2018. augusztusi szerelmi horoszkóp

2018. augusztusi szerelmi horoszkóp Az Ikrek csillagjegyűek szerelmi életében nagy változások várhatóak, a Rákoknak pedig a hónap eleje nagyon izgalmasan alakul. A csillagjegyek augusztusi szerelmi horoszkópját itt olvashatjátok!

Kos csillagjegy – 2018. augusztusi szerelmi horoszkóp

A Mars nem áll jó helyzetben most az Uránusszal, emiatt adódhat pár kellemetlenség az életedben. Sajnos augusztusban sok támadást kell átvészelned, de mint ahogy a közmondás is tartja: ami nem öl meg az megerősít! Semmiképp se add fel, álld ki a próbákat! Augusztus 9-től gondtalan és szép hétvégéid lesznek. A szerelemben is adódhat némi konfliktus, de igyekezz mindent a megfelelő kommunikációval megoldani.

Bika csillagjegy – 2018. augusztusi szerelmi horoszkóp

A kedvezőtlen bolygómozgások miatt légy óvatosabb, és ellenőrizz mindent inkább többször. Ne hozz fontos döntéseket, és a nagyobb kiadásokat is halaszd inkább későbbre. Szerelmi életed a hónap elején jól alakul, viszont utána kicsit unalmassá válhat. Próbálj meg minél több programot szervezni kedveseddel, utazzatok, menjetek!

Ikrek csillagjegy – 2018. augusztusi szerelmi horoszkóp

A szerelmi életedben nagy változások várhatóak. Most jobb, ha ebben a döntésben az eszedre hallgatsz és akkor minden megoldódhat. A Merkúrnak köszönhetően augusztus közepétől elismerést zsebelhetsz be a feletteseidtől, ez még a fizetésedben is megmutatkozik majd.

2018. augusztusi szerelmi horoszkóp
2018. augusztusi szerelmi horoszkóp

Rák csillagjegy – 2018. augusztusi szerelmi horoszkóp

Augusztus elején kiváló lehetőségeid lesznek az ismerkedésre, flörtölésre, akár egy új, tartós kapcsolat is kialakulhat. Járj nyitott szemmel és figyelj a jelekre, amit az ellenkező neműek mutatnak feléd. Hivatásodban nehézségekkel kell szembenézned, de ne ijedj meg, lesz energiád arra, hogy mindent elsimíts.

Oroszlán csillagjegy – 2018. augusztusi szerelmi horoszkóp

A Vénusz örömet és boldogságot hoz az életedbe. Ha már kapcsolatban vagy nagyon szép hetekre számíthatsz. Ha pedig még egyedülálló nagyon izgalmas időszak következik. Többen is harcolnak majd a kegyeidért. A házasságban élőknek augusztus végétől olyan időszak kezdődik, amiről eddig csak álmodtak.

Szűz csillagjegy – 2018. augusztusi szerelmi horoszkóp

Jó időszak következik az életedben. Szép hetekre számíthatsz most a kedveseddel. Az egyedülállók se keseredjenek el a csillagok új szerelmet jeleznek. Munka fronton is jók a kilátások, akár még a ranglétrán is fentebb juthatsz.

Mérleg csillagjegy – 2018. augusztusi szerelmi horoszkóp

A szerelem bolygója most sokat segít neked, hatására bekopogtat az ajtódon a szerelem, kisugárzásodnak köszönhetően könnyen elvarázsolod az ellenkező nem tagjait. A fontos döntéseidet halaszd augusztus utolsó hetére.

Skorpió csillagjegy – 2018. augusztusi szerelmi horoszkóp

A kedvező bolygóállások sokat segítenek most neked. Terveidet valóra tudod váltani. Mindenki meglepődik mekkora energiákkal rendelkezel. A szerelemben augusztus első hetében nagy változások következnek. A már párban élő skorpiók közös lakást, házat vásárolhatnak, az egyedülállók körül pedig csak úgy pezseg az élet.

Nyilas csillagjegy – 2018. augusztusi szerelmi horoszkóp

Augusztus közepéig pár terveddel várnod kell, viszont utána nagyon jó eséllyel tudod majd megvalósítani a projektjeidet. Szerelemben nyugodt időszak következik. Harmónia és boldogság leng körül. Ha tudtok menjetek el kikapcsolódni pár napra!

Bak csillagjegy – 2018. augusztusi szerelmi horoszkóp

Bár szembe kell nézned néhány nehézséggel, mégis sikerül majd megteremtened az anyagi biztonságot. Állj ki elképzeléseid mellett, ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak. A szerelmi életed nagyon jól alakul. Valaki nagyon oda van érted, csak nem meri még kimutatni az érzéseit. Járj nyitott szemmel, hiszen ez a titkos hódoló akár életed párja is lehet.

Vízöntő csillagjegy – 2018. augusztusi szerelmi horoszkóp

Augusztusban tele leszel energiával, ami segít céljaid megvalósításában. Ha még egyedülálló vagy próbálj meg minél több lehetőséggel élni, ahhoz, hogy párt találj. Figyelj a jelekre, járj el különböző helyekre és légy figyelmes. Ha már kapcsolatban élsz legyél minél többet pároddal, szervezzetek közös programokat.

Halak csillagjegy – 2018. augusztusi szerelmi horoszkóp

A kedvezőtlen bolygóállások miatt most sok dolog késni látszik. Néha úgy érezheted, hogy senki nem szeret téged, pedig ez nincs így. Fogadd el önmagad és ne foglalkozz mindig mások véleményével. Ahhoz, hogy a kapcsolatodban minden rendben legyen először magadban kell rendet tenned!

Korábbi szerelmi horoszkópok:

Asztrológia