Téli esküvő – 10 tipp, hogy te legyél a tél királynője

téli esküvő
téli esküvő

Téli esküvő: Ha igazi téli típus vagy és imádod a havat, a karácsonyt és a hidegtől sem riadsz vissza, akkor a téli esküvőt neked találták ki. Mi összegyűjtöttünk pár tippet, hogy csodálatosan sikerüljön ebben a különleges évszakban is a nagy nap.

Téli esküvő – Különleges meghívók

téli esküvő
téli esküvő

A télnek van egy varázslatos hangulata. Ez az évszak a hangulatos fehér tájakról, a havazásról, a fenyőillatról és a tobozokról szól. A meghívót mindenféleképp úgy tervezd meg, hogy kötődjön ehhez a csodálatos évszakhoz. Válassz ezüstös színeket, díszíts tobozzal vagy faággal. Meglátod nagy sikert fogsz vele aratni.

Téli esküvő – Elvarázsolt kastély

Általában az esküvőknek mindig van egy témája, ha télire időzítették a nagy napot egészen különleges díszítéseket találhattok ki. A helyszínen használjatok fehér, ezüst, pezsgő, sötétzöld és piros árnyalatokat. Ezzel mindenki szívébe melegséget vihettek. De akár, ha bírja a pénztárcátok készíttethettek jégszobrokat is.

Ételek egy téli esküvőn

téli esküvő
téli esküvő

Amikor bejön a hideg idő, sokkal kiadósabb ételekért kívánkozik a szervezetünk. Nem véletlenül, hiszen a zimankó sokat kivesz az energiánkból. A téli menyegződre készíttess valamilyen krémlevest és ha szeretitek legyen vadhús is. Persze, ha ragaszkodsz a hagyományos ételekhez lehet töltött káposzta és sültek is. Amit épp megkívántok, de tartsd szem előtt a télen előszeretettel fogyasztott ételeket ilyen különlegesség például a sütőtök krémleves is. Rágcsálnivalónak pedig felszolgáltathatsz akár sült gesztenyét is a sütemények mellé.

Forró italok egy téli esküvőn

téli esküvő
téli esküvő

A hidegben egyre jobban kívánjuk a meleg italokat, ami nem csak testünket, de szívünket is megmelengeti. Rendelj finoman elkészített forralt bort, rumos teát, de gondolj azokra is, akik nem isznak alkoholt. Számukra legyen sima tea és forró csokoládé is. A forró csokoládé számtalan módon elkészíthető és lehet akár fehér csokis is az alapja.

Legyél te a tél királynője

téli esküvő
téli esküvő

Az esküvői ruhákat tervezők gondolnak azokra is, akik télen szeretnék kimondani az igent. Számukra is nagy a választék, és számtalan gyönyörű ruha közül válogathatnak. A gyönyörű szezonális esküvői ruhákban igazán úgy érezgeted magad, mint egy hercegnő.

Különleges desszertek

téli esküvő
téli esküvő

Az úgynevezett pop cake, ami leginkább egy nyalókára hasonlít bármilyen ízben elkészíthető. Télire válassz olyat, ami hópelyhekre hasonlít, ezzel is feldobhatod a desszertes asztalt. De akár csináltathatsz mikulás sapkára hasonlító epres sütit is.

Téli torta

Egy jó cukrász mindent megold. Ha szeretnéd a tél varázslatához illeszteni az esküvői tortátokat, akkor mindenféleképp kérd meg, hogy tegyen rá szép csillogó díszítő elemeket, hópehelyformát és akár marcipánból fagyöngyöt.

Szertartás helyszíne

téli esküvő
téli esküvő

Ügyelj arra, hogy a szertartás helyszíne is mesés legyen. Ezt úgy tudod elérni, ha kidekorálod gyertyákkal, valamint beszerzel pár különleges téli, karácsonyi díszítést. A vendégeknél is biztosan sikert arat a kellemes hangulat.

Köves cipellő

Keress olyan cipőt, amiben hó-hercegnőnek érezheted magad! A fehér- vagy ezüstszínű cipőt mindenféleképp díszítsék csillogós kövek.

Gyönyörű hajkorona

A fodrászodat kérd meg, hogy keressen olyan díszítő elemeket, amik illeszkednek az évszakhoz! Mindenféle ezüst-, fehér- és csillogóköves hajdísz jó lehet.

További cikkek esküvőszervezés témában:

esküvő

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here