Félhosszú frizurák – Szuper nőies fazonok

félhosszú frizurák: Már régóta azon gondolkozol, hogy szeretnél újítani frizurádon? Hosszú a hajad, de már meguntad? Akkor a sokféleképp variálható félhosszú hajat neked találták ki! Lássuk, melyek a legszexibb változatai ennek a fazonnak!

Félhosszú frizurák – Szexi rövid haj

félhosszú frizurák
félhosszú frizurák

Idén igen nagy teret hódítottak a félhosszú frizurák. A fodrász számtalan módon tudja elkészíteni neked, ráadásul ez a fazon jól néz ki frufruval, hullámosan, oldalra fésülve is. A göndör fürtök mellett divat a látványos vágásokkal elkészített tépett, egyenes fazon, ami még dögösebbé teszi a megjelenésed.

Félhosszú frizurák – Elől hosszabb hátul rövidebb

félhosszú frizurák
félhosszú frizurák

Emlékszel, hogy volt időszak, amikor nagyon sokan vágattak ilyen fazonú frizurát maguknak? Ez most sem ment ki a divatból, sőt sok nő – aki megunja hosszú haját – választja ezt a típust. Ez a hajkorona talán egyenesen mutat a legjobban, de a lágy hullámok is feldobják. Viselőjének szexi megjelenést kölcsönöz.

Sportos, bájos, kislányos fazon

félhosszú frizurák
félhosszú frizurák

Ennél a frizuránál fontos, hogy elől, hátul egyformán legyen levágva a haj, és egy kicsit érjen a váll alá. Ettől lesz igazán bájos és aranyos. A viselője simán letagadhat jó pár évet. Az ovális fejformájú hölgyeknek tökéletes választás lehet ez a fazon. De a hosszúkásabb arcú nők is hordhatják, számukra előnyösebb, ha egy frufrut is vágatnak hozzá.

Dögös hullámok

félhosszú frizurák
félhosszú frizurák

A hullámos haj sosem megy ki a divatból. Ráadásul az ellenkező nem tagjai is megvadulnak egy-egy kócos, érzékien göndör haj látványától. Na ez a frizura pont ilyen vadító. A lényege az, hogy egyforma hosszúságúra legyen levágva elől és hátul is. Ezután könnyedén lehet variálni, hordhatod kivasalva, de megbolondíthatod hullámokkal is. Ha igazán dögös akarsz lenni érdemes nem agyonvasalni a hajad. Hajmosás után, vizes hajadra tegyél hajhabot. Dolgozd el szépen, egyenletesen, majd vedd elő a hajszárítót. Lefelé fordított fejjel szárítsd meg. Az eredmény magáért beszél. Ha úgy érzed túl egyenes a hajad és ezt a trükköt nem lehet megcsinálni, akkor hajszárítás után hajsimítóval csinálj bele pár loknit. Fontos, hogy használj hővédőt!

Kalandozások a rövid és a félhosszú között

félhosszú frizurák
félhosszú frizurák

Ismét egy egészen bájos fazon. Ezzel is simán letagadhatsz pár évet, ha elkészítteted. Általában azért szeretik a nők, mert kényelmes viselet, nincs vele sok gond, nem kell hosszú ideig hajszárítózni, vagy mosni. Ha szereted a frufrut, akkor ez igazán neked való, hiszen ehhez a típusú hajhoz nagyon jól passzol. De elkészíttetheted frufru nélkül is, úgy is megállja a helyét. Hordhatod hullámosan vagy egyenesen is.

Tépett frizura, bolondító lépcsőzetes vágásokkal

félhosszú frizurák
félhosszú frizurák

Fentebb már említettem az elől hosszabb, hátul rövidebb fazont. Most megnézzük ezt fordítva is. Ezzel a hajjal igazi kis hercegnővé válhatsz. Kérd meg a fodrászodat, készítse el úgy, hogy fokozatosan hosszabbodjon hátrafelé a hajad. Emellett kérhetsz bele ritkítást, sőt akár még egy oldal frufrut is vágathatsz hozzá.

Szeretsz kicsit kitűnni? Nyírasd fel oldalt!

félhosszú frizurák
félhosszú frizurák

Ezt a frizurát azoknak ajánljuk, akik szeretnek kicsit kitűnni a tömegből, és nem bánják, ha megbámulják őket az utcán. Első lépésben készíttesd el az egyforma hosszúságúra levágott félhosszú frizurádat, majd kérd meg a fodrászodat, hogy valamelyik oldalt nyírja fel a hajad. Érdemes jól megnézned előtte otthon, hogy melyik a ,,szebbik” profilod, mindenféleképp azon az oldalon készíttesd el a felnyírást. Ennél lehetünk még merészebbek is: kérjünk egy kis színt a hajunkba. A rosegold vagy egy kékes árnyalat nagyon jól mutat a szőke hajon például.

További cikkek haj, frizura témakörben: