Esküvő Visegrádon – Hotel Visegrád

A nagy napnak tökéletesnek kell lennie. Amikor a vőlegény és a menyasszony, rövidesen férj és feleségként üdvözli a vendégeket, és fogadja a gratulációkat a szertartás után. Amikor a násznép a vacsora kezdetén, a pazarul berendezett nagyteremben pezsgővel koccint és áldomást iszik az ifjú pár egészségére. A pár közös életének első pillanatai ezek, amelyben egymás iránt érzett szerelmük mellett annak is tükröződnie kell, hogy ők különleges emberek. A különleges embereknek pedig különleges esküvőhelyszín dukál. Például egy esküvő Visegrádon? A Hotel Visegrádban? 😉 

esküvő Visegrádon
esküvő Visegrádon

Esküvő Visegrádon – Hotel Visegrád

A Duna-kanyar és Visegrád éppen ilyen különleges hely. A Duna lassú, méltóságteljes folyása az örökkévalóság érzését csempészi a pár közös életének indulásába. Visegrád pedig az egyik legnagyobb magyar uralkodó, Mátyás egykori székhelye, történelemmel és királyi szellemiséggel telve sugallja azt, hogy bizonyos értékek korokon átívelve is megmaradnak. S a szilárdság, örökkévalóság és erő érzése különleges tartalommal gazdagítja az esküvő ünnepét.

esküvő Visegrádon
esküvő Visegrádon

Esküvő Visegrádon – Hotel Visegrád

A Hotel Visegrád és étterme, a Sirály olyan miliőt nyújt az esküvői vacsorához és lakodalomhoz, amilyenről minden pár álmodik: stílusban, figyelmességben, az apró részletekben tökéletes, magas színvonalú vendéglátással párosulva. A násznép vígan mulathat a Sirályban, majd hajnalban puha párnák közt térhet nyugovóra a szomszédos hotelben.

esküvő Visegrádon
esküvő Visegrádon

Magas színvonal és profizmus – így jellemezhetjük a Hotel Visegrád esküvőszervezését. Több ezer esküvő lebonyolítása során tettek szert nagy tapasztalatra ebben a nemes feladatban, míg mára a Sirály étterem fő profiljává az esküvő vált.

esküvő Visegrádon
esküvő Visegrádon

Esküvő Visegrádon – Hotel Visegrád

Az étterem termei praktikusan feloszthatók, így egy kisebb, 80 fős lakodalom számára ugyanúgy kellemes helyszínt nyújtanak, mint egy 250 fős násznépnek. Az étterem télikertje szintén bevonható a lakodalmi forgatagba, igény szerint felállítható ide a koktélbár, de a büféasztalok számára is tökéletes lehet. A termek átlagon felüli felszereltsége biztosítja a jó közérzetet: az itt alkalmazott klímatechnika és légtechnika biztosítja, hogy a belső terekbe is friss levegő érkezzen. A termeket gyönyörű dekorációval, az alkalomhoz illő elegáns stílusban díszítik fel. Az asztalok elrendezése szinte hívogat az oldott beszélgetésre, anekdotázásra.

esküvő Visegrádon
esküvő Visegrádon

Az esküvői előkészületek egyik legfontosabb döntési helyzete a menü összeállítása. Egyrészt, mert a mulatozáshoz a jó étel ágyazza meg a jókedvet, másrészt mert a vendéglátás alappillére – a magyar kultúra szerint különösen – a kiadós és ízletes vacsora. Éppen ezért a Sirály étterem több menüsort állított össze, reflektálva a különböző igényekre és a pár és a vendégek ízlésére is.

A hagyományos ízek kedvelőinek a „Tradíció” menüt ajánlják, gazdag húslevessel, bőven megrakott sültes tálakkal, amelyekről mindenki talál a fogára valót, éjfélkor pedig töltött káposztával vagy marhapörkölttel ráadásnak.

Az „Ínyenc” menü sültes tálját mézes-narancsos kacsasülttel, aszalt szilvás csirkével, libamájjal, szűzérmékkel és még számos variációban elkészített hússal bolondítják meg, amitől azonnal beindul a nyálelválasztás (e sorok írójában is); éjfélkor pedig, aki még enni bír, vaddisznópörkölttel koronázhatja meg a vacsorát.

A „Terülj-terülj asztalkám” menühöz pedig igazi ízkavalkádot állítottak össze, az előételeket és a levest őzfilé, fogasfilé, borjúpörkölt és természetesen további ínyencségek követik, többféle mártással és körettel, majd desszerttel.

Esküvő Visegrádon – Hotel Visegrád

S hogy milyen nagy előny, hogy a szálloda a szomszédban van, csak hajnalban derül ki igazán, amikor a násznép a jóllakottságtól és a bulitól fáradtan, de elégedetten és örömmel átbotorkál a szállodába, és miután előkotorta a zsebéből/táskájából a belépőkártyáját a szobához, végre elnyújtózhat és álomba merülhet a puha ágyon.

Hotel Visegrád****

Ha felejthetetlen esküvőt szeretnél, keresd:

Farkas Norbert esküvőszervezőt (Sirály Étterem)

Tel.: 20/375-0064

vagy

Zeller Róbert esküvőszervezőt (Reneszánsz Étterem)

Tel.: 26/398-081

További cikkek esküvőszervezés témában:

>>> esküvőszervezés