Egy lenyűgöző esküvőhelyszín – Hotel Termálkristály Ráckeve

esküvő hotel termálkristály
esküvő hotel termálkristály

Esküvő Hotel Termálkristály: Egy pár életének az egyik legfontosabb állomása az esküvő és annak megszervezése.  Az igények és elképzelések egyeztetése után az előkészítéstől a rendezvény lebonyolításáig ajánljuk segítségünket, így az ifjú pár egymásra és vendégeire fordíthatja teljes figyelmét. Így lesz az esemény méltó, színvonalas és emlékezetes.

esküvő hotel termálkristály
esküvő hotel termálkristály

Esküvő a Hotel Termálkristályban

Ráckeve legszebb szállodája a néhány éve nyílt Hotel Termálkristály színvonalas szolgáltatásaival, egyedi hangulatával komplex élményt nyújt az ide érkező vendégeknek. Az 5 hektáros Aqualand Termál- és Élményfürdő területén elhelyezkedő, ősfás parkkal körbevett hotel és gyógyvizes élményfürdő – Budapesttől mindössze 30 percnyi autóútra – teljes körű kikapcsolódást és feltöltődést biztosít.

esküvő hotel termálkristály
esküvő hotel termálkristály

Crystal Wedding –  Különleges esküvőhelyszín Ráckevén

Ideális helyszínként ajánljuk rendezvényközpontunkat és családias hangulatú szállodánkat, a Hotel Termálkristályt Ráckevén, az Önök felejthetetlen napjának megszervezéséhez. A polgári szertartás idilli környezetben, a tó partján is megrendezésre kerülhet, hiszen a tóra épített stégen boldogságkapu alatt páratlanul romantikus kimondani a boldogító IGEN-t.

esküvő Ráckeve Hotel Termálkristály
esküvő hotel termálkristály ráckeve

A vendégfogadás helyszíne lehet az impozáns, kristálycsilláros aula, a tópart, vagy akár a rendezvényterem, de a hangulatos napfényes kávézó is kiváló választás.

Lélegzetelállító látvány

A Hotel Termálkristály elegáns étterme és fedett panoráma terasza lélegzetelállító látványt nyújt, közvetlen kapcsolatot biztosítva természettel. A körben elhelyezett üveg oldalfalak igény szerint teljesen szétnyithatóak. A hatalmas terek kényelmes táncteret biztosítanak a vendégseregnek. A szolgáltatók részére az étteremhez közvetlen kapcsolódó mediterrán kertben is teríthetünk.

esküvő hotel termálkristály
esküvő hotel termálkristály ráckeve

Esküvői vacsora a Hotel Termálkristályban

Az esküvői vacsora megoldható tányérszervizes, tálszervizes, svédasztalos formában vagy akár ezek kombinációja szerinti felszolgálással is. A menü tartalmazhat hagyományos ételsort is, de kiváló (Michelin csillagos étteremből érkezett) séfünk és maradéktalanul felszerelt konyhánk a kor vívmányainak megfelelő, modern technológiával készült ízeket is az asztalra álmodja a házasulandók elképzeléseit megvalósítva.

esküvő hotel termálkristály
esküvő hotel termálkristály

Italfogyasztás az esküvői vacsorán

Számos italcsomag közül válogathatnak; a korlátlan alkoholmentes és alkoholos csomagoktól kezdve a fix vagy értékben meghatározott italcsomagokig bezárólag. Saját italok behozatalára is lehetőséget nyújtunk.

esküvő hotel termálkristály
esküvő hotel termálkristály

Személyzet az esküvői vacsorán

Az alap személyzeten felül igény szerint extra felszolgáló személyzetet is biztosítunk. Szakmailag felkészült, tapasztalt csapatunk minden igényt kielégítő, professzionális ellátásban részesíti a teljes násznépet.

esküvő hotel termálkristály
esküvő hotel termálkristály

Esküvői kedvezmények – Hotel Termálkristály

Extra kedvezményünk a bérleti díjban rejlik; a rendezvényteremnek, az étteremnek, a fedett panoráma terasznak, kávézónak és tópartnak bérleti díja nincs. Csupán néhány szoba kedvező áron történő kibérlése a feltétel (feltéve, ha zavaró hanghatások várhatóak a rendezvény ideje alatt), mely nem több, mint máshol a rendezvény helyszínének bérleti díja. De ezért cserében ebben az összegben akár 33 fő térítésmentes elhelyezését biztosítjuk!

Esküvői szálláslehetőségek a Hotel Termálkristályban

Szállodánkban és faházas villaparkunkban összesen 60-90 fő elszállásolásával, a másnap reggelivel és az Aqua Land wellness és élményfürdő teljes körű használatával igazán egyedi, testreszabott ceremóniát nyújtunk. Az ifjú párnak nászutas lakosztályunkat cégünk ajándékaként térítésmentesen biztosítjuk az esküvő éjszakájára (100 fős rendezvény felett).

esküvő hotel termálkristály
esküvő hotel termálkristály

Miért érdemes a Hotel Termálkristályt választani esküvőhelyszínként?

Másik egyedülálló értékünk a rugalmasságunk: mindent az ifjú pár elképzeléseinek megfelelően alakítunk, igyekezve maximálisan kiszolgálni az esetleges extra igényeket is, hiszen ennek a napnak AZ IFJÚ PÁRRÓL KELL SZÓLNIA!

Levesszük a terhet a válláról a Hotel Termálkristályban!

Kiváló dekoratőr, fotós, cukrász, ceremóniamester, anyakönyvvezető, zenész alvállalkozóink bővítik a szolgáltatók palettáját, amelyek segítségével komplett, személyre szabott ajánlatot is adhatunk, de igény szerint az ifjú pár saját szervezésben is intézheti. Amennyiben olyan eszközökre volna szükség, mely a helyszínen nem biztosított, készséggel nyújtunk ebben is segítséget.

Teszteljék le kiváló esküvői szolgáltatásainkat!

A helyszínre feltétlen érdemes eljönni, hogy mindenki meggyőződhessen a csodálatos helyszín vonzó értékeiről. A házasulandó párokat meginvitáljuk egy helyszínbejárással egybekötött ízletes ebédre.

Kérjen esküvőjére árajánlatot MOST! 

e-mail: rendezveny@termalhotelrackeve.hu

Tel.: +36/24-541-551

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here