Homeopátia, a gyógyulás útja mellékhatások nélkül – interjú Dr. Kecskés Gabriella belgyógyász-homeopátiás szakemberrel

homeopátia
medic poliklinika vizsgálat

Sajnálatos módon az utóbbi időben nagyon elszaporodott a krónikus betegségek száma, melyeket gyógyszerekkel csak enyhíteni, gyógyítani nem lehet.  (bőrbetegségek, allergiák, emésztési problémák stb.) Ennek következtében ismét előtérbe került a homeopátia, ez a mintegy 200 éve létező holisztikus orvostudomány, mely a testet és lelket egységként kezeli, és nemcsak tüneti kezelést ígér, de igyekszik feltárni az okokat és azt is kezelni. A homeopátia alkalmazásának különböző verziói léteznek. Egy dologban azonban megegyeznek a homeopátiával kezelt betegek: boldogok, hogy mellékhatások nélkül léphettek a gyógyulás útjára! Dr. Kecskés Gabriella, belgyógyász, homeopátiás szakemberrel, a Medic-Poliklinika tulajdonosával beszélgettünk.

homeopátia
homeopátia, medic poliklinika, Dr. Kecskés Gabriella

Mi keltette fel az érdeklődését a homeopátia iránt? Ha jó tudom személyesen is érintett volt.

Elsőszülöttem allergiás asztmás volt STEROIDON élt, hogy ne haljon, ne fulladjon meg. Akkor még friss orvos voltam. A homeopátia szó szerint bekopogott az ajtómon a Voll módszerrel együtt. Beengedtem!!!

Milyen betegségek esetén működik a homeopátia? Kiknek ajánlja a homeopátiát?

Mindenkinek, mert szakavatott kezekben csak segíthet. Megvan a helye a gyógyításban. Mindenkinek, akit gyógyíthatatlannak tituláltak. Pácienseink az alábbi betegségekkel fordultak hozzánk: allergia, asztma, bőrproblémák, candida, ekcéma, hajhullás, herpesz, HPV, fejfájás, gluténérzékenység, laktózérzékenység, gyermekbetegségek, gyomor problémák, emésztési zavarok, reflux, vastagbél-gyulladás.

homeopátia
homeopátia, medic poliklinika, allergia

Mit takar az MPK módszer, melyet a Medic-Poliklinikán alkalmaznak? És hogyan zajlik a vizsgálat?

Az MPK módszer (a klinika nevéből adódóan: Medic-Poliklinika) egy általam kifejlesztett módszer, mely ötvözi a nyugati és keleti módszereket. Összekötjük a biofizikai szemléletet és módszereket (elektroakupunktúra, homeopátia, kineziológia, mozgásszervi terápia) a kémiai és morfológiai, azaz hagyományos nyugati orvoslással.

A hozzánk forduló páciens egy szakorvos által végzett komplex vizsgálat-sorozaton vesz részt. Ezzel a vizsgálattal kideríthető, hogy a páciensnél mi okozhatja a betegséget. Ha szükséges, további szakorvosok bevonásával pontosítjuk a diagnózist. A vizsgálat során a gyógyulás segítéséhez életmód tanácsadást is nyújtunk és 2 hónapos terápia kezdődik. A terápia homeopátiás szerekből áll, melyeket a vizsgálat után nem sokkal átadunk Önnek. A homeopátiás szerek mellé, ha szükséges, javasolunk további vitaminokat, természetes anyagokból készült gyógyhatású szereket. Ezeket bármelyik patikában beszerezheti. Ha súlyos betegsége van, akkor ismétlődő vizsgálatra és terápiára is lehet szüksége.

homeopátia
homeopátia, medic poliklinika vizsgálat

Mennyivel drágább egy homeopátiás kezelés, mint egy hagyományos gyógyszeres kezelés?

Semmivel, sőt! A vége nulla forint. Ellentétben az évekig, évtizedekig milliókba-milliárdokba kerülő tüneti kezelésekkel.

Hol található a Medic-Poliklinika és hogyan lehet időpontot kérni egy homeopátiás konzultációra?

Klinikánk Budapesten az Istenhegyi út 81. szám alatt található.

Felvilágosítást kérni és bejelentkezni az info@medicpoliklinika.hu e-mail címen vagy az 1/266-6050 vagy a 30/670-2321 telefonszámon lehet. Weboldalunkon sok hasznos információt megtalálnak.

További hasznos információk ide kattintva >>>  Medic-Poliklinika weboldal

Interjúk a Klinikán gyógyult betegekkel>>> Medic-Poliklinika interjúk

 

homeopátia
homeopátia, medic poliklinika

További interjúk a Medic-Poliklinika tulajdonosával, Dr. Kecskés Gabriella homeopátiás szakemberrel:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here