Esküvő Zala megyében – Batthyány Kastélyszálló

esküvő zala megye
esküvő zala megye

Esküvő Zala megye

Megtörtént az eljegyzés? Esküvőhelyszínt keresel Zala megyében? Végiggondoltad a lehetőségeket és egy igazán pazar esküvőt szeretnél? Igen, a legjobb helyen jársz! Mutatjuk Zala megyében hol is tartsd az esküvődet! 😉

Esküvő Zala megye – Batthyány Kastélyszálló

Zala megyében, pontosabban Zalacsány szélén fekvő Batthyány Kastélyszálló mintegy tízhektáros parkosított környezetben várja az ifjú párokat, hogy ezen a tökéletes esküvő helyszínen mondják ki a boldogító igent. A kastély főépülete már a 15. században főúri lak volt. Ma az épület – megőrizve e korszak minden eleganciáját  – szállodaként és tökéletes rendezvényhelyszínként várja az ide látogató vendégeket.

esküvő zala megye
esküvő zala megye

Esküvő Zala megye – Batthyány Kastélyszálló

esküvő zala megye
esküvő zala megye

A Batthyány Kastélyszálló szobái a modern kényelem minden kellékével felszereltek, emellett pedig tágas terek és mesébe illő ősfás park ejti ámulatba a vendégeket. A komplexum a világ zajától távol található, így ideális helyszínként szolgál például egy esküvőnek.

Nézd meg Te is legpazarabb esküvő helyszínt Zala megyében >>>

Esküvő Zala megye – Batthyány Kastélyszálló

A Batthyány Kastélyszálló vállalja egy vagy akár többnapos esküvők lebonyolítását is, és mindehhez nem akármilyen helyszínt bocsát az ifjú pár és a násznép rendelkezésére. Az ősfás parkban található Batthyány Rendezvényközpont 90 fő befogadására alkalmas és egy több mint 100 éves magtárépület felújítása során nyerte el jelenlegi formáját.

esküvő zala megye
batthyány kastélyszálló rendezvényközpont

A szabadtéri ceremónia szerelmeseit pedig mesébe illő varázslat várja, hiszen nincs is felemelőbb annál, mint a park 300 éves fái alatt a jegyesünk szemébe nézni, és kimondani: „Igen!”

Az ősfás park mellett lehetőség van további kültéri helyszíneket is bevonni az esküvői és lakodalmi ceremóniákba. Az esküvő ceremóniákra remek helyszínül szolgálhat az ősfás parkon kívül az esküvői pavilon vagy a rendezvényközpont. A kastély lépcsőin, illetve a gyönyörű kilátással rendelkező erkélyén különleges panorámájú fotók készíthetők.

esküvő zala megye
esküvő zala megye – esküvői pavilon

Amennyiben ragaszkodunk a hetedhét országra szóló lakodalomhoz, lehetőség van akár 180 fő számára is elég teret nyújtó rendezvénysátor felállítására is.

zala megye eskuvo helyszín
Batthyány Kastélyszálló – rendezvénysátor

Végül, de nem utolsósorban, valami igazán pikánsat is választhatunk, ha ahhoz van kedvünk. A kastélyszállóban lehetőség van medence parti esküvőt tartani akár. Az udvarban található termálvizes medence környékén welcome fogadás, ceremónia, de akár a lakodalom tartása is lehetésges. Ebben az esetben a vacsora elfogyasztása a rendezvényközpontban történik.

De ne csak a helyszínekről ejtsünk szót: a szálloda mesterszakácsa különleges gasztronómiai élményekkel emeli az ünnep fényét. Egyedi ajánlattal készül annak érdekében, hogy kielégítse a vendégsereg minden igényét.

Nézd meg Te is legpazarabb esküvő helyszínt Zala megyében >>>

Profizmus az első perctől kezdve – esküvő Zala megye: Batthyány Kastélyszálló

A választási lehetőségek száma tehát nagy, ám döntsünk akármelyik mellett, az igényeinkhez igazodva. Egyvalami biztos: különleges hangulatú, arisztokratikus élményben lesz részünk, ahol mi és a vendégeink lesznek a professzionális személyzet figyelmének középpontjában. És nemcsak a nagy napon! A szálloda profi csapata az esküvő szervezésének minden pillanatában jelen van és dolgozik annak érdekében, hogy a vendégek maximálisan elégedettek legyenek. A megrendelő számíthat szakértelmükre végig a szervezés folyamata során. Céljuk az, hogy az ifjú pár nem kevesebbet élhessen át, mint a tökéletes esküvőt – pontosan olyat, amilyenről a menyasszony már kislány korában is álmodott.

A legpazarabb esküvő helyszín Zala megyében!

Kérj ajánlatot Tőlük most!

E-mail: sales@wellnesskastely.hu
Telefonos elérhetőségek:
+36 20 968 1183 vagy +36 83 537 000

esküvő helyszín zala megye >>>

További esküvő helyszínek >>>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here