2018. júniusi szerelmi horoszkóp

2018. júniusi szerelmi horoszkóp Az Oroszlánokra csodás hetek várnak júniusban, a jegy szülöttjeinek nincs más dolga, mint átadni magukat a szerelem csodás érzésének. A csillagjegyek júniusi szerelmi horoszkópját itt olvashatjátok. 😊

2018. júliusi szerelmi horoszkóp – ot itt olvashatjátok!

Kos csillagjegy – 2018. júniusi szerelmi horoszkóp

A Mars állásának köszönhetően most jó erőben érzed magad. Olyan mintha most tértél volna haza az egy hónapos szabadságodról. Teljesen kipihent és feltöltődött vagy. A munkádban előrelépés várható, amit eddig halogatnod kellett most a végére járhatsz. A szerelemben harmonikus időszak veszi kezdetét.

Bika csillagjegy – 2018. júniusi szerelmi horoszkóp

A bolygóállásoknak köszönhetően most igazán nagy szerelmet hozhat neked a június. Ha már kapcsolatban élsz, akkor az olyan lesz, mint a kezdetek kezdetén. Szenvedélyesen lángoltok együtt, csodás hetek várnak rátok. A munkában kapcsolj nagyobb gőzre, sok mindent elérhetsz azzal, ha teljes erőbedobással vágsz bele dolgaidba.

2018. júniusi szerelmi horoszkóp
2018. júniusi szerelmi horoszkóp

Ikrek csillagjegy – 2018. júniusi szerelmi horoszkóp

A Nap az Ikrek jegyében áll, ami nagy sikereket hozhat a számodra. Most olyan feladatokat bízhatnak rád, amivel eddig még sosem foglalkoztál, de mégis tökéletesen értesz majd hozzá. A hónap közepétől nagyon jó hangulat fog uralkodni munkahelyeden és otthonodban is. A szerelemben sem kell konfliktusra számítanod, minden a legnagyobb rendben.

Rák csillagjegy – 2018. júniusi szerelmi horoszkóp

A szerelem bolygójának köszönhetően nagyon romantikus hangulatban leszel. A magányos Rákok most ettől kicsit rosszabbul érezhetik magukat. A párkapcsolatban élők mutassák ki bátran érzéseiket partnerüknek, a másik fél értékelni fogja. Élvezd a szerelem minden pillanatát.

2018. júniusi szerelmi horoszkóp
2018. júniusi szerelmi horoszkóp

Oroszlán csillagjegy – 2018. júniusi szerelmi horoszkóp

Június közepétől a Vénusz a te jegyedben fog állni. Persze ne keseredj el, addig sem lesz okod panaszra. Minden nagyon jól alakul, még a nagyobb problémák is eltörpülnek most. A karriered szárnyal, most nyugodtan merhetsz nagyot álmodni. Miután a szerelem bolygója belép a jegyedbe nincs más dolgod, mint átadni magad az érzéseknek, a szerelemnek.

Szűz csillagjegy – 2018. júniusi szerelmi horoszkóp

A hónapban próbáld úgy csinálni, hogy ne legyen túl sok dolgod. Könnyen túlterhelheted most magad. A bolygóállások sem kedveznek igazán ezekben a hetekben a karrierednek, anyagi helyzeted most az állóvízhez hasonlít. A hónap közepétől majd javul a helyzet, de nagyon vigyázz, hogy ne hajszold túl magad.

Mérleg csillagjegy – 2018. júniusi szerelmi horoszkóp

A Merkúr június első felében nagy erővel patronál a karrieredben.  A szerelmi életed a hónap másik felétől a középpontba kerül. Ami azt jelenti, ha párkapcsolatban élsz szép hetek várnak rád, ha pedig még egyedülálló vagy akkor könnyen az utadba sodorhat az élet egy különleges embert, akibe szinte első ránézésre beleszeretsz.

2018. júniusi szerelmi horoszkóp
2018. júniusi szerelmi horoszkóp

Skorpió csillagjegy – 2018. júniusi szerelmi horoszkóp

Most úgy érzed túlcsordulnak az érzéseid. De nem csak te érzed így, a világ is rajong érted. Erős kisugárzásod szinte mindenkit lehengerel. Ha egyedülálló vagy az ellenkező nem tagjai azt sem tudják, hogyan kerüljenek közelebb hozzád. Karriered most kicsit a háttérbe szorul.

Nyilas csillagjegy – 2018. júniusi szerelmi horoszkóp

Júniusban sok dolgod lesz majd. De ez azt jelenti, hogy a fizetésedben is várható pozitív változás. Most nyugodtan megengedheted magadnak a ruha, cipő vásárlásokat. Mivel a Vénusz a Rák jegyében áll, most biztosan nem maradsz egyedül. A hetekben garantáltan találkozni fogsz egy vonzó személlyel, ha egyedülálló vagy.

Bak csillagjegy – 2018. júniusi szerelmi horoszkóp

A párkapcsolatod ennél jobb nem is lehetne. Dúl a szerelem és nagyon jól érzitek együtt magatokat. Ha még esetleg egyedülálló vagy ne keseredj el, menj el, találkozz a barátaiddal, szórakozzatok, bulizzatok. A bolygóállások most egy különleges kapcsolatot ígérnek neked. Találkozhatsz valakivel akibe beleszeretsz.

Vízöntő csillagjegy – 2018. júniusi szerelmi horoszkóp

Viszonylag melós lesz a júniusod, de ne ijedj meg, mert jól megoldod majd a feladatokat, amiket rád bíznak. Szerelemben most nagyon vágynál a meghittségre, de erre még várni kell egy picit. Június közepe után a legnagyobb harmóniában lehetsz a pároddal.

Halak csillagjegy – 2018. júniusi szerelmi horoszkóp

A bolygóállások miatt problémákba ütközhetsz a munkahelyeden. Egy-két nehéz szituációt kell megoldanod. Úgy érezheted, hogy nem vesznek eléggé figyelembe. Ezeket a bolygóállásokat nem lehet legyőzni, most az a feladatod, hogy kibírd a megpróbáltatásokat. Ne aggódj, június közepétől elkezdenek oldódni a feszültségek.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here