Menyasszonyi ruha 2020 – Legyél te a legszebb menyasszony!

menyasszonyi ruha
menyasszonyi ruha:

Menyasszonyi ruha 2020: Kitűztétek már a nagy napot? Ezerrel készültök az esküvőre? Még fogalmad sincs milyen ruhát vegyél fel? Akkor jó helyen jársz, mi segítünk! A ceglédi Héjja Esküvői Ruhaszalon csodálatos ruháit mutatjuk most be Nektek!

Menyasszonyi Ruha 2020 – Bájosan gyönyörű

menyasszonyi ruha: Sokan még mindig a fehér színre esküdnek, ha menyasszonyi ruháról van szó, de ahogy telnek az évek egyre nagyobb teret hódítanak a színes ruhák is. Ez a púderrózsaszín igazán elbűvölő darab. A különböző fodraival és virágmintáival igazi hercegnővé varázsolja viselőjét. Ráadásul a szín sem hivalkodó, így aki unja már a fehéret bátran döntsön emellett. A nagy méretű masni szintén különlegessége ennek a fazonnak. Nőies, bájos, varázslatos.

Menyasszonyi Ruha 2020 – Nyakpántos szépség

Ehhez a darabhoz még nyakláncra sincs szükséged. A mellkason egészen a nyakig gyönyörű csipkeminta fut fel. A csipkeminta megtalálható a szoknya részen is. A különböző indák és virágok nagyon feldobják a ruhát. A fazon különlegessége még az is, hogy megmutatja a bokát, vagyis rövidebb mint a megszokott menyasszonyi ruha.

Menyasszonyi Ruha 2020 – Spagetti pántos habcsók

A menyasszonyi ruha választásnál nagy dilemmát tud okozni az is, hogy pántos vagy pánt nélküli fazont válasszunk. Ez például egy gyönyörű spagetti pántos menyasszonyi ruha, mely habos-babos süteményre emlékeztető szoknyában végződik. A mell része kiemeli a dekoltázst, így egy jó melltartó segítségével a kisebb mellű nők is szexi dekoltázst varázsolhatnak vele. Fénylő anyagának köszönhetően feltűnő, de mégis letisztult ruhaköltemény.

Menyasszonyi Ruha 2020 – Csipkés denevérujj

Valami egyedire vágysz? Olyanra, ami nem megszokott? Akkor ez lehet a te ruhád. Hátul hosszított ruha szoknyája alján csipkés virág motívumok láthatók. Majd ahogy tekintetünkkel fentebb haladunk egészen különleges látvány fogad minket. A csipkés, áttetsző rész takarja a dekoltázst és a vállakat, majd egy lágy anyag egészen a csuklóig fut. Ezt a ruhát ajánljuk azoknak, akik valamilyen oknál fogva nem szeretik, ha kilátszik a karjuk. Különlegessége abban rejlik, hogy takar, de mutat is.

Menyasszonyi Ruha 2020 – Fodrok mindenhol

Ha szereted a fodrokat, akkor ez a ruhadarab nagyon fog tetszeni. A felső csipkés, nyak részénél ékszerként simul a testhez, mint egy csodálatos nyakék. A szoknyarészét különböző hosszúságú fodrokból állították össze, ennek köszönhetően pedig igazán hercegnőssé válik ez a fazon.

Görög Istennő

Úgy akarsz pompázni az oltár előtt, mint egy Görög Istennő? Akkor vess egy pillantást erre a csodára. Már a felsőrésze ámulatba ejtő. Az áttetsző csipke és a vállaknál levő fodrok igazán különlegessé teszik ezt a menyasszonyi ruhát. Most pedig térjünk rá a szoknya részre. Az esküvőre a legszebb combfixet vásároljuk meg, ami általában a ruha teljes takarásában szokott maradni egész végig. Ez a fazon betekintést enged, hiszen az egyik lábnál egészen hosszan van felvágva a szoknya. Így óhatatlanul is egy-egy lépésnél, mozdulatnál kivillan a combfix.

Pánt nélküli szépség

Különleges masni díszítés

menyasszonyi ruha
menyasszonyi ruha

Tört fehér szépség

menyasszony
menyasszony

Virágok a fátylon

menyasszony
menyasszony

Különleges hátrész

Nyakpántos ruha

menyasszony
menyasszony

Ruhák és fotók: Héjja Esküvői Ruhaszalon

További cikkek esküvőszervezés témakörben >>>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here