Pollen allergia ellen a homeopátia módszerével – Dr. Kecskés Gabriella interjú

pollenallergia
pollenallergia

Pollen allergia: Évről évre nő a pollen allergiás betegek száma. Számukra rendkívül kellemetlen ez az időszak, mely tavasztól akár késő őszig is eltarthat. Sokan kezdenek el orrspray-ket és egyéb allergiás tünet-enyhítő gyógyszert használni, melyek aztán számos mellékhatást is okoznak. Gondoljunk csak az orrspray-re, mely a folyamatos használat következtében tönkreteheti az orr nyálkahártyáját, és akár a szaglás elvesztését is okozhatja. Dr. Kecskés Gabriella belgyógyász, a Medic-Poliklinika főorvosa válaszolt kérdéseinkre, aki a mellékhatások nélküli homeopátia segítségével gyógyít.

homeopátia
pollen allergia medic-poliklinka

Érdemes pollen allergia esetén a homeopátia módszerét bevetni?

Feltétlenül érdemes, mert az immunrendszer csak ennek segítségével tud teljesen felszabadulni. Az allergia pedig az immunrendszer betegsége. Az a cél, hogy az immunrendszer ne falsul működjön, és ne túlzottan reagáljon a környezetünkre, hanem kiegyensúlyozott módon. Így a gyökereinél oldjuk meg a bajt.

pollen allergia homeopátia
pollen allergia homeopátia

Mikor érdemes elvégeztetni pollen allergia esetén egy homeopátiás vizsgálatot? A pollen időszak előtt, közben vagy a pollen időszak után akár?

Bármikor, de a kezelést folyamatosan kell végezni, amíg az „allergiás beteg” már homeopátiás szer nélkül is tünetmentes lesz.

Szükséges lehet-e a homeopátiás szerek mellett a gyógyulás során gyógyszereket használni?

Igen. Nem kizárt, sőt jótékony hatású. Egy asztmás betegnek feltétlenül szednie kell a kémiai gyógyszereit. Csak akkor hagyjuk el, ha a homeopátiás szereit már felépítettük. Ezek a homeopátiás szerek fizikailag rezgésekben hatnak.

Mennyi idő alatt érezhető a homeopátiás szerek hatása egy pollen allergia esetén?

Azonnal! Csak tudni kell a fortélyait! Például hogy időben elhúzva kell szedni és hogy hiába veszünk be belőle az előírtnál többet egyszerre, nem fog jobban hatni, mert nem ilyen a természete.

pollen allergia ellen homeopátia
pollen allergia ellen homeopátia

Milyen hatásfokkal működnek a homeopátiás szerek pollen allergia esetén? Ki lehet gyógyulni teljesen az allergiából a homeopátia segítségével? Mikor beszélünk teljes gyógyulásról?

Akkor beszélhetünk teljes gyógyulásról, ha gyógyszer és homeopátiás szerek nélkül is tünetmentesek vagyunk. Számításba kell venni azonban a genetikai hajlamot. Az én famíliám például allergiás hajlamú, ám mégsem vagyunk allergiások. (A genotípus nem egyenlő a fenotípussal.) A hatásfoka nagyon jó! Ezt bizonyítja a 28 évünk és a sok ezer gyógyult szénanáthás, asztmás betegünk. A fentiek számításba vételével igen elérhető, hogy minden gyógyszer nélkül tünetmentesek legyünk.

Nem az allergénekkel van baj, hanem az allergiás beteg szervezetét kell meggyógyítani a végleges eredményhez!!!

homeopátia teljes gyógyulás
pollen allergia gyógyulás

Mire kell ügyelni a homeopátiás szerek használatakor?

Alig van pár dolog, de ne kávéval vegyük be például a homeopátiás szereket, a mentol és szénsavas üdítők kerülendők.

Van valami konkrét javaslata azoknak az allergiásoknak, akik már beletörődtek az orrspray-k és gyógyszerek használatába viselve azok kellemetlen mellékhatásait?

A beletörődés rossz döntés! Átadjuk a felügyeletet a mostani „mainstream” szemléletnek és a gyógyszer lobbi tőkéjét emeljük. Az élet élni akar, a beteg gyógyulni! Tessék keresni a gyógyulás útját! A homeopátia sikeres módszer lehet. De ezt mindenkinek a saját bőrén kell megtapasztalnia. Várjuk szeretettel Klinikánkon, ha úgy érzi megtorpant a gyógyulás felé vezető úton.

További információk, időpont foglalás: info@medicpoliklinika.hu

web: Medic-Poliklinika

homeopátia medic poliklinika

 

További cikkek Dr. Kecskés Gabriellával a Medic-Poliklinika vezetőjével:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here