Rövid haj 2019 – 13+1 szexi frizura

Rövid haj 2019: Szeretnél egy kicsit változtatni a külsődön? Meguntad a hosszú hajat? Lássuk melyek a legdögösebb rövid fazonok! 😊

Rövid haj 2019 – Jégkirálynő

rövid haj 2019
rövid haj 2019

Ez a csodálatos jeges, hamvas szépség tőfestéssel és szőkítéssel készül. Inkább a merészebb és bevállalósabb nőknek ajánljuk, hiszen az oldalak felnyírása extravagáns külsőt eredményez. Természetesen a felnyírt oldal elrejthető a hosszabb tincsekkel, ha a fodrászod ennek megfelelően vágja le. Nem vagy annyira hamvas szőke párti? Akkor inkább válassz melegebb árnyalatot, egy szép arany vagy karamell szőke is nagyon szépen mutat.

Rosegold bubi

rövid haj 2019
rövid haj 2019

Szintén egy merészebb haj, de itt nem a fazon, hanem a szín a feltűnő. A fazon egyszerű, egyenes vágással készült, mindenhol egyforma hosszra vágva. Ahhoz, hogy a kívánt színt elérjük megfelelő világosságúnak kell lennie az alaphajszínnek. A szőkésebb, világos árnyalatból, egy jó szakember segítségével gyönyörű rosegold árnyalat készülhet.

Ragyogó szőke

rövid haj 2019
rövid haj 2019

Fénylő és ragyogó szőke tincsekre vágysz? Ez a fazon neked lett kitalálva. Amellett, hogy egészen rövidre van vágva, gyönyörűen kiemelhetők a szőke melírok, egy-egy barna tincs segítségével. A rövid fazonoknál ügyelj arra, hogy mindig szépen formázd a hajad, valamint a sminked is lehet erősebb.

Frufrus szépség

rövid haj 2019
rövid haj 2019

Kipróbálnál valami különleges frizurát? Ez a hajkorona hasonlít egy picit a Ponyvaregény szereplője Mia Wallace frizurájára. Talán a képen látható haj kicsit rövidebb, de a hossz már csak rajtad áll. Szőkén, barnán, vörösen is jól mutat ez a frizura. Ráadásul könnyen formázható. A frufru és az egyenes vágás keretet ad az arcnak, kiemeli a szemeket és a szájat.

Természetes hatás

rövid haj 2019
rövid haj 2019

Ennél a frizuránál is az egyenes vágás dominál. A kicsivel váll fölé érő haj egyenesen és hullámosan is jól mutat. De, mint ahogy a képen látszik, akár egy hajgumival is feldobható. Ez a hajszín személyes kedvencünk. Világos szőke, de mégis természetes, angyali bájt kölcsönöz a viselőjének. Persze mielőtt egy barna típusú hölgy kiszőkülne, érdemes szakembertől tanácsot kérnie, mennyire lenne előnyös számára a világosítás.

Fonatok rövid hajban is

rövid haj
rövid haj

A fonatok gőzerővel hódítanak most. Nemcsak hosszú hajban, hanem rövid frizurákban is nagyon jól mutat. Persze lehet, hogy egyszerűbb a hosszabb hajat befonni, de kellő szaktudással, hullámcsattokkal, esetleg póthajjal gyönyörű fonat készülhet a rövid hajba is. A szőke, a barna, illetve a vörös hajban is jól mutatnak ezek a csodák. A fonat elkészülése után érdemes hajlakkal rögzíteni, hogy minél tovább tartson. A jól elkészített fonat, akár pár napot is kibír.

Szélfútta, kócos, dögös

rövid haj
rövid haj

Nagy kedvenceink a természetes hatást keltő frizurák. A rövid haj hamarabb megszárad, és könnyebben kezelhető reggelente a nagy rohanásban. Amikor éppen nincs időd órákat a fürdőszobában tölteni, elég csak kicsit bevizezned a hajad, majd egy kis hajhab és jöhet a hajszárító. Dőlj előre és úgy szárítsd meg a tincseidet, ha van otthon a hajszárítóhoz kiegészítő, használj tárcsát. Gyönyörű, természetes, szélfútta tincseket tudsz így készíteni.

Még több kép rövid hajakról:

Vagány fazon

rövid haj 2019
rövid haj 2019

Hátul felnyírt haj

rövid haj 2019
rövid haj 2019

Természetes hajszín

rövid haj 2019
rövid haj 2019

Gyönyörű, fényes szőke

rövid haj
rövid haj

Kócos hatású haj

rövid haj
rövid haj

Karamell színű szépség

rövid haj
rövid haj

Hullámos rövid haj

rövid haj 2019
rövid haj 2019

Még több cikk frizura témakörben: