2018. júliusi szerelmi horoszkóp

2018. júliusi szerelmi horoszkóp
2018. júliusi szerelmi horoszkóp

2018. júliusi szerelmi horoszkóp A Kosok számára nagyon termékeny hónap következik, a Szűz csillagjegyűek pedig találkozhatnak életük szerelmével! A csillagjegyek júliusi szerelmi horoszkópját itt olvashatjátok. 😊

Kos csillagjegy – 2018. júliusi szerelmi horoszkóp

Az uralkodó bolygód szemben áll a szerelem bolygójával, ami nagyon jókat ígér mind párkapcsolatban, mind az anyagiakban. Bár a Vénusz július 10-e után jegyet vált, a Merkúrnak köszönhetően nagyon sok mindent elérhetsz. Elsimulhatnak a körülötted levő feszültségek és előléptetésre is számíthatsz.

Bika csillagjegy – 2018. júliusi szerelmi horoszkóp

Nyugodtan szervezz különleges programokat a hónapban. A hónap végén kell egy kicsit óvatosabbnak lenned, hiszen a Merkúr hátráló mozgása miatt adódhatnak kisebb akadályok. Ha épp otthonodat újítod fel lépésről lépésre haladj. A szerelemben csodálatos hetekre számíthatsz.

Ikrek csillagjegy – 2018. júliusi szerelmi horoszkóp

Július 10-ig nagyon izgalmas időszak vár rád a szerelemben és a pénzkeresésben is. Ha még egyedülálló vagy, akkor járj nyitott szemmel a hónap második felében felkeltheti valaki az érdeklődésedet. Haladj az árral, ismerkedj. Ha kapcsolatban élsz most nagy utazás várhat rátok, ami még közelebb hoz titeket egymáshoz.

Rák csillagjegy – 2018. júliusi szerelmi horoszkóp

A Jupiter állásának köszönhetően szerencsés hetek várnak rád. Viszont a Merkúr és a Mars egy kicsit visszatarthat, ami azt jelenti, hogy most jobban meg kell dolgoznod mindenért, mint általában. Szerelmeddel boldogok vagytok, a régebbi nézeteltérések is rendeződnek.

Oroszlán csillagjegy – 2018. júliusi szerelmi horoszkóp

A bolygóállásoknak köszönhetően legszívesebben csak költenéd a pénzt és megvennél magadnak minden kis apróságot, ami megtetszik. Azért csak óvatosan ne költekezz ki! Ha még egyedülálló vagy a hónap első felében a karizmádnak köszönhetően valaki szemet vet rád. Ha kölcsönös az érdeklődés érdemes jobban megismerni ezt a személyt.

Szűz csillagjegy – 2018. júliusi szerelmi horoszkóp

A hónap második felében a szerelem bolygója belép a Szűz jegyébe. Ez nagyon jó hatással lesz a szerelmi életedre és a pénzügyeidre is. Az egyedülállók előtt csodálatos időszak áll. Most találkozhatsz egy olyan személlyel, akivel életed végéig együtt maradhatsz. Hallgass a szívedre!

2018. júliusi szerelmi horoszkóp
2018. júliusi szerelmi horoszkóp

Mérleg csillagjegy – 2018. júliusi szerelmi horoszkóp

Sokszor fogod úgy érezni a hetekben, hogy teljesen magadra maradtál pedig ez nincs így. Nehezebb időszak következik, de próbáld meg jól kiállni az akadályokat, megpróbáltatásokat. Ha teheted menj el szabadságra, kapcsolódj ki ez segíthet átvészelni a nehezebb heteket.

Skorpió csillagjegy – 2018. júliusi szerelmi horoszkóp

Júliusban meggyűlhet a bajod a környezeteddel, legfőképp a másik nem tagjaival. Próbáld meg türelmesen kezelni a vitás helyzeteket, hagyj magadnak elég időt, ahhoz, hogy megoldódjanak a problémák. A hónap közepétől a Vénusznak köszönhetően jobb lesz a helyzet.

Nyilas csillagjegy – 2018. júliusi szerelmi horoszkóp

A Mars hatására most úgy érzed mindent egyből akarsz. De próbálj meg türelmesebb lenni, hiszen a célok eléréséhez idő kell. A Vénusznak köszönhetően szerelmi életed most nyugodt, kiegyensúlyozott. Az egyedülálló Nyilasoknak sincs oka panaszra, csak úgy özönlenek a hódítók.

Bak csillagjegy – 2018. júliusi szerelmi horoszkóp

A szerelem bolygójának köszönhetően a zárkózott Bakoknak is kedvük támad flörtölni. Ez jó, hiszen így könnyebben ismerkedsz. Most találkozhatsz egy különleges személlyel, aki megbabonáz. A hivatásodban adódhatnak problémák, de kitűnő megoldásokat találsz ki, amivel könnyedén áthidalod az akadályokat.

Vízöntő csillagjegy – 2018. júliusi szerelmi horoszkóp

A Merkúr segítségével könnyen veszed most az akadályokat. Használj ki minden önfeledt pillanatot, ismerkedj bátran. Ha teheted menj el barátaiddal kikapcsolódni, hogy feltöltődve vágj bele a legújabb projektedbe.

Halak csillagjegy – 2018. júliusi szerelmi horoszkóp

Csodálatos heteknek nézel elébe. A Jupiter támogatásával most találkozhatsz egy olyan emberrel, akitől sokat tanulhatsz. Akár még egy hosszú távra szóló kapcsolat is kialakulhat. Ne csodálkozz, ha szerelembe esel. Ezzel a személlyel bármi lehetséges!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here