Legyen saját szállodánk az esküvőnk napján!

1

Az esküvői helyszínek kiválasztása sokszor éppen Budapesten és a vonzáskörzetében a legnehezebb. „Melyik étterembe menjünk, hisz mindegyik zsúfolt, és emeletes házak fogják körül? Vagy keressünk vidéki helyszínt – hova, mekkora távolságra a fővárostól, ahova a násznép még szívesen követ?” A Budapesttől alig egy kőhajításnyira, Velencén található Kavics Spa Klub & Hotel szerencsére megoldja ezt a dilemmát, sőt, az ellen sincs kifogásuk, ha kibéreljük az egész szállodát.

Mintha a Dolce vitába csöppennénk

A násznép nagyságától függően a Kavics Klub több terme és helyisége közül választhatjuk ki az ünneplés helyszínét. Ha családias esküvőt tervezünk, feltétlenül szervezzük a ceremóniát és az azt követő fogadást a mediterrán kerthelyiségbe, amely maximum 25 fő befogadására képes, és exkluzív, olaszos hangulatot kölcsönöz majd az esküvői partinak – mintha Fellini Édes élet című filmjébe csöppennénk, az örömmámor, a sikk és a szüntelen napsütés világába.

1kavics hotel

A Kavics Grill Étteremben elegánsan berendezett környezetben szintén hangulatos fogadást rendezhetünk. A hozzá tartozó kültéri medencepart koktélozásra hívogat, no és egy laza láblógatásra a medence vizébe (még ha ez nem is a lakodalmak szokásos programja) – mintha az Édes élet valamelyik fogadásán vigadnánk, a féktelen jókedv és örök nyár univerzumában.

2kavics hotel

Az étterem önmagában 45 fő befogadására képes, a kültéri medenceparttal kiegészítve 80 fő önfeledten mulatozhat itt. Lehetőség van rendezvénysátor felállítására is, elkülönülve a szállodaépülettől, így 100 főt is vendégül láthatunk egy egészen nagyszabású lakodalom keretében.

Akár az egész szálloda a mienk lehet

Igény esetén megoldható a teljes szálloda zártkörűsítése, így az ifjú pár és a násznép valóban bensőséges, családias hangulatban, önfeledten ünnepelhet, ugyanakkor a hotel minden kényelme és szolgáltatása azt szolgálja, hogy felejthetetlen legyen az egybekelés.

A Kavics Klubban a házasságkötés nemcsak emelkedett ünneplést, hanem tartalmas kikapcsolódást is jelent. A szálloda 2000 m2 alapterületű sport- és wellness részlege remek lehetőséget nyújt arra, hogy kitisztítsuk-kimozgassuk tagjainkból a másnaposságot, az ifjú pár és az örömszülők az esküvőszervezés minden stresszétől megszabadulhatnak itt. A kültéri és beltéri medencék üdítő hajnali csobbanásra hívogatnak, miközben ciklámenben játszik az ég és a nap első sugarai eszünkbe juttatják, hogy elröppent ez a néhány óra, és a pár immár hivatalosan férj és feleség.

4kavics hotel 5kavics hotel

Amiről a kavicsok suttognak

A szálloda termeinek meleg, mediterrán színei és az épület kialakításához használt számtalan kő és „kavics” már önmagukban képesek a szívet-lelket felderíteni, emelkedett hangulatba hozni. A kövek és kavicsok nemcsak alapanyagként szolgálnak, hanem a szálloda értékrendjét és eszenciáját is képviselik: az egyszerűségben rejlő letisztultságot, a lecsiszoltság mögött megbúvó titokzatosságot. Kifejezik, hogy e hely történeteket rejt, és évek lankadatlan munkája, a vendégek iránti töretlen odafigyelés csiszolták a Kavics Klubot azzá a hellyé, ahova sok vendég évről évre visszajár, sőt a szállodát és személyzetét megtisztelik azzal, hogy őket teszik meg életük kiemelkedő eseményeinek házigazdáivá.

6kavics hotel

A gondoskodás a részletekben rejtőzik

A Kavics Klub odafigyelése az olyan finom részletekben rejlik, mint hogy az étteremben felszolgált fogások elkészítéséhez a környékről beszerzett kistermelői alapanyagokat használnak fel, így garantálva a magas kulináris minőséget.

 

7kavics hotel 8kavics hotel

Igény esetén a szálloda vállalja a dekoráció elkészítését, és profi fotóst is biztosít, sőt lehetőség van légi fotók készítésére is. A profi hang- és fénytechnika gondoskodik arról, hogy az ünneplésen semmi se szabjon határt a felhőtlen jókedvnek. A hotel színvonalas élőzenét vagy DJ-t is szervez a bulihoz igény esetén.

 

9kavics hotelNászajándékként pedig az esküvő másnapján az ifjú párt a kültéri mediterrán kertben található jakuzziban és szaunában bekészített pezsgő és gyümölcskosár várja, hogy a násznép távozása után kettesben hódolhassanak a házasság örömeinek.

„Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek, csupán tiszta szív és sok, sok szeretetet” – így szól a szálloda mottója, és ezt nap mint nap kifejezésre juttatják a vendégeik iránt tanúsított odaadásukkal. Egészen biztosan jó kezekben lesz náluk életünk nagy napjának szervezése!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here