Esküvő Badacsonyban – Hotel Halászkert

esküvő Badacsonyban
esküvő Badacsonyban

Hazánk különleges kisugárzású tája a Balaton-felvidék, ezen belül is a Badacsony és környéke. Az idelátogatók lelki emelkedettséget élhetnek át a sima víztükrön nyugtatva a szemük, vagy éppen befogadva a hegyek panorámáját. Ez az élmény megtízszereződik, megszázszorozódik, ha életünk egyik legkülönlegesebb napját, a házasságkötésünket tartjuk ebben a varázslatos környezetben. Ehhez ajánljuk helyszínül a Hotel Halászkertet Badacsonyban!

esküvő badacsonyban
esküvő Badacsonyban

 Esküvő Badacsonyban – Hotel Halászkert

A fákkal körülvett szállodaépület, a Hotel Halászkert épülete úgy belesimul a tájba, mintha mindig is ott állt volna. A természetes faanyagokból kialakított, kényelmes belső terekben meghittség száll meg, távolra kerül a városok és a modern kor zaja, és mélyebben átélhetjük a házasságkötés életformáló rítusát. A polgári szertartás számára felejthetetlen helyszínül szolgál a szálloda terasza, amelyet óvón ölel körül a csodás Balaton-felvidéki táj. Rossz idő esetén a polgári szertartásnak az étteremben kialakított tánctér is helyet adhat.

esküvő badacsonyban
esküvő Badacsonyban

A Hotel Halászkert 45 db kétágyas, részben pótágyazható, babaággyal is felszerelhető szobájában vendégseregünk akár 100 tagja is álomra hajthatja a fejét a lakodalmi mulatozás után, majd reggel gyönyörködhetnek a szemük elé táruló páratlan kilátásban: szobabeosztástól függően vagy a Balatonban, vagy a Badacsony lankáiban. A rendezvény vendégei kedvezményes szállásajánlatra számíthatnak, 30 szoba feletti foglalás esetén pedig egyedi ajánlatot készít a szálloda a rendezvény számára.

esküvő Badacsonyban
esküvő Badacsonyban

 Esküvő Badacsonyban – Hotel Halászkert

Az esküvői menüválaszték egyaránt tartalmaz a hagyományos magyaros ízvilághoz hű és a modern konyhaművészet kreativitásával készült fogásokat, sőt kifejezetten tájjelegű ételeket is. A végleges esküvői menüsort az egyéni elképzelések alapján állítják össze, és igény szerint magában foglalhat hideg előételeket, leveseket, meleg előételeket, a főfogás keretében ízletes húsos tálakat, köreteket és savanyúságot, és természetesen a desszertek sem maradhatnak el.

Mivel a vigalomban a násznép éjfélre már „letáncolja” az esküvői vacsora során felszedett kilókat, a kiadós éjféli menü újabb löketet adhat a mulatozásnak. Természetesen a szálloda messzemenőkig figyelembe veszi az olyan egyedi igényeket is, mint a vegetáriánus menü, a gluténmentes és tejmentes ételek beiktatása az esküvői menübe.

esküvő Badacsonyban
esküvő Badacsonyban

Esküvő Badacsonyban – Hotel Halászkert

A Hotel Halászkert remek ajánlattal kedveskedik azoknak, akik őket választják egybekelésük helyszínéül: ha a násznép tagjai közül legalább 40-en a helyszínen veszik igénybe a szállást, a szálloda nem számít fel külön terembérleti díjat (a lehetőség 20 szoba foglalásától érvényes). A teljes létszám, amelyet a szálloda be tud fogadni: 180 fő. Ehhez szükség esetén egybenyitják az étterem nagytermét (ahol 100 fő fér el kényelmesen) és kistermét (ahol 80 főig szintén remek hangulatú lakodalom rendezhető).

További különlegesség, hogy a szállodához tartozó, 60 fő befogadására alkalmas pincében pince-lakodalmat is szerveznek igény esetén.

Arra az esetre, ha olyan helyszínt szeretnénk, ahol a lakodalom minden pillanatában élvezhetjük a balatoni panorámát, magunkba szívhatjuk a badacsonyi levegő illatait, a szálloda kihagyhatatlan ajánlattal állt elő: tartsuk a mulatságot magán Badacsony hegyén, ahol szőlőtövek sora szalad lefelé a hegyoldalon a szemünk előtt (legalábbis a hajnali órákban már egészen biztosan így fogjuk látni…), és ahol egészen nagy tér áll rendelkezésünkre, akár 250 fő is gondtalanul vigadozhat. Ezen opció választása esetén terembérleti díjat nem számítanak fel. Itt lehetőség van sátras lakodalom megtartására is.

Azt mondják, a Balaton-felvidék egykori őslakói a Balatont istennőként imádták. S valóban, ezen a helyen mintha erősebben éreznénk a női energiákat, az új élet születésére való várakozást. Magyar nyelvünk „egybekelés” szava hűen tolmácsolja azt, amit a házasságkötés lelki értelemben jelent – s a Balaton és a Badacsony ölelésében az esküvőnk olyan élménnyé válhat, mint az egykori menyegzők, ahol kéz a kézben járt pompa és rítus.

Kérjen árajánlatot MOST!

Hotel Halászkert: 

cím: 8258 Badacsony, Park u. 5.
tel: +3687531008

További cikkek esküvőszervezés témában:

>>> esküvőszervezés

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here