Esküvő Pécsett – Hotel Makár

esküvő Pécsett
esküvő Pécsett

Közeleg a nagy nap. Az ifjú pár izgalommal telve tervezget. Létszámot, esküvőhelyszínt és sok minden mást is. Mindenkinek van valami elképzelése (akár még gyerekkorából), hogy milyen esküvőt szeretne. Visszafogott, családias hangulatút vagy épp ellenkezőleg, igazán pazar “ereszdelahajamat”. A Hotel Makár például eszébe fog jutni minden ifjú párnak, aki Pécsett tervezi az esküvőjét, hisz itt a családias és a nagyszabású esküvő megtartásának is biztosított a helyszín.

Esküvő Pécsett – Hotel Makár

A Makár-hegy Pécs egyik városrésze a Mecsek oldalán. Békéjével, lombos fáival átmenet a természet és épített környezet között. A négycsillagos Hotel Makár a hegyoldalon található.

esküvő Pécsett
esküvő Pécsett

Magas színvonalú szolgáltatásaival, tágas rendezvénytermeivel, wellness részlegével, finom fogásokat kínáló éttermével, kényelmes szobáival régóta a környékbeliek és a távolabbról érkező vendégek kedvence. Legyen szó hivatalos rendezvényekről, nagyszabású vagy épp családiasabb összejövetelekről, hétvégi kikapcsolódásról.

esküvő Pécsett
esküvő Pécsett

Esküvő Pécsett – Hotel Makár

Szállodánk régóta kedvelt esküvőhelyszín, hiszen megtalálható itt 150 fő ültetett vendéglátására alkalmas, nagyméretű rendezvényterem is, amelyhez kapcsolódóan a polgári menyegzőhöz is igénybe vehető különterem vagy grillterasz, továbbá taverna, rendezett park és ingyenes parkoló is vendégeink rendelkezésére áll, az alkalom fényéhez méltó felhőtlen ünneplést szolgálva.

esküvő Pécsett
esküvő Pécsett

Esküvői fotózáshoz szállodánk meseszép kilátással rendelkező szobái, kellemes, zöldellő parkja, virágos terasza áll az Ifjú Pár rendelkezésére.

Éttermünk ételkínálatában többféle hagyományos esküvői menü is szerepel, ám kérésre egyéni elképzelések is beépíthetők a menübe, és természetesen kímélő alapanyagú összeállítások is rendelhetők. A közkedvelt és hagyományosan magas Makár-féle színvonal garantálja, hogy pazar ízélményekben legyen részünk a lakodalomban!

esküvő Pécsett
esküvő Pécsett

Kisebb, családiasabb esküvő tervezése esetén is érdemes felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal, ugyanis a szálloda étterme két részre osztható, így kérésre biztosítani tudjuk a meghitt légkört az ünnepléshez, ugyanolyan magas színvonalú vendéglátással és eleganciával.

Esküvő Pécsett – Hotel Makár

150 fő feletti esküvő esetén ingyen hotelszobát biztosítunk megrendelőnk számára. A távolabbról érkező vendégek vagy azok, akiknél nem sikerült eldönteni a kérdést családon belül, ki vezet haza a mulatozás után, kényelmes szobáinkban pihenhetik ki a lakodalmi bulit. Szobáink árából az esküvőre érkező vendégeink részére 20-30 % kedvezményt adunk!

esküvő Pécsett
esküvő Pécsett

Esküvő Pécsett – Hotel Makár

Amiben még segíteni tudunk:

 • Honeymoon (nászutas) szállás ajánlatok
 • Zenekar ajánlása, szervezése
 • Esküvői Dj, ajánlása
 • Dekorációs partnerek ajánlása, szervezése
 • Cukrász, csokoládé- és pezsgőszökőkút
 • Vőfély, ill. programszervező ajánlása
 • Tüzijáték
 • Járműkölcsönzés
 • Fotó és videó szolgáltatás
 • Esküvői ruhakölcsönző
 • Gyerekfelügyelet, kölyökbarlang, játszóház
 • Terasz, belső park

 

esküvő Pécsett
esküvő Pécsett

Esküvő Pécsett – Hotel Makár

Ha vendégeink az ország távolabbi vidékéről érkeznek az esküvőre, feltétlenül szánjanak időt a környék felfedezésére! Pécs a „mediterrán hangulatok városa”, a „kétezer látnivaló városa”, a „kultúra városa”. A Zsolnay Negyed, a Csontváry Múzeum, az ókeresztény katakombák, a Barbakán, a pincészetek és a borok, a macskaköves óváros… mind kihagyhatatlan programként hívogatnak.

Ha pedig az Ifjú Pár a napsütötte Makár-hegyen tartotta a lakodalmat, szállodai szobájukból kipihenten indulhatnak neki a tökéletes mézesheteknek. A Dél kapujából számos csodálatos útvonal ágazik el a végtelenül elterülő tenger, az olajfaligetek, a ciprusok, a cipőnk alatt kopogó középkori kővárosok felé.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot most!

Esküvő Pécsett – Hotel Makár

Tel.: 30/979-1600  

E-mail: etterem@hotelmakar.hu

További cikkek esküvőszervezés témában:

>>> esküvőszervezés

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here