Őszi divat 2018 – poncsó, leopárd minta, blézerruha

Őszi divat 2018: Már elkezdted elővenni a hűvösebb időre való ruháidat, vagy szeretnél esetleg némi újítást? Mi segítünk, utánajártunk mik lesznek a legmenőbb őszi ruhadarabok 2018-ban!

Őszi divat 2018 – Pihe-puha melengetés

őszi divat 2018
őszi divat 2018

Ismerjük az érzést, amikor nem vágyunk másra, csak a pihe-puha jó meleg ágyunkra és legszívesebben egész nap otthon feküdnénk. Bár nem teljesen ugyanaz, de talán ezt az érzetet egy kicsit tudjuk pótolni az idei ősszel, hiszen a puha gyapjú ruhák most igazán menők lesznek.

Őszi divat 2018 – Blézerruha

őszi divat 2018
őszi divat 2018

A blézerek igen közkedveltek, minden nő ruhatárában található legalább egy, vagy két darab belőle. Most nem csak a rövid fazonok, hanem az átalakított, hosszított blézerruhák hódítanak majd. Aki szereti az egyberuhákat és a nőies megjelenést annak tökéletes választás őszre ez a kis mini blézerruha.

Őszi divat 2018 – Szőrmék

Az állati szőrből készült ruhák már nem hódítanak akkora teret, nem véletlen, hiszen sokan sajnálják az állatokat és nem szívesen bújnak olyan ruhába, ami belőlük készült. Viszont most nem kell lemondanod a szőrméről, a műszőrme teret hódít idén ősszel, sőt télen is. Akár kabáton, vagy pulóveren is megjelenhet.

Őszi divat 2018 – Poncsó

Kényelmes, szexi és még melegít is. Az őszi hűvösebb reggelekre és estékre, amikor még nincs kedved kabátba bújni ideális megoldást jelenthetnek a különböző fazonú, színű poncsók. Divatosak, elegánsak és biztos lehetsz benne, hogy megfázni sem fogsz alattuk.

Őszi hosszú ruhák

őszi divat 2018
őszi divat 2018

Egy ideig csak nyáron voltak menők a szinte talpig érő maxi ruhák. Akik szeretik ezeket a darabokat most örülhetnek, hiszen megjelent az őszi változatuk is. Egyszínű, de színes, mintás darabokat is találunk a boltok polcain.

Csillogj, mint egy sztár

Szeretsz kicsit kitűnni a tömegből? Nem riadsz vissza az extravagánsabb daraboktól, akkor az idei divat a tiéd. Ugyanis most nyugodtan felveheted a fényes bőr hatású ruhákat, kabátokat és az sem baj, ha csillogó flitterek díszítik ezeket a ruhadarabokat.

Fodrok a nadrágon és a ruhákon

őszi divat 2018
őszi divat 2018

A romantika sosem megy ki a divatból. A fodrok idén is közkedveltek. Legyen szó nadrágról, egyberuháról, vagy egy felsőről.

Kötött ruhák

A kötött ruhák nem csak szépek és egyediek, hanem kiválóan melegítenek is. Amikor bejön a rossz idő érdemes beszerezned belőlük pár darabot. Harisnyával és csizmával is kiváló.

Masnik

őszi divat 2018
őszi divat 2018

Bár elsőre talán fura lehet, de idén igen közkedvelt lett a ruhákra varrott óriás masni. Feltűnő, de mégis elegáns.

Párduc bőrbe bújva

őszi divat 2018
őszi divat 2018

Most nagyon menők lesznek az állatmintás színes ruhák is. Ha szeretsz dögös lenni egész nyugodtan bővítheted a ruhatárad egy párducmintás felsővel. Ezzel biztosan nem lősz mellé, ráadásul tuti a tömegből is kitűnsz majd.

Virág minta

Nemcsak nyáron ősszel is teret hódítanak a virágok, így egy kis színt vihetünk a borongósabb őszi napokba. A virágminta szinte mindenkinek jól áll és mindenféle ruhadarabon jól mutat.

Metálos csillogás

Nemcsak szilveszterkor vehetjük fel ezeket a különleges darabokat, egy estére, vagy akár színházba is megállják a helyüket. A metálosan fénylő ruhák nagyon különlegesek és biztos, hogy mindenkinek megakad rajtuk a szeme.ú

További cikkek divat témakörben:

 

divat