13+1 Menyasszonyi frizura ötlet

Menyasszonyi frizura: Készülsz a nagy napra, de még nem tudod, hogy milyen legyen a hajad? Mi segítünk, összegyűjtöttük nektek a legszebb, legcsodálatosabb menyasszonyi frizurákat! 😊

Menyasszonyi frizura – Ékszer a kontyban

menyasszonyi frizura
menyasszonyi frizura

Talán az egyik legközkedveltebb menyasszonyi frizura a konty. Nincs vele sok gond, ha jól lerögzítik hajlakkal és hullámcsatokkal. Meseszép frizura és ékszerekkel, gyöngyökkel nagyszerűen feldobható. A hajunkból először egy szép kontyot kell formázni, aztán jöhet a kiegészítő. A képen látható fejpánton egy gyönyörű csillogós, jéghercegnős fejdísz van. Érdemes a díszhez illő fülbevalót és nyakéket választani.

Egyszerű és szép óriás fonat

menyasszonyi frizura
menyasszonyi frizura

Rengeteg fonás fajta közül válogathatunk manapság. Ha kevés a hajad, egy megfelelő szakember akár az esküvő napjára póthajjal is kiegészítheti. A póthaj segítségével nagyobb és vastagabb fonást lehet elérni. De természetesen, ha dús hajkoronával rendelkezel semmi szükséged a kiegészítéshez. A fonás lehet laza – mint ahogyan a képen – de akár meg lehet úgy is valósítani, hogy ne lógjanak ki tincsek. Ez a frizura is feldobható hajdíszekkel.

Válassz izgalmas esküvőhelyszínt is! >>> Hotel Szieszta Sopron

Hullámos, dús lófarok

menyasszonyi frizura
menyasszonyi frizura

Nekünk ez az egyik kedvenc menyasszonyi frizuránk. Egyszerű, mégis nagyon mutatós. Csodálatos királylánnyá varázsol. Van benne báj és dögösség is. Rövid és vékonyszálú hajad van? Ne aggódj, póthajjal neked is könnyedén hatalmas, hullámos lófarkad lehet. Elkészítéséhez hajsütő, tupírfésű, hullámcsattok és sok-sok hajlakk szükséges. A hajgumit szépen el lehet rejteni a saját hajunkkal, nincs más dolgunk, mint leválasztani egy kis tincset, és azzal körbe tekerni a hajgumit.

Laza hullámok, virágos fejpánt

menyasszonyi frizura
menyasszonyi frizura

Káprázatos, nőies menyasszonyi frizura készíthető egy kis hullámosítással, és egy virágos fejpánt segítségével. A fodrászod formázza meg szépen az egész hajad, majd elölről válasszon le két vastagabb tincset.  Fonasd össze a leválasztott tincseket a szakemberrel, majd koszorú formában tekerjék körül a fejeden. A legjobb, ha kis hullámcsatokkal tűzi meg, az kevésbé vagy egyáltalán nem látszik. Miután ezzel végzett, jöhet a fejdísz. Több variáció közül választhatsz, a képen egy igazi, esküvői ruhához illő dísz látható.

Dögös tupír

menyasszonyi frizura
menyasszonyi frizura

Inkább dögös szeretnél lenni, mint bájos? Akkor ezt a menyasszonyi frizurát neked találták ki. A hajsütővas mellett legyen a legjobb barátod a tupírfésű. Ahhoz, hogy igazán nagy tőemelést érj el, használj tőemelő termékeket vagy hintőport. Ezután jöhet a tupír és a hajrögzítés. A hajtető megemelése és rögzítése után, jöhet a hullámosítás. Tengerparti, laza hullámokat varázsolj a hajadba.

Fonat és virágos fejdísz

menyasszonyi frizura
menyasszonyi frizura

Általában a menyasszonyi frizurák hullámosak, a képen látható típus egy igazán különleges kivétel. Ebből látszik, hogy nem csak hullámos frizurából lehet szépet alkotni. Azért, hogy egységes legyen a hajad menj át rajta hajsimítóval, ezután pedig jöhet a frizura. Elölről, két oldalról válassz le kissé vastagabb tincseket, ezeket tekerd be, és vezesd hátra. Ha ezzel megvagy jöhet a fonás. A hajlakkról ne feledkezz meg, hiszen a menyasszonyi hajkoronád, így marad tartós a nagy napon. A fonás után jöhet a meseszép, virágos fejdísz.

Még több menyasszonyi frizura:

Különleges fonatok

Frizura
Frizura

Meseszép kontyok

Frizura
Frizura

Hullámos haj, virágos fejdísszel

menyasszonyi frizura
menyasszonyi frizura

Oldal fonás és hullámok

Frizura
Frizura

Hamvas frizura, konty és dísz

Frizura
Frizura

Virágos fejdísz

Frizura
Frizura

Fonatok és hullámok

Frizura
Frizura

Virág koszorú

Frizura
Frizura

További cikkek frizura témakörben:

haj