Kardigán, sztreccsnadrág, farmerszoknya, női nadrág, jeggings – a Tchibo webáruház heti kínálatából

női nadrág
női nadrág

Itt van az ősz, így ideje leporolni a hűvösebb időhöz való ruhákat – vagy épp feltölteni a gardróbot új darabokkal, amelyek tökéletesen illenek majd egymáshoz és a meglévő ruháinkhoz is. A webáruház Tchibo webáruház heti ajánlatában éppen ezért olyan divatos ruházati cikkeket találunk, amelyek kiváló minőségű anyagokból készültek annak érdekében, hogy ősszel is a kiváló stílus határozhassa meg a megjelenést, miközben a kényelem sincs a háttérbe szorítva!

kardigán
kardigán

Kardigánok Tchibo kínálatából

Nadrágos, szoknyás és ruhás szettekhez is csinos megoldás lehet a hűvösebb napokon a rojtos, kötött női kardigán, amely kellemesen puha, pamutos anyagával kényelmesen öleli körül a testet. Az első szegélyen és a galléron is rojtok díszítik, oldalt pedig két bevágott zsebben helyezhetjük el a legfontosabb apróságainkat, amelyek hűvösebb idő esetén a kezeinknek is menedéket nyújtanak. A középen patentgombbal záródó kardigán bő és kényelmes szabású, így igazi kedvenc lehet a beköszöntő őszi napokon.

sztreccsnadrág

Női sztreccsnadrágok a Tchibo kínálatából

A női sztreccsnadrág magas viszkóztartalmának köszönhetően puhán és kellemesen simul a bőrre, miközben fekete alapon szürke és fehér virágokból álló nyomott mintája még különlegesebbé teszi a fekete alapszínt. A szűk nadrágszárakkal készült darab rugalmas, övbújtatókkal ellátott derékrésze nem vág be, így minden helyzetben kényelmes viseletet biztosít, miközben a nadrág remek alapdarab lehet, hiszen többféle színű és fazonú felsővel is csinosan mutat.

farmerszoknya
farmerszoknya

Farmerszoknyák a Tchibo kínálatából

A nadrágok mellett például a szegecses, fekete farmerszoknya is kényelmes és stílusos megoldást nyújt, és szintén jól kombinálható a legtöbb felsővel. A lezser megjelenést biztosító ötzsebes fazonú darab biopamutot tartalmazó pamut-sztreccs anyagból készült, mutatós fűzőlyukakkal és szegecses rátéttel az első zsebeknél. Az enyhén koptatott hatású szoknya cipzárral és gombbal zárható derékrészén övbújtatókat is találunk.

női nadrág
női nadrág

Magas viszkóztartalmú, rugalmas anyagból készült a bengalin nadrág, amely fekete színben vásárolható meg. A rugalmas derékrész nem szorít, miközben a klasszikus, egyenes nadrágszárakkal készült, minden alkalomhoz illő darab igazi aduász lehet a szekrényben! Lezserebb és elegánsabb felsőkkel is remek szettet alkot, így minden helyzetben bátran nyúlhatunk majd érte! Elöl két átlósan futó cipzáras zsebe van, hátul pedig két díszfarzseb található rajta.

jeggings
jeggings

Jeggings a Tchibo kínálatából

A farmernadrág lezserségét és a leggingsek kiváló illeszkedését egyesíti a női jeggings, amely két színben (bordó és fekete) található meg a kínálatban. A rugalmas, puha, kevert pamutanyagból készült jeggings kellemesen simul a bőrre, miközben rugalmas derékrésze kényelmesen tartja a helyén a nadrágot, amelyen övbújtatók és díszgombok mellett elöl két díszzsebet, hátul pedig két rávarrt farzsebet találunk.

női felső
női felső

Női felsők a Tchibo kínálatából

Két színben, feketében és bordóban kapható a női denevérujjú felső (fehér, nyomott virágmintával) és a hímzett vállú női felső is. A bő szabású, félhosszú denevérujjú darab biopamutot is tartalmazó, kevert anyagával különösen puha, miközben a kényelemhez az ujjvégeken, a derékrésznél és a nyakkivágásnál található bordázott szegély is hozzájárul. Az egyszínű, hímzett vállú felső esetén eltérő az első és a hátsó oldal anyaga, előbbi elasztánt is tartalmazó, könnyű zsorzsettből, utóbbi pedig biopamutból álló single-jersey-ből készült. A mutatós hímzés az enyhén ejtett vállak első részén található, a csinos rögzített felhajtás pedig az ujjak végén.

pólóblúz
pólóblúz

Pólóblúzok a Tchibo kínálatából

A fehér nyomott virágminta több ruhadarabon, például a hosszú ujjú pólóblúzon is visszatér, amely bordó alapszínben kapható. Lágy esésű viszkóz-sztreccs anyagán elöl kerek nyakkivágás, azon pedig V-alakú hasíték található, amelyet mutatós rojtokkal díszített megkötővel húzhatunk szűkebbre. Az ujjvégeken és a derékrészen is rugalmas szegély található, amely akkor is gondoskodik a lezser megjelenésről, ha nem tűrjük be a felsőt.

A hetente változó ajánlat mellett van állandó kínálat is a Tchibo webáruházban: a teljes női ruha kínálatban még több olyan darabot találunk, amellyel feldobhatjuk vagy épp teljesen átalakíthatjuk őszi megjelenésünket, így érdemes minden lehetőséget megtekinteni, mielőtt választanánk!

További cikkeink Divat témakörben >>>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here