Karácsonyi köröm tippek és karácsonyi körömminták

Karácsonyi köröm tippek: Nagyjából november közepén kell időpontot foglalni a körmösökhöz, hogy időpontot kapj még karácsony előtt. Idén is számtalan különleges ünnepi körömtrend közül lehet válogatni. Mutatjuk nektek a legszebbeket! 😊

Karácsonyi körömminták – Bordó, arany és fenyőfa

karácsonyi körömtrend
karácsonyi körömminták

Bordó alapon, fehér és arany szín. Hát kell ennél ünnepibb? A körmökön megjelenik a francia manikűr jellegzetessége is, valamint a karácsonyhoz kötődő szimbólumok. Úgy, mint a masnik és a karácsonyfa csillaggal a tetején.

Karácsonyi körömminták – Piros alap és hópelyhek

karácsonyi körömtrend
karácsonyi köröm 2018

Biztos mindenki ismeri a piros és fehér csíkos karácsonyi édességeket. Ezeket gyönyörűen rá lehet festeni a körmökre is. Kérd meg a körmösöd, hogy a középső és a gyűrűsujjad legyen piros alappal kikenve, a többi pedig natúr fehér. A gyűrűsujjaidra kérj fehér csíkokat, erről mindenkinek az édességek jutnak eszébe. A középső ujjadra pedig készíttess hópehelymintát.

Varázsolj Mikulás sapkát a körmeidre – ünnepi körömminta

karácsonyi köröm
karácsonyi köröm

Válassz ki egy csillámos piros színű lakkot és ez legyen az alapszín. A gyűrűsujjaid kivételével az összesre kenjétek fel a csillámló piros lakkot, a két kimaradó ujjra pedig kérd meg körmösöd, hogy alkosson egy-egy Mikulás sapkát.

Tigrisszem ásvány ragyogása – karácsonyi köröm

karácsonyi köröm
karácsonyi köröm

Biztosan mindenki ismeri a tigrisszem ásvány különleges fénylő ragyogását. A legújabb technikáknak köszönhetően ezt könnyen meg lehet valósítani a körmökön is. Már kapható több színben ez a lakkfajta, karácsonyra szerintünk érdemes egy lila színűt választani. Az először sötétlila színű lakkot felkenik az összes körömre, majd egy mágnes segítségével fényes, csillogó részeket alakítanak ki a körmök felületén. Ha szeretnéd tovább dekorálni, akkor a gyűrűsujjaidra szórjatok cukorka hatású díszítő elemeket.

Matt és gyönyörűen fénylő karácsonyi köröm

karácsonyi köröm
karácsonyi köröm

Manapság egyre népszerűbbek a matt körmök is, ahhoz, hogy igazán ünnepi stílusú legyen érdemes a mutató-és a gyűrűsujjadra szép, metálosan fénylő körömlakkot választani. A bordó legsötétebb és egy világosabb árnyalatát válaszd ki. A matt körmök legyenek sötétebbek, a fénylők pedig világosabbak.

A természet kedvelők kedvenc körme

karácsonyi köröm
karácsonyi köröm

A karácsony színei most már nem csak a piros, a zöld és az arany. Beleférnek a bronzos és a narancsos árnyalatok is. Ez a köröm színt visz az életedbe, ráadásul egészen naturális, hiszen a természet színeit idézi. A gyönyörű őszi leveleket, valamint a különleges barna színű fákat. Egy fénylő bronzos lakk, egy narancssárga és egy csillámos bronzos körömlakk alkossa a körmeid színeit.

Színes cukorkák – ünnepi köröm

karácsonyi köröm
karácsonyi köröm

A mélylila és a világosabb lilás árnyalatok is csodálatosan tükrözik az ünnepi hangulatot. Válassz ki két színt. Három ujjad legyen sötét lila, kettő pedig világosabb, mályvás. A mályvás színűt szórjátok le cukor hatású díszítőkövekkel.

Aranyló csillogás – luxus ünnepi köröm

karácsonyi köröm
karácsonyi köröm

A gyűrűsujjad kivételével fessétek be a körmeidet feketére. A két gyűrűsujj legyen nagyon csillogós arany színű. A fekete körmökre rakjatok aranyló köves díszítést, majd mattítsátok le. Az arany színű körmeidre pedig mehet a fénylő lakk. Ezzel igazán dögös és bombasztikus leszel karácsonykor is.

További körömminták:

műköröm