2018. novemberi szerelmi horoszkóp

2018. novemberi szerelmi horoszkóp: A Mérlegek helyrehozhatják a párkapcsolatukat, elsimíthatják a vitákat. Az Ikrek csillagjegyűeknek több pihenésre lesz szükségük a hónap közepétől. A csillagjegyek havi szerelmi horoszkópját -2018. november – itt olvashatjátok!

Kos csillagjegy – 2018. novemberi szerelmi horoszkóp

Novemberben nagyszerű lehetőségek kerülnek eléd. Megismerkedhetsz valakivel, aki teljesen elvarázsol, úgy érzed ő a másik feled. Ebből akár még házasság is lehet. A kapcsolatban élő Kosok kiegyensúlyozottak és boldogok. Vigyázz a hónap közepétől könnyen túl hajszolhatod magad, próbálj meg pihenőket beiktatni.

Bika csillagjegy – 2018. novemberi szerelmi horoszkóp

Jobb, ha a hónap közepéig kicsit meghúzod a gyeplőt, ugyanis a bolygóállások most nem kedveznek túlzottan. A képességeid kiválóak, de most valahogy nem füllik a fogad semmihez. Próbálj meg kicsit többet találkozni a barátaiddal, ha párkapcsolatban élsz, akkor pedig hallgasd meg a szerelmed tanácsát, hiszen ő jót akar neked.

Ikrek csillagjegy – 2018. novemberi szerelmi horoszkóp

Jól érzed magad a bőrödben, ráadásul a párkapcsolatodban is minden rendben. Próbálj meg minél többet a szerelmeddel lenni, és tartalmas programokat szervezni. A hónap közepétől figyelj jobban az egészségedre, pihenj többet.

Rák csillagjegy – 2018. novemberi szerelmi horoszkóp

Ha úgy érzed elromlott a párkapcsolatod, akkor lehet már nem is lehet helyrehozni. Nagyon nagy harcokat kell megvívnod azért, hogy helyre jöjjön minden. Munkahelyeden is akadályokba ütközöl.  Kicsit lestrapált vagy, próbálj meg pihenni és vitaminokat szedni.

2018. novemberi szerelmi horoszkóp
2018. novemberi szerelmi horoszkóp

Oroszlán csillagjegy – 2018. novemberi szerelmi horoszkóp

A Vénusznak köszönhetően lehet kint bármilyen zord az időjárás a szívedben nyár van. Ha még egyedülálló vagy találkozhatsz valakivel, aki teljesen elvarázsol. De nem csak a magánéletben, a munkádban is sikerekre számíthatsz.

Szűz csillagjegy– 2018. novemberi szerelmi horoszkóp

Ez a hónap nem ígérkezik túl jónak. Használd ki ezt az időt és kicsit mélyedj magadba, gondold át a jövődet, a terveidet, céljaidat, hogy következő hónaptól teljes erőbedobással állhass neki. Így könnyebben megtalálod a lelki békét és a nyugalmat.

Mérleg csillagjegy – 2018. novemberi szerelmi horoszkóp

A hónap közepéig minden úgy alakul, ahogy te szeretnéd. A munkahelyen és a szerelemben is sikerekre számíthatsz. A magánéleted most meglehetősen szenvedélyes. Itt az ideje, hogy a problémákon túljussatok és harmonikussá tegyétek kapcsolatotokat.

Skorpió csillagjegy– 2018. novemberi szerelmi horoszkóp

A kedvezőtlen bolygóállások miatt több félreértésben is lehet részed a hónapban. Ez a baráti körödben és a párkapcsolatodban is vitákat eredményezhet. A hónap közepén néhány terved nem úgy alakul, ahogy szeretnéd. De ne kapkodj, ne ess kétségbe, minden elsimul majd.

Nyilas csillagjegy – 2018. novemberi szerelmi horoszkóp

November első hete után nagyon szerencsés időszak következik az életedben. Karrieredbe és emberi kapcsolataidban is jelentős változásra kell számítanod. Akár egy új kapcsolat is képbe jöhet, amitől nagyon boldog leszel.

Bak csillagjegy

Ez a hónap igen nehéz lesz, de ne engedd, hogy lelkesedésed lecsillapodjon. Rázd fel magad olyan dolgokkal, amiket szeretsz. Bízz magadban és érezd, hogy meg tudsz csinálni bármit, ami eléd gördül. Párkapcsolatodban minden rendben, nyugodt hetekre számíthatsz.

Vízöntő csillagjegy – 2018. novemberi szerelmi horoszkóp

Próbálj meg igazi csapatjátékos lenni, ha ez sikerül akár előléptetésre is számíthatsz a munkahelyeden. Tárgyalásaid jól sikerülnek. Magánéletedben minden a legnagyobb rendben, csak úgy sziporkázol, akár még házasságot is köthetsz.

Halak csillagjegy – 2018. novemberi szerelmi horoszkóp

A bolygóállások nem kedveznek a hónap elején neked. Úgy érzed, mintha kicsit a feje tetejére állt volna világ. Ráadásul a hozzád közel állókkal is vitába keveredhetsz. Most igazán szükséged van egy kis elvonulásra. Legyél egy kicsit egyedül, gondold át a dolgaidat, meglátod idővel letisztul minden.

További cikkek horoszkóp témakörben:

horoszkóp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here