Batthyány Kastélyszálló – esküvő Zalában

esküvő Zalában
esküvő Zalában

Megtörtént az eljegyzés? Esküvőhelyszínt keresel Zalában? Végiggondoltad a lehetőségeket és egy igazán pazar esküvőt szeretnél? Igen, a legjobb helyen jársz! Mutatjuk Zalában hol is tartsd az esküvődet! 😉

Esküvő Zalában, a Batthyány Kastélyszállóban

Zalában, pontosabban Zalacsány szélén fekvő Batthyány Kastélyszálló mintegy tízhektáros parkosított környezetben várja az ifjú párokat, hogy ezen a tökéletes esküvőhelyszínen mondják ki a boldogító igent. A kastély főépülete már a 15. században főúri lak volt. Ma az épület – megőrizve e korszak minden eleganciáját  – szállodaként és a tökéletes rendezvényhelyszínként várja az ide látogató vendégeket.

esküvő Zalában
esküvő Zalában

Batthyány Kastélyszálló – esküvő Zalában

esküvő Zalában
esküvő Zalában

A Batthyány Kastélyszálló szobái a modern kényelem minden kellékével felszereltek, emellett pedig tágas terek és mesébe illő ősfás park ejti ámulatba a vendégeket. A komplexum a világ zajától távol található, így ideális helyszínként szolgál például egy esküvőnek.

Hetedhét országra szóló mulatság – esküvő Zalában

A Batthyány Kastélyszálló vállalja egy vagy akár többnapos esküvők lebonyolítását is, és mindehhez nem akármilyen helyszínt bocsát az ifjú pár és a násznép rendelkezésére. Az ősfás parkban található Batthyány Rendezvényközpont 110 fő befogadására alkalmas és egy több mint 100 éves magtárépület felújítása során nyerte el jelenlegi formáját, így biztosítva a felejthetetlen, romantikus hangulatot. A szabadtéri ceremónia szerelmeseit pedig mesébe illő varázslat várja, hiszen nincs is felemelőbb annál, mint a park 300 éves fái alatt a jegyesünk szemébe nézni, és kimondani: „Igen!”

Az ősfás park mellett lehetőség van további kültéri helyszíneket is bevonni az esküvői és lakodalmi ceremóniákba: a kastély lépcsőin, illetve a gyönyörű kilátással rendelkező erkélyén különleges panorámájú fotók készíthetők. Különlegesség, hogy a szabadtéri helyszínek – ősfás park, esküvői pavilon – az év bármely szakában igénybe vehetők, hiszen nem csupán a nyár, a tél is mesés helyszínné alakítja a több száz éves park fáit.

esküvő Zalában
esküvő Zalában

Amennyiben ragaszkodunk a hetedhét országra szóló lakodalomhoz, lehetőség van akár 200 fő számára is elég teret nyújtó rendezvénysátor felállítására is. Ha inkább szűkkörű, meghittebb esküvőre vágyunk, ideális választás lehet a Batthyány Kúriában található, 15 fő befogadására alkalmas terem.

Végül, de nem utolsósorban, valami igazán pikánsat is választhatunk, ha ahhoz van kedvünk: a szálloda vállalja wellness-medencés esküvők lebonyolítását is. A Batthyány Wellness Központ épületében található, 40 fő számára kényelmes különterem és medence garantálja a Nagy Nap emlékezetes pillanatait. De ne csak a helyszínekről ejtsünk szót: a szálloda mesterszakácsa különleges gasztronómiai élményekkel emeli az ünnep fényét, és egyedi ajánlattal készül annak érdekében, hogy kielégítse a vendégsereg minden igényét.

Profizmus az első perctől kezdve – esküvő Zalában

A választási lehetőségek száma tehát nagy, ám döntsünk akármelyik mellett, az igényeinkhez igazodva, egyvalami biztos: különleges hangulatú, arisztokratikus élményben lesz részünk, ahol mi és a vendégeink lesznek a professzionális személyzet figyelmének középpontjában. És nemcsak a nagy napon! A szálloda profi csapata az esküvő szervezésének minden pillanatában jelen van és dolgozik annak érdekében, hogy a vendégek maximálisan elégedettek legyenek. A megrendelő számíthat szakértelmükre végig a szervezés folyamata során, hiszen céljuk az, hogy az ifjú pár nem kevesebbet élhessen át, mint a tökéletes esküvőt – pontosan olyat, amilyenről a menyasszony már kislány korában is álmodott.

Kérj árajánlatot a Batthyány Kastélyszállótól!

E-mail: sales@wellnesskastely.hu
Telefonos elérhetőségek: +36 20 968 1183 vagy +36 83 537 000
KÉRD AJÁNLATUKAT ONLINE →

További cikkek esküvőszervezés témában:
>>> esküvőszervezés

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here