Menyasszonyi ruha kivágás tippek, ötletek

Menyasszonyi ruha kivágás: Ma már több ezer stílusú menyasszonyi ruha közül válogathatunk a nagy nap előtt. A választás sosem egyszerű, de mi segítünk. Összegyűjtöttük nektek a menyasszonyi ruhák különböző kivágási stílusait! 😊

Menyasszonyi ruha kivágás – szív kivágás

Menyasszonyi ruha kivágás: A szív kivágású menyasszonyi ruhának nem véletlen ez a neve. A ruha felső részét úgy készítik el, hogy az szív formára hasonlítson. Ezt a fazont előszeretettel vásárolják meg az esküvőre a teltebb keblű hölgyek, mivel kiemeli dekoltázsukat. Ha esetleg kisebb idomokkal vagy megáldva, akkor se keseredj el, hiszen ez a fazon tökéletesen áll a kis mellű nőknek is. A ruha szív alakú része általában be van vonva egy átlátszó anyagréteggel. Ezt úgy helyezik el, hogy egy kicsit túl haladjon a dekoltázson. Ez az optikai trükk karcsúsítja, megnyújtja a nyakat és a törzset.

menyasszonyi ruha kivágás

Egyenes nyakkivágású menyasszonyi ruha

Itt egy újabb pántnélküli fazon, hasonlóan a szív kivágású ruhához, ez is a nagy keblű arák körében a legelterjedtebb. Ennél a ruhadarabnál a kivágás teljesen egyenes. Mivel szabad a mellkas, így kiválóan párosítható, gyönyörű esküvői ékszerekkel. A nyakék lehet nyakra simuló, de lazább is. Gyöngy és Swarovski ékszert is használhatsz, mindkettő jól mutat.

menyasszonyi ruha kivágás

Ejtett vállú menyasszonyi ruha

Az ejtett vállú menyasszonyi ruhák is nagyon szépek. Ez a típus a váll alatt kezdődik, így tökéletesen kiemeli a dekoltázst. Az ejtett vállú fazonok kiválóan mutatnak az esküvői portrékon. De az is előnye, hogy ez a stílus szinte minden testalkatú hölgynek jól áll.

Ékszer nyakkivágású menyasszonyi ruha

Kicsit hasonlít a pólók kivágásához, hiszen a felsőrész kerek vonalat alkot a nyaktő alatt. Ez a fazon kifejezetten előnyös a kisebb mellű menyasszonyok számára, hiszen nagyobbítja a mellet. Persze a melltartó is sokat számít, ezért érdemes megfelelőt választani. A fehérnemű üzletekben szívesen segítenek és egy jó melltartóval csodálatos melleket lehet varázsolni.

V-nyakú fazon

A fazon elnevezése sokat elárul a ruhadarabról. Ez a menyasszonyi ruha elől és néha hátul is V alakban van mélyen kivágva, így gyönyörűen kiemeli a dekoltázst vagy a hátat. Ahhoz, hogy szép dekoltázsunk legyen mindenféleképp jó minőségű melltartót válasszunk. Ez a ruha előnyös választás a kisebb és a nagyobb mellű hölgyeknek is.

menyasszonyi ruha kivágás V alak

Szabrina fazon

A Szabrina fazonú menyasszonyi ruhák végig követik a kulcscsont vonalát, egészen a vállak hegyéig. Így igen jól takarja a dekoltázst. Aki szereti a kifinomult fazonokat és nem kedveli, ha sok látszik a dekoltázsából, akkor ez a ruha kiváló választás lesz. Kényelmes, szép és szolid.

Magas nyakkivágású ruha

Ez a fazon egészen felfut a nyakig és körbefogja azt úgy, hogy eközben a vállak szabadon maradnak. A magas nyakú menyasszonyi ruha tökéletesen áll a magasabb hölgyeknek. A szabadon hagyott vállak érzékiek és szépek.

Csónak kivágás

Kicsit visszafogottabbat szeretnél, de mégis nőieset? Akkor ezt neked találták ki. A csónak kivágású menyasszonyi ruhák nem mutatnak a dekoltázsból sokat, így a szégyenlősebb arák körében kedvelt. De természetesen nem kell túl szemérmesnek lenni a fazon kedveléséhez, hiszen valakinek egész egyszerűen ez jön be! 😊

További cikkek esküvőszervezés témakörben:

esküvő

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here