Diamant Hotel Dunakiliti – Esküvő oltári jó áron!

esküvő Dunakiliti
esküvő Dunakiliti

Esküvő Dunakiliti Egyszer talán mindenki életében eljön a „nagy nap”, amikor párjukkal örök hűséget fogadnak egymásnak. Ehhez a gyönyörű ünnephez biztosít tökéletes helyszínt és profi szervezést Dunakilitin a Diamant Hotel és a Sári Csárda.

Esküvő Dunakiliti – Diamant Hotel

diamant hotel
diamant hotel

A Hotel munkatársainak célja, hogy ez az egyszeri alkalom igazán meghatározó legyen az ifjú pár és a meghívott vendégek számára, így különleges figyelmet fordítunk esküvőink lebonyolítására, a Duna-part páratlan panorámája télen-nyáron szemet gyönyörködtető romantikus hangulatot ad mindehhez.

Katt és nézd meg a  >>>>>  Hotel Diamant esküvő ajánlatát!

A Diamant Hotel Dunakiliti 5 hektáros parkjában, közvetlen a Duna-parton fogadhat egymásnak örök hűséget az ifjú pár és sétálhat át a boldogság kapu alatt. Legyen szó akár ötven-nyolcvan, vagy kétszáz fős lagziról, több stílusú helyszínt tudunk biztosítani a násznép részére.

Az esküvők számára telepített elegáns sátor a legtökéletesebb helyszín erre a felejthetetlen napra. A nyár esti kánikulában klímaberendezéssel, még hideg esős időben sátorfűtéssel gondoskodnak násznép komfortérzetéről.

esküvő Dunakiliti
esküvő Dunakiliti

A sátor panoráma ablakain át élvezhetik a gyönyörű kilátást és az érintetlen természet közelségét az éjszakán át tartó mulatság ideje alatt.

esküvő Dunakiliti
esküvő Dunakiliti

Az ünnepi hangulatot hófehér abroszaik, szalvétáik és székszoknyáik biztosítják. Gyümölcspálmánk és csokoládé szökőkutjuk mindemellett nemcsak az ünnepet teszi emlékezetesebbé, hanem kulináris élményt nyújt.

Katt ide és nézd meg mindenképpen Diamant Hotel esküvő ajánlatát!

esküvő Dunakiliti
esküvő Dunakiliti

Esküvő Dunakiliti – DiamantHotel

A téli napokon tartandó mennyegző ideális helyszínei az újonnan megnyílt Duna-Korzó Éttermük vagy az igazi angol stílusú Greenfield Pubjuk. A valódi, magyaros ízek szerelmeseinek pedig a Duna-parti nádfedeles Csárdájukat vagy a történelmi hangulatot idéző Boros Pincéjüket ajánljuk.

Katt ide és nézd meg mindenképpen Diamant Hotel esküvő ajánlatát!

esküvő Dunakiliti
esküvő Dunakiliti

Ízlés szerint bármilyen színbe felöltöztetik a választott esküvőhelyszínt.

esküvő Dunakiliti
esküvő Dunakiliti

Táblaasztalos esküvő vagy akár a mai divatos exclusive körasztalos esküvőre is van lehetőség igény szerint.

Esküvő Dunakiliti – Diamant Hotel

Ráadásként különleges ajándékkal is kedveskednek az ifjú párnak, nászéjszakájukat az exkluzívan berendezett nászutas lakosztályukban tölthetik el. Amennyiben családbarát hotelükben szállásolják el meghívott vendégeiket – ehhez ötvenöt szobával állnak rendelkezésükre – úgy részükre másnapra ingyenes felfrissülést ajánlanak a hotel wellness részlegén.

Önöknek már nincs más dolguk csak az esküvő részleteinek megálmodása és a Hotel Diamant munkatársai az álmukat valóra is váltják.

Természetesen nem csupán esküvők, hanem egyéb családi vagy céges rendezvények, konferenciák teljes körű lebonyolításával is állnak vendégeink rendelkezésére az év bármely napján.

Kattints ide és nézd meg mindenképpen

⇒ ⇒ a Diamant Hotel esküvő ajánlatát!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here