Frizura 2019 – szexi, dögös hajkoronák – 13+1 kép

Frizura 2019: Szeretnél mindennap más frizurával megjelenni? Mindegy, hogy hosszú vagy rövid a hajad, mindegyikből ki lehet hozni a legjobbat! Összegyűjtöttük nektek a legkülönlegesebb hajkoronákat! 😊

Szexi oldalt felnyírt haj

frizura 2019
frizura 2019

Ezt a fazont is bármilyen színű és hosszúságú hajból el lehet készíteni. A képen látható frizura bal oldalt van felnyírva. A felnyírást el lehet takarni a fedőhajjal, ha középre teszed a választékot. A hosszabb részekből szép fonat is készíthető. Ma már egyre jobban divatba jön az is, hogy a fonatokba karika ékszereket tesznek a szakemberek. Fesztiválokra, zenés rendezvényekre tökéletes választás lehet.

Frizura 2019 – Dögös vörös

frizura 2019
frizura 2019

Az ombre és balayage festést nemcsak a szőke színnel lehet megcsinálni, hanem akár vörössel is. A legjobb, ha fekete tövet választasz, amihez aztán jöhet valami elképesztően dögös, vörös hajszín. A vörösnek számtalan árnyalata közül válogathatsz, legjobb, ha fodrászod véleményét kéred ki arról, hogy neked melyik árnyalat áll a legjobban. A világosabb és erős árnyalatok is szépek, legyen rövid vagy hosszú hajad.

Tőemelés és copf

frizura 2019
frizura 2019

Hosszú, de akár vállig érő hajból is szépen kivitelezhető ez a fazon. Elől egy-egy tincset, ha gondolod hagyj ki, úgy még szexisebb az összhatás. A lágyan arcunkba omló tincsek egészen megvadítják férfi társainkat. Érdemes a copf előtt behullámosítani a hajad, de ügyelj arra, hogy laza loknikat készíts. Miután ez kész, fogd hátra a hajad egy részét, tupírozd, és tegyél bele hajgumit. Hajlakkal, csatokkal rögzítsd, ha szükséges.

Tigrisszem kicsit másképp

frizura 2019
frizura 2019

Biztosan mindannyian ismeritek a tigrisszem ásványt, melynek sötétbarna alapjából, gyönyörűen kiemelkednek az aranyló fényes ,,csíkok”. Ez a kis ,,kő” ihlette a fodrászok egyik újabb melírtechnikáját is. Csak nézd meg a képet, a sötét alapból szépen kirajzolódnak a világosabb, padlizsános melírcsíkok. Persze nemcsak fekete és vöröses, lilás színeket lehet használni, el lehet készíteni barna és aranyszőke melírokkal is.

Különleges lófarok

frizura 2019
frizura 2019

Nincs ma kedved a kiengedett hajhoz, de az egyszerű copfokat is unod már? Akkor ezt a frizurát neked találták ki. Először is hullámosítsd be a hajad, majd jöhet rá egy kis tupír is. Ha ezzel megvagy elkészítheted a fonatot. Utána kösd lófarokba, rögzítsd csatokkal és hajlakkal. Ehhez a frizurához nyugodtan vegyél fel egy merészebb fülbevalót vagy nyakláncot.

Óriás masni a hajban

frizura 2019
frizura 2019

Mutatós, laza hétköznapi frizura egy óriás masnival megspékelve. Mielőtt hajad egy részét felkötnéd, kontyoznád, hullámosíts! Bár meseszép az egyenes haj is, a hullámokkal még jobban fel lehet dobni a hajkoronát. Fésüld hátra elölről, valamint oldalról egy kis részét és kösd meg. A hajgumira köss rá egy óriási masnit. A rövidebb hajú nők is elkészíthetik ezt a frizurát, viszont nekik inkább kisebb masnit javaslunk! 😊

Még több kép frizurákról:

Dögös rövid szőke

frizura 2019
frizura 2019

Platina szőke frizura

frizura 2019
frizura 2019

Barna frufrus

frizura 2019
frizura 2019

Balayage haj konttyal

frizura
frizura

Tupíros rövid fazon

frizura
frizura

Hamvas szőke

frizura
frizura

Egyenes vágás és melír

frizur
frizura

Fonat és hullámok

frizura
frizura

További cikkek haj témakörben:

hajfesték