádöbben, hogy a való élet nem tündérmese, amiről ő egyébként álmodozik. Ragaszkodik eszméihez és meglepődik azon, ha azok nem egyeznek a realitással. Sokszor megdöbbenti az életben tapasztalható kicsinyesség, kétértelműség, féltékenység és rosszhiszeműség. Minden erejével arra törekszik, hogy tettei csodálatraméltóak legyenek. Számára a lojalitás és a becsület nagyon fontos.

Az Oroszlánnak szüksége van, hogy lehetősége legyen nagyvonalú terveinek kivitelezésére.

Széles ecsetvonásokkal szeret festeni élete vásznán. Arról feledkezik meg mindössze, hogy a festés piszokkal jár, amit valakinek el is kell takarítania. Na, ő nem lesz az az ember. Ő nem képes és hajlandó az élet mindennapi dolgaival való foglalatosságra. Azt elvégezteti mással. Az Oroszlán (hasonlóan a Nyilashoz) gyűlöli a korlátozásokat. Nem szereti, ha oda kell figyelnie arra, mennyi pénz van a pénztárcájában. Nagyvonalú önmagával és másokkal is!

Az Oroszlán azt képzeli, hogy mellette egy huszonnégy órás titkári, pénzügyi szolgálat és kiszolgáló személyzet áll rendelkezésére.

Elvárja a gondoskodást, hogy kitakarítsanak utána. Őt figyelmeztetni kell, fizesse be a számláit, ruháit hozza el a mosodából stb. Ezért ideális számára egy föld jegyűvel párkapcsolatban élni. Nem szándékosan zsarnokoskodik. Ha figyelmeztetjük erre, még ő szokott megsértődni. Egy sikeres Oroszlán a luxus körülményeket ki is tudja alakítani maga körül, ám ha látunk egy korlátozottabb körülmények között élő Oroszlánt, láthatjuk a szemében, hogy megtört, számára az élete maga a pokol. Gyakran az Oroszlán nincs vele tisztában, hogy nem körülötte forog a világ. Szüksége van arra, hogy érezze nélkülözhetetlenségét és önmaga fontosságát. Az objektivitás nem erőssége az Oroszlánnak.

Az Oroszlán csillagjegyűek többnyire stílusosak és karizmatikusak.

Sokan követik őket, hisz jelentős befolyást tudnak elérni más embereknél. Nagy hibájuk viszont, hogy gyakran úgy gondolják, értük süt a nap, értük hullnak az esőcseppek. Nem nagyon tudja megosztani a színpadot sem mással, hisz ez azt jelentené, hogy le kellene mondani saját kreatív önkifejezéséről. Zavarja, ha korlátozzák, és valakihez alkalmazkodnia kell. Mindig megtalálja a módját, hogy visszaszerezze a tőle elbitorolt teret. Mások igényeire nem érzékenyek, sőt néha kifejezetten érzéketlenek. Az Oroszlán vallásos jegy.

Az árnyék Oroszlán csillagjegy:

Alapvetően nagylelkűek, ám ha ebbe a képbe bekúszik az árnyék, rögtön egy nem önzetlen nagylelkűvé alakul, hanem úgy ad, hogy ő közben nem fogad el. Hisz ezzel a másik egyenrangú partnerré válna. Ezért csak ad és igyekszik fenntartani felsőbbrendű érzését és a másik iránta való elkötelezettségét. Másik árnyoldala, hogy nem képes dicsérni, mivel eszébe sem jut, hogy a másiknak is jól eshet az elismerés. Az árnyoldalt tovább szaporítja, hogy ő tudja a legjobban, hogy mi a jó a másiknak. Egyébként sem fukarkodik a tanácsosztással, ám ezzel is túlzásba tud esni. Valamint nem képes bevallani, hogy van olyan dolog, amit ő nem tud vagy ismer.

A szerelmes Oroszlán csillagjegy:

Romantikus és nagyvonalú, szerelmét elhalmozza ajándékokkal. De nem a szokásos, hanem különleges, luxus ajándékokkal. Szereti a szerelmet misztifikálni, ahogyan saját magát is. Imádja dramatizálni azt. Az Oroszlán annyira imád szerelmesnek lenni és imádja ezt az érzését, hogy néha szinte megfeledkezik a másikról. Hűséges, aminek viszonzását is elvárj. Féltékeny típus. Szerelmére tulajdonaként tekint. Csodálatosan védelmező tud lenni kapcsolataiban és bármikor képes áldozatot hozni szerelméért.

A szülő Oroszlán csillagjegy:

Általában egy vagy két gyereket nevel csak, mert úgy gondolja, ennyinek tudja megadni azt a bőséget, amit ő szeretne. Idealista elvárásait kivetíti gyermekeire, ám kénytelen ezekből a későbbiekben lejjebb adni, látva a realitást. A külvilág előtt dicséri gyermekeit, ám önmagában mindig elégedetlen velük. Egy darabig türelmes, de ha elveszíti türelmét, ilyenkor ordít. Sokat ad a külsőségekre, ami a gyerekek ruháját, kinézetét illeti.

A gyermek Oroszlán csillagjegy:

Nagy a mozgás-, játék- és szeretetigénye. Kreatív, de nem szereti a nagy erőfeszítést. Elvárja, hogy kiszolgálják. Büszkeségét tiszteletben kell tartani, de fontos határokat szabni neki. Követelőzéseinek nem szabad teret adni. Tekintélyét már testvéreivel is érzékelteti. Figyelni kell baráti társaságára, mert könnyen rossz társaságba keveredhet hiúsága miatt.

További érdekességek az Oroszlán csillagjegyről:

Nyilas horoszkóp

Kos horoszkóp

Ikrek horoszkóp

Mérleg horoszkóp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here