Esküvő Siófokon – Ce Hotel Napfény

siófoki esküvő
siófoki esküvő

Esküvő Siófokon: Vízparthoz közeli esküvőt szeretnél? Akkor ideális választás lehet számodra a siófoki Napfény Hotel, ahol nemcsak a földszinti bár áll a párok rendelkezésére, hanem a szállodához tartozó nagy fás, füves terület is! Így akár különleges sátras vagy szabadtéri esküvőt is lehet szervezni!

siófoki esküvő
siófoki esküvő

Miért népszerű Siófok?

Siófok (régen Fok) kikötő- és üdülőváros, a Balaton-part legnagyobb városa, az ország egyik legnépszerűbb üdülőtelepülése. Hozzátartoznak a 20. században a városhoz csatolt Balatonkiliti és Balatonújhely. A település a Sió előnevet az 1901-ben átadott Sió csatornáról kapta. Napjainkban Siófok Magyarország egyik legjelentősebb idegenforgalmi központjává vált, jó közlekedése, kellemes fürdőzést kínáló sekély vizű partja miatt. Az ideérkező vendégek pihenését, kikapcsolódását a tó lágy vize mellett a látnivalók, a szervezett programok és a szívélyes vendéglátás szolgálja.

ce hotel napfény
siófoki esküvő

Esküvő Siófokon – CE Napfény Hotel

CE Napfény Hotel*** a nyüzsgő balaton-parti élet központjában a siófoki hajóállomás közvetlen szomszédságában várja sok szeretettel kikapcsolódni vágyó vendégeit.  A szálloda kitűnő elhelyezkedésével biztosítja vendégeinek a kellemes időtöltést. A Jókai Parkban fekvő épület a hajóállomástól mindössze 50 m-re, a strandtól 150 m-re, Siófok városközpontjától pedig 400 m-re található.

siófoki esküvő
siófoki esküvő

A hotel 57 db 25 m2-es szobával rendelkezik, melyek mindegyikéhez a Balaton irányába néző erkély is tartozik. A vendégek kényelmét az épületben található lift, légkondicionáló berendezés, WIFI valamint a szálloda saját, vendégei számára kialakított ingyenes, őrzött parkolója biztosítja. A recepción térítésmentesen vehető igénybe széf. 1-1 kutya (esetleg macska) extra díj megfizetése nélkül vihető.

esküvő siófokon
esküvő siófokon

A szálloda földszintjén kapott helyet a Napfény Bistro & Bar, mely tökéletes esküvő helyszín. Kis létszámú, maximum 80 fős esküvők lebonyolítását vállalják, de hatalmas parkjuk, ami a Jókai park szomszédságában található, akár szabadtéri, akár sátras, nagy létszámú esküvő lebonyolítására is tökéletes a helyszín.

siófoki esküvő ce hotel napfény
siófoki esküvő ce hotel napfény

Esküvő Siófokon – Sátras vagy szabadtéri lagzi

A legtöbb ember óceánparti esküvőről álmodik egy messzi szigeten, de vannak, akik inkább egy romantikus tóparti ceremóniára vágyódnak. A hangulatát tekintve ideális választás lehet a CE Napfény Hotel***, mely a Balaton partján, Siófokon helyezkedik el. Ha imádod a természetet és a szépen feldíszített óriás sátor hangulatát, a legjobb választás lehet számodra az említett Hotelhez tartozó nagy fás és füves terület. A sátras esküvők romantikus hangulata mellett a természet adta szabadságérzést is átélheted.

Esküvő Siófokon – foglalj szállást több napra

A CE Napfény Hotel***  számtalan kikapcsolódási lehetőséget ajánl az érdeklődőknek. Így érdemes nem egy, hanem több napra is szállást foglalni a helyszínen, ha van egy kis időtök, két-három napot is eltölthettek a hotelben és kipróbálhatjátok például a wakeboard-és szörf oktatást, a vízi röplabdát, de akár hajókirándulásra is mehettek. Továbbá meglátogathatjátok a Zamárdi kalandparkot, ami egy gyönyörű 35 ezer négyzetméteres ligetben helyezkedik el.

Kérj árajánlatot a CE Napfény Hoteltől!

Elérhetőségek:

CE Napfény Hotel
H-8600 Siófok, Mártírok útja 8.
GPS: N 46° 54′ 33″, E 18° 02′ 48″
Tel.: +36 70 371 3197
E-mail: napfeny@cehotels.hu

Esküvőszervezés

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here