Esküvő helyszín Zala megye

esküvő zala megye
esküvő zala megye

Esküvő helyszín Zala megye

Neked vajon melyik kastélyszálló jut eszedbe, ha elképzelsz egy mesébe illő, romantikus esküvő helyszínt Zala megyében? Nekünk legelőször a zalacsányi Batthyány Kastélyszálló ugrik be.

esküvő helyszín zala megye
esküvő helyszín zala megye

Esküvő helyszín Zala megye

De vegyük is sorra azt az 5 érvet, ami miatt annyira népszerű ez az esküvő helyszín Zala megyében az ifjú párok körében.

1. Az Ifjú Párok imádják a szabadtéri helyszíneket.

Ezzel talán nem is árultunk el nagy titkot. Azzal inkább, hogy a Batthyány Kastélyszálló esetében három szabadtéri opció közül is választhatnak a párok, amikor a ceremónia helyszínt választják ki. Dönthetnek az esküvői pavilon mellett, letehetik a voksukat a 300 éves 10 hektáros ősfás park mellett, és végül a kastély udvarban lévő medence part is rendelkezésre áll adott esetben az ifjú pár számára. A ceremóniát követően a lakodalom tartására az esküvői sátor 180 fő számára, míg a rendezvényépület 90 fő számára ideális.  

esküvő helyszín zala megye
esküvő helyszín Zala megye

NÉZD MEG TE IS LEGPAZARABB ESKÜVŐ HELYSZÍNT ZALA MEGYÉBEN >>>

2. Szolgáltatások igazán széles köre igénybe vehető a Kastélyszállóban.

Welcome fogadás, catering – a hely adottságaiból adódóan természetesen – szállás wellness szolgáltatásokkal, de akár beauty csomag is a választható opciók sorát bővíti. Kapkodni fogjátok a fejetek az izgalmas ajánlatok láttán. A szálloda vezetősége komoly hangsúlyt fektet az esküvői menü igényes összeállítására. A standard ajánlatokon túl a kastélyszálló séfje egyedi menüsort is összeállít (ilyen jellegű kérés esetén), melyhez szezonális alapanyagokat a helyi termelőktől szerzik be.

esküvő helyszín zala megye
Kastélyszálló szobái – esküvő helyszín Zala megye

3. Szabadon variálható az esküvő stílusa.

A Batthyány Kastélyszálló stílusa meghatározza az esküvő klasszikusan elegáns jellegét. Ám ami az itt található Rendezvényközpontot illeti, nincsenek domináns építészeti elemek, így az itt rendezett esküvők esetében bátran el lehet ereszteni a fantáziát. A vintage stílustól a gatsby-ig bármibe „felöltöztethető” az épület. De az egyszerű, természet közeli vagy romantikus jegyeket tartalmazó esküvői dekorációk is csodásan mutatnak a rendezvényközpontban. A ifjú pár kreativitásának semmi sem szabhat határt.

NÉZD MEG TE IS LEGPAZARABB ESKÜVŐ HELYSZÍNT ZALA MEGYÉBEN >>>

4. Rossz idő esetén is van B terv.

Természetesen a Batthyány Kastélyszálló területén a hidegebb vagy akár esős napokon második opcióként igénybe vehetők beltéri helyszínként a Rendezvényközpont. Akár a ceremónia, akár a lakodalom helyszíneként.  

5. Kiemelt, megkülönböztetett figyelem az Ifjú Páron.

Egy időben csak egy esküvő kerül megrendezésre a Kastélyszálló területén, így az adott Pár kitüntetett figyelemben részesül a Nagy Napon.

esküvő helyszín zala megye
esküvő helyszín Zala megye

Ha kedvet kaptál ehhez a mesés esküvőhelyszínhez, jöjjön egy kis ismertető konkrétumokkal. Az alábbi térkép pedig segíti a tájékozódást.

esküvő helyszín zala megye
esküvő helyszín Zala megye

Esküvő helyszín Zala megye

Batthyány Kastélyszálló fekvése

A szálloda csendes, nyugodt, 10 hektáros parkosított környezetben, egy apró település, Zalacsány szélén fekszik. A több száz éves épületet ölelő parkban szabadtéri termálmedence, gyermekjátszótér, strandröplabda, minigolf-, footgolf- és teniszpályák, lengőteke, grillterasz és bár található.

esküvő helyszín zala megye
esküvő helyszín Zala megye

A kastélyban 27 különböző méretű szobával, étteremmel, belső termálmedencével, pezsgőfürdővel, szaunával, masszázs-szolgáltatásokkal, várják a kikapcsolódásra, nyugalomra és pihenésre vágyó vendégeiket.

Elegáns éttermükben, házias ételeik idézik vissza a hajdan volt nemesi otthon melegét, délutáni sétára a 300 éves őspark csalogat. Kültéri medence kínálja hűsítő vizét meleg nyári napokon, partján hűsítőket szolgálnak fel.

NÉZD MEG TE IS LEGPAZARABB ESKÜVŐ HELYSZÍNT ZALA MEGYÉBEN >>>

Batthyány Kúria és Golf Resort****

A felújított épület 19 szobával várja a látogatókat, amelyek között 8 db lakosztály, 7 db standard- és 4 db superior szoba található. 

A szobák klíma berendezéssel, kényelmes fürdőszobával, színes LCD televízióval, szobai széffel, mini bárral és telefonnal felszereltek, valamint a szálloda egész területén ingyenes WIFI hálózat biztosítja vendégeik teljes körű kényelmét.

VIP meeting room

A Batthyány Kúria és Golf Resort**** első emeletén található a modern, stílusosan berendezett meeting room, mely kiválóan alkalmas kisebb, maximum 13 fős megbeszélések, tárgyalások lefolytatásához.

esküvő helyszín zala megye
Batthyány Kúria Zalacsány

Rendezvénysátor

A 180 fő befogadására alkalmas fa padozattal rendelkező sátruk tökéletes választás esküvő vagy nagyobb létszámú rendezvény helyszíneként.

zala megye eskuvo helyszín
Batthyány Kastélyszálló – rendezvénysátor

A LEGPAZARABB ESKÜVŐ HELYSZÍN ZALA MEGYE >>>

Konferencia és Rendezvényközpont

90 fős befogadóképességével tökéletes helyszín kisebb és nagyobb létszámú rendezvények lebonyolításához.  Az épület kétszintes, klimatizált. Professzionális hangosítással, sötétítési lehetőséggel, igény szerint természetes fénnyel, pódiummal, ingyenes vezeték nélküli internet hozzáféréssel, beépített vászonnal, ruhatárral és külön, ingyenesen használható parkolóval rendelkezik. Konferencia esetén a felső szint befogadóképessége 150 fő széksoros elrendezéssel, míg az alsó szinten bárpult, fogadásra alkalmas tér található.

esküvő zala megye
Batthyány Kastélyszálló – Rendezvényközpont

Megközelíthetőség

Szállodánk Nyugat-Dunántúlon, a 76-os út mellett, Hévíztől 8 km, Keszthelytől 18 km, és Zalaegerszegtől mindössze 22 km távolságra található.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Batthyány Kastélyszálló az Álmok Valóra Váltója.

Kérj ajánlatot Tőlük most!

E-mail: sales@wellnesskastely.hu
Telefonos elérhetőségek:
+36 20 968 1183 vagy +36 83 537 000

Esküvő zala megye >>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here