Téli divat 2018 – ezek lesznek idén a legmenőbb téli cuccok

Téli divat 2018: Télen sokszor nagyobb gondot okoz az öltözködés, mint a nyári hónapokban. Ez azért van, mert szeretnénk egyszerre csinosak lenni, de rétegesen, melegen is öltözködni, hogy ne fázzunk meg. Az idei téli divatban mindenki megtalálja a legmenőbb ruhákat és a ,,rétegeket” is.

Téli divat 2018 – Batman vagy inkább Batwoman? Idén is hódít a köpenykardigán

téli divat 2018
téli divat 2018

Nincs rajta gomb vagy cipzár, maximum egy két zseb. Hosszú, meleg és puha. Talán az egyik legjobb választás lehet télen a réteges öltözködéshez a köpenykardigán. Egy egyszerűbb fölső vagy akár egyberuha fölé is felveheted a hosszított kardigánod, ami nem csak meleg, de trendi is.

Téli divat 2018 – Galambszürke pulóver

téli divat 2018
téli divat 2018

Bár a szürke pulóverről azt gondolnánk önmagában nem izgalmas, de a kiegészítőkkel és a különleges szabásvonalakkal, valamint mintákkal és rétegezéssel egészen vagánnyá lehet tenni. Ráadásul a galambszürke szinte mindenkinek jól áll. Egy fekete ceruza szoknyával, vagy egy farmerrel is tökéletes

Téli divat 2018 – Hosszított pulóver

téli divat 2018
téli divat 2018

Imádod a pulóvereket, de néha úgy érzed, hogy túl rövid vagy szívesen hordanád nadrág helyett egy sima harisnyával? Akkor ezt neked találták ki. A hosszított pulóvereket akár egy egyszerű harisnyával is hordhatod, de nadrággal is megállják a helyüket. A kötött anyagból készült hosszított pulóverek is nagyon különlegesek, érdemes abból is beszerezned egy, két darabot a ruhatáradba.

Ugyanaz az anyag alul, felül

A kifutókon egyre nagyobb teret hódítanak azok a ruhadarabok, melyek egyforma anyagból készültek. Vagyis adott esetben a pulóver anyaga teljesen megegyezik a szoknyáéval, vagy a nadrág anyagával.

Izgalmas, szexi kötött ruhák

téli divat 2018
téli divat 2018

Ősszel és télen mindig hódítanak a kötött ruhák. Nem csoda, hogy nem megy ki a divatból, hiszen ezek a ruhák nemcsak melegek, de szexik és nőiesek is. Kötött ruhából találsz hosszút, majdnem bokáig érőt, de egészen rövid is van a választék között. Egy különleges csizmával, bakanccsal és kiegészítőkkel nagyon jól fel lehet dobni ezeket a puha anyagból készült darabokat.

Favágó vagy tehenész lány?

téli divat 2018
téli divat 2018

A kockás ruhákról lehet legtöbbször ez jut eszünkbe. De azért még sem ennyire szűk a kör. Ráadásul a kockás ruhadarabok között is vannak nagyon nőies fazonok. A hosszútól kezdve a rövidebbekig a boltokban kedvedre válogathatsz, hiszen idén télen nagyon menő a kockás ruha.

Menő télikabátok

téli divat 2018
téli divat 2018

Ha azt gondolnád, hogy a fekete téli kabát már nem menő, akkor nagyon tévedsz. Rengeteg különleges darabot találsz idén is a boltokban. A fekete kabátokat általában különleges szabásvonalakkal, egyedi mintákkal dobják fel. De a fekete mellett a színesek is hódítanak. Ha szereted a színeket, érdemes bevállalnod egy zöld vagy egy kék színű kabátot a télre.

További cikkek divat témakörben:

A cikket támogatta a Molett Ruházat Cegléd.