Ikrek csillagjegy (Ikrek horoszkóp)

ikrek csillagjegy
ikrek csillagjegy

Az Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21 között

Az Ikrek csillagjegy fő jellemvonásai:

idealista, kommunikatív, érdeklődő, kíváncsi, nyitott, jó szervező, örökmozgó, alkotó, jó vitapartner, szellemileg, fizikailag mozgékony, ám változékony, szétszórt, felületes.

Az Ikrek csillagjegy évszaka: Tavasz

Az Ikrek csillagjegy eleme: Levegő

Az Ikrek csillagjegy állata: majom, bika, kakas, róka, menyét, szarka

Az Ikrek csillagjegy ásványa: topáz, berill, gránit, vonalkás kövek, vérpiros kristály

Az Ikrek csillagjegy féme: higany

Az Ikrek csillagjegy színe: tarka, világos, narancs

Az Ikrek csillagjegy testrészei: vállak

Az Ikrek csillagjegy életfunkciója: szaglás

Az Ikrek csillagjegy betegségei: szaglás hiánya, vállproblémák, neuralgia, végtagsérülés

Az Ikrek csillagjegy száma: 12

Az Ikrek csillagjegy napja: Szerda

Az Ikrek csillagjegy országa: Belgium, Alsó Egyiptom, USA, Flandria, Lombardia

Az Ikrek csillagjegy városai: London, Versailles, Nürnberg, Mainz, San Francisco

Az Ikrek és a munka:

Az Ikrek számára olyan munka való, ahol sokoldalúságát kamatoztathatja. A változatosság is komoly szerepet kaphat; szellemi tekintetben olyat, ahol jó problémamegoldó képességét érvényre juttathatja, fizikai szinten minden olyan munka számításba jöhet, ami utazással, mozgással jár. Területei a kapcsolatteremtés és a tömegkommunikáció. Erős a kommunikációs igénye. Jó szervezőkészsége miatt hostess vagy tolmács, író, újságíró, fordító, szerkesztő, fotós. Jó kereskedő, előadó. Nem bírja a kötöttséget.

ikrek csillagjegy
ikrek csillagjegy

Az Ikrek csillagjegy jelleme:

Egy emberben két személyiség. Emiatt gyakran kerül összetűzésbe saját magával is. Sokrétű. Fontos neki a társaság, a közösség, fél az egyedülléttől, ugyanakkor szabadságszerető, gyakran menekülne. Az Ikrek érdeklődése egészen különböző lehet: pld. egy gazdasági szakember, aki szeret meditálni. Fél a lemaradástól, ezért könnyen szétszórttá válhat. A koncentráláshoz le kell kötnie másik énjét. Az egyoldalúságtól könnyen neurotikus lehet. Gyors a felfogása, jó az esze, jó a vitakészsége, világos az értelme. Jó beleérző és alkalmazkodó készsége van. Kitűnő a logikája, jó az emlékezete. Jó a nyelvérzéke és a beszédkészsége. (gyorsan megtanul beszélni kisgyerekként), több nyelven beszél. Kíváncsi, tanulékony, nagy a fantáziája, intuíciója. Fantáziáját gyakran összemossa a valósággal.

Simulékony, jó a kapcsolatteremtő képessége. Engedékeny, megértő, türelmes (kapcsolatban) ám gyors és változékony, emiatt felületessé válhat. A lényeget, a mélységet nem mindig látja meg. Hajlamos a külsőségek alapján ítélni. Bármit képes megmagyarázni, de az ellenkezőjét is. Érti az érem mindkét oldalát. Nem túl kitartó, inkább továbblép, ha nehézségbe ütközik. Erős a belső bizonytalansága, labilis, aminek felerősödése félelmeket hozhat. Szélsőséges esetben hisztérikus. Örökmozgó, nyughatatlan, szereti a nagyvárost, a zajt, a nyüzsgést. Szellemileg is mozgékony. Írása, beszéde, tiszta és világos. Sok ismerőse van, gyűjti az összeköttetéseket. Erős akaratú, de ezt alkalmazkodó készsége miatt alig észlelhető. Ingerlékeny, de hamar megnyugszik. Kíváncsi, mindenbe beleüti az orrát. A tekintélyt nem tiszteli. Emberszerető, türelmes, alkotó, produktív.

Ha valamit felfedez, késztetése van, hogy azt másokkal is megossza, ezért képes órákon át beszélni, de nem azért hogy magára irányítsa a figyelmet, hanem ezt ő természetesnek tartja, hogy arra más is kíváncsi.

 Az árnyék Ikrek csillagjegy:

Szőrszálhasogató, üres frázisokat puffogtató, felművelt, hazudozó. Határtalan, parttalan beszéd jellemzi, hamisító, tolvaj, zsebes is lehet.

A szülő Ikrek csillagjegy:

Az átlagnál többet vár el a gyerektől (mindent, amit ő nem fejezett be). Inkább beszélget vele, minthogy az ölébe venné. A gyerek érzelmeivel sokszor nem tud mit kezdeni. Elfoglalt szülő.

A gyermek Ikrek:

Fürge, mint a csík, mozgékony a keze, lába, szája, sokat kérdez és a választ is megjegyzi. Nagy a tanulásvágya, hamar megtanul olvasni. Válogatás nélkül mindent elolvas, ezért jó, ha a szülő válogat. Hajlamos a felületességre, hazudozásra. Szemtelen, de többnyire igaza van. Sokoldalú, osztott a figyelme, emiatt szétforgácsolódhat. Nagy a mozgásigénye. Szereti a meséket, mesekönyveket, ezekkel jól lehet rá hatni, félelmeit lehet oldani.

További cikkek az Ikrek csillagjegyről:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here