Őszi hajtrend 2018 – kinek melyik szín áll jól?

Őszi hajtrend 2018: Egészen rövid, vagy éppen nagyon hosszú hajad van? Idén ősszel mindenki megtalálhatja számára a legmegfelelőbb hajtrendet. Lássuk miből lehet válogatni! 😉

Őszi hajtrend 2018 – Bob hajak

őszi hajtrend 2018
őszi hajtrend 2018

A bob haj örök klasszikus, szinte mindenkinek jól áll kortól függetlenül. A long bob válltól indul lefelé, ez azoknak jó, akiknek hosszú a hajuk, de már unják, mégsem akarnak túl rövidet. A short bobról válltól felfelé beszélünk. A hosszúkás arcúaknak nagyon jól áll, valamint a vékonyszálú hajjal rendelkezőknek is előnyös, hiszen könnyen lehet dúsítani. Ősszel most nem csak az egyenes bob hódít, hanem a hullámos is. Számtalan módszerrel, hajsütővassal, hajhabbal és hajszárító tárcsával is hullámosítható, dúsítható. A göndör, hullámos fürtök szexik és dögösek.

Őszi hajtrend 2018 – Rövid frufru

őszi hajtrend 2018
őszi hajtrend 2018

Audrey Hepburn neve mindenkinek ismerős. A gyönyörű színésznő idejében volt divat az úgynevezett bébi frufru. Most pedig úgy tűnik újra hódítani fog. Ha van frufrud és szeretnél egy kicsit változtatni kipróbálhatod te is a rövidebb változatát, de mielőtt bevállalnád kérd ki fodrászod véleményét, hiszen ez a fazon nem mindenki arcformájához passzol.

Őszi hajtrend 2018 – Szexi afro fürtök

őszi hajtrend 2018
őszi hajtrend 2018

Te is szereted, ha oroszlán sörényként lobog a dús hajad? Akkor ezt most neked találták ki. Idén ősszel ugyanis hódítanak az extra hullámos frizurák. Ha nincs még hozzá megfelelő hajsütővasad érdemes fodrászod tanácsát kikérned hogyan valósítható meg ez a hajkorona.

Őszi hajtrend 2018 – Sötétebb hajtő

őszi hajtrend 2018
őszi hajtrend 2018

A Balayage, ombre stílusok keveréke amikor a hajtövet sötétebbre festik, a többi része pedig világos. Arra kell figyelni, hogy ne legyen sokkal sötétebb a tő, mint a haj többi része, így igazán természetes hatás érhető el. Ráadásul a szőkített hajnak jót tesz, ha van benne sötétebb árnyalat is.

Kinek milyen hajszín áll jól?

Szemszín

A sötétebb és barna hajszínek leginkább a barna, mogyoró, vagy zöld szeműeknek állnak a legjobban. Akinek pedig kék vagy szürkés a szeme a hűvösebb, világosabb árnyalatokat ajánlják a szakértők.

Bőrtónus

Ha világosabb a bőröd ne válassz sötét hajszínt, sápadtnak tűnnél és talán még öregítene is. A középbarna bőrhöz jól passzolnak a mogyoró, karamell és a bronzos árnyalatok is. Ha világosításon gondolkozol inkább maradj az ombre-nél, vagy balayage-nál, így nagy változás nélkül világosíthatsz hajadon. A intenzíven barna színű a bőröd akkor nyugodtan válassz fekete hajszínt, vagy nagyon sötét barnát.

Mit közvetít a hajszíned?

Barnák

őszi hajtrend 2018
őszi hajtrend 2018

A barna hajszín viselői magabiztosságot és kedvességet sugároznak magukból. De megbízhatónak, kiegyensúlyozottnak, szelídnek és mélyérzésűnek is gondolják őket. A melegségre, odaadásra vágyó férfiakat vonzza leginkább a barna haj.

Szőkék

őszi hajtrend 2018
őszi hajtrend 2018

A szőke hajszínt sok legenda veszi körül. Van benne egyfajta gyermeki ártatlanság, valami angyali, ami intenzíven hat az ellenkező nemre. De gondolják róluk azt is, hogy igazi szexbombák, akikből árad a kacérság és az erotika.

Vörösek

őszi hajtrend 2018
őszi hajtrend 2018

Természetes vörös hajjal nagyon kevés ember rendelkezik a földön. A vörösökről régen azt gondolták van bennük valami démoni, ami egyszerre dögös és veszélyes is. De ehhez a színhez társítják a forrófejűséget, a szenvedélyességet és a makacsságot is.

Feketék

őszi hajtrend 2018
őszi hajtrend 2018

A fekete hajjal rendelkezőket misztikusság és sejtelmesség öleli körül. A fekete hajszín sugallhat keménységet, határozottságot megfontoltságot és zárkózottságot is.

További cikkek haj témakörben:

Haj