Menyasszonyi ruha 2019 – legyél te a legszebb!

0
285

Menyasszonyi ruha 2019: Még fogalmad sincs milyen ruhát válassz? Mi segítünk, hogy könnyebb legyen a döntés. Cikkünkben bemutatjuk a 2019-es év legmenőbb menyasszonyi ruháit!

Menyasszonyi ruha 2019 – Nyitott szoknya

menyasszonyi ruha 2019
menyasszonyi ruha 2019

Egy egészen egyszerű trükk, de nagyszerűen feldobja a menyasszonyi ruhát, ha van egy bevágás a szoknya részen. Ez azt jelenti, hogy ha valaki nem tudja eldönteni, hogy szűkebb, vagy nagyobb alsórészt szeretne, ennél a fazonnál mindkettőt megtalálhatja. A legtöbb ilyen ruha úgy készül, hogy a felső felvágott szoknyarész levehető, így, ha megunod a nagy napon akár leveheted és csak a szűkebb szoknyarész marad rajtad.

Menyasszonyi ruha 2019 – Legyél hercegnő

Újra kezd divatba jönni a királylányos, hercegnős viselet az esküvőkön. Ez azt jelenti, hogy a merevítővel, abronccsal naggyá varázsolják a ruha alsó részét. Ezáltal tényleg úgy érezheted magad, mintha az egyik Disney mese hercegnőjeként lépnél az oltár elé.

Hódít a hosszú ujj

menyasszonyi ruha 2019
menyasszonyi ruha 2019

Elegáns, romantikus, keveset mutat, de mégis sokat ad ez a viselet. Bár ezt a viseletet leginkább azoknak ajánljuk, akik ősszel, vagy a télen tervezik esküvőjüket, hiszen a nyári melegben nem biztos, hogy a legkellemesebb viselet.

Hangsúlyos válldíszek

menyasszonyi ruha 2019
menyasszonyi ruha 2019

Egyre több menyasszonyi ruhán hódítanak a válldíszek. Ettől a díszítéstől hangsúlyossá válik a vállrész, ami jó keretet ad az arcnak, valamint kihangsúlyozza a karcsú derekat.

Habkönnyű köpenyek

menyasszonyi ruha 2019
menyasszonyi ruha 2019

Egy rövid ujjú menyasszonyi ruhát nagyon jól fel lehet dobni egy a ruhadarabhoz illeszkedő lágy, áttetsző anyagú köpennyel. Ha nem vagy híve a fátyolnak, mert nem szeretnéd, ha eltakarná a csodás hajkoronád, akkor ez ideális választás lehet számodra. Ráadásul, ha úgy érzed kényelmetlen, bármelyik pillanatban leveheted.

Réteges menyasszonyi ruhák 2019-ben

menyasszonyi ruha 2019
menyasszonyi ruha 2019

A tüllös fazonok már jól ismertek, hiszen idén nyáron nagy sikert arattak ezek a ruhadarabok. Viszont most nemcsak hétköznapi viseletnél, hanem a menyasszonyi ruhánál is hódít a rétegezés, ami egészen különleges és egyedivé varázsolja az öltözeted.

Madár hercegnő

Ez egy egészen különleges trend, leginkább a bevállalósabb menyasszonyoknak ajánljuk. Jövőre nem lesz meglepő, ha valaki tollakkal díszített ruhában lép az oltár elé. Az amúgy is gyönyörű ruhákat, nagyon feldobja ez a díszítés.

Színes ruhák

menyasszonyi ruha 2019
menyasszonyi ruha 2019

A menyasszonyi ruha fő színe a fehér, de egyre több kifutóra kerültek színes esküvői ruhák is. Ha úgy érzed valami egyedire és különlegesre vágysz, vagy szimplán csak unod a megszokottat, válassz színes menyasszonyi ruhát.

Angyali tisztaság

menyasszonyi ruha 2019
menyasszonyi ruha 2019

Bár mostanában hódítanak a díszítések, a színek, mégis a divat egy része megmarad az egyszerűség és a letisztultság pártján. Ezekre a darabokra jellemző az elegáns vonalvezetés, díszektől teljesen mentesek, a maguk egyszerűségével hódítanak.

Csillogj-villogj

A kövekkel kirakott vagy fényes anyagú esküvői ruhákért sokan odavannak, hiszen a csillogás még jobban felhívja Rád a figyelmet. Ráadásul tökéletesen kiegészíthető csillogó hajdíszekkel, sminkkel és fülbevalóval.

További cikkek esküvőszervezés témában:

esküvő

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here