A szabadtéri esküvők varázsa

nereus hotel eskuvo5

A természet maga jelenti a hátteret és a tavaszi virágok a dekorációt a szabadtéren szervezett esküvőknek, melyek romantikájából a házasulandók egy életen át töltekezhetnek.

nereus hotel eskuvo5

Mindamellett, hogy nagyon trendi dolog szabadtéren egybekelni, megéri a kockázatot is, hiszen még akkor is egészen varázslatos lesz a hangulata, ha nem felhőtlen napsütésben zajlanak az események. Tapasztalataink szerint a párok kihasználják a háttér adottságait, ahol a díszlet maga a természet, és sokszor a kültéri hangulathoz igazítják a zenét is. A lágyabb hangszerek, mint a hegedű és a fuvola különösen illenek a kültéri hangulathoz, hiszen ahogy a teret megtöltik a dallamok, olyan meghitt és romantikus lesz a hangulat, hogy még az is megkönnyezi, aki sokszor látott már ilyet. Nem kérdéses, hogy a hagyományos, teremben zajló polgári szertartással szemben, hangulatosabb és látványban is élvezetesebb egy Balaton-parti pavilon alatt állva, pezsgős koccintással ünnepelni a nagy napot.

hotel nereus eskuvo2

A romantikán túl gyakorlati előnye is van annak, ha valaki úgy dönt: a szabadtéri szertartást választja. A kültéri helyszíneken kevésbé korlátozott a létszám, és akár 150 főt is vendégül láthat az ifjú pár a szertartásra, valamint az azt követő pezsgős koccintásra. Így méltóképpen ünnepelhetnek az ismerőseikkel, a vacsorára pedig már csak a közvetlen családtagok, közeli barátok kapnak meghívást.

hotel nereus eskuvo3

A boldogságkapu, mint kötelezően romantikus kellék mellett a hangulat varázsa fokozható olyan díszítőelemekkel, mint a lampionok, hatalmas gyertyatartók, a bevonulás útvonalát szegélyező virágszirmok, vagy akár maga a naplemente is adhatja a hátteret: a hangulata mindenkit elvarázsol, és olyan fotók születnek, amelyeket egy hagyományos polgári szertartás során nehéz túlszárnyalni.

És hogy mivel fokozható még az ünnep pillanata? Vízparti esküvőnél érkezhet a pár hajóval vagy lovashintón, az eseményt pap is celebrálhatja, nem csak az anyakönyvvezető, és lehet egy nagyszabású tűzijáték is az est egyik fénypontja.

Esküvőhelyszín ajánlatunk: NEREUS HOTEL*** Balatonalmádi

hotel nereus eskuvo

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here