Tavaszi körmök 2019 – tündökölj a színekkel

Tavaszi körmök: Összegyűjtöttük nektek a legtrendibb tavaszi körmöket! A virág minták és a színek fognak idén dominálni! 😊

Tavaszi körmök – színes tavaszi virágok

tavaszi körmök
tavaszi körmök

Babakék, citromsárga és rózsaszín, ezek jellemzik a tavaszi körmöket idén. Ezek a színek gyönyörűen harmonizálnak a körmeiden. A gyűrűs és a mutatóujjad maradjon ,,szabadon”, elég csak az átlátszó erősítő zselét ráfesteni és megszilárdítani. Az átlátszó körmökre kérj virágmintát, lehetőleg azokból a színekből, amiket a többi körmödön is használtok. A virágok közepére kérhetsz csillogó követ, díszítőelemet.

Letisztult mattság

tavaszi körmök
tavaszi körmök

Egyre nagyobb teret hódítanak a matt körmök is, amiket most csodálatos tavaszi színekből készíthet el a körmösöd. A púder, a fehér és a halvány barack színek szépen mutatnak együtt. A kisujjad, mutatóujjad, a középsőujjad és hüvelykujjad legyen egyforma színű. Miután felkerült a lakk, egyszerű vonalakkal, kis díszítőelemekkel fel lehet dobni. A végső fixálásra pedig használjatok mattító lakkot. Az eredmény magáért beszél! 😊

Dögös piros, mert sose megy ki a divatból

tavaszi körmök
tavaszi körmök

A piros, vörös, bordó körmök sosem mennek ki a divatból. Ráadásul bármilyen idő vagy évszak is legyen, mindig megállják a helyüket. Alkalomra, hétköznapokra is jól mutatnak. Természetesen az egyszínű piros körmöket is lehet extrázni: esetleg fekete lakkal készíthető belőle francia köröm, valamint kövekkel és matt lakkal is fixálható.

Virágcsokor a körmödön

tavaszi körmök
tavaszi körmök

Halvány rózsaszín és a szürkés kékes árnyalat nagyon jól mutat együtt. Három ujjad legyen szürkéskék, kettő pedig halvány rózsaszín. Majd következhet a minta. A rózsaszín körmökre, piros, zöld, fehér, sárga és fekete színeket is használhattok. A végén fényes lakkal kenjétek le őket és jöhet az olajos körömágy ápolás! 😊

Gyönyörű levendulák

tavaszi körmök
tavaszi körmök

A levendula szín nemcsak az esküvőkön, hanem a hétköznapokon is extra jól mutat. A gyűrűsujjad kivételével mindegyikre mehet ez a különleges lila szín. A gyűrűsujjad pedig legyen fehér. Ha kész, akkor jöhet is a levendula minta, természetesen a fehér színű körmeidre kerüljön. Ez a szín is jól mutat matton és fényesen is.

Szivárvány

tavaszi körmök
tavaszi körmök

Számomra a legnagyobb kedvenc most a szivárvány színű köröm. Nagyon mutatós és emellett mégsem érzem túlzásnak, pedig minden köröm más színű. A színek – mint ahogy a képen is látszik – kiváló egységet alkotnak, jól harmonizálnak egymással. Ha úgy érzed tavasszal még nincs kedved ennyire színesnek lenni, nyáron mindenképp próbáld ki ezt az összeállítást.

Barackos csoda

tavaszi körmök
tavaszi körmök

A barack szín is kifinomultságot, letisztultságot kölcsönöz viselőjének. A finom, halvány színnel festesd be a körmeidet, kettő kivételével. A gyűrűs-és a középsőujjadra mehet fekete. Erre a két ujjadra rajzoltass virágokat, domináljon benne a zöld, a barack, a citromsárga és a fehér szín.

Citromsárga virágok

köröm minták
köröm minták

A citromsárga körmök feltűnők és szexik. Persze, ha egy kicsit tompítani akarsz rajta mindenféleképp festesd a gyűrűs-és a középsőujjad fehérre. Ezekre szintén mehet virágminta citromsárgával. Ha kész a virág, akkor kérd meg a körmösöd, hogy vékony fekete csíkkal rajzoljon neki szárat is, meglásd gyönyörű lesz majd a végkifejlet.

További tavaszi köröm minták:

Rózsaszín körmök

köröm minták

Csodás pipacsok

köröm minták
köröm minták

Levendula lila szépség

köröm minták
köröm minták

Virágminták és levelek

köröm minták
köröm minták

Napraforgók

köröm minták
köröm minták

Virágoskert

köröm minták
köröm minták

További cikkek köröm minta témakörben:

körömlakk