Bubi frizurák – Idén is hódít a vagány és szexi bubi frizura!

bubi frizurák: Idén is hódítanak a bubi frizurák. Nem véletlenül, ez a hajforma, ami általában minden hajtípushoz megfelelő. Ha esetleg túl sok hajad van és rakoncátlanul hullámosodik, vagy éppen túl kevésnek tűnik, akkor a bubi frizurát neked találták ki.

Bubi frizurák – szexi, borzos, fiatalos

bubi frizurák
bubi frizurák

A bubi frizurát többféleképp lehet elkészíteni, így igen jól variálható. Egyeztess a fodrászoddal vigyél be neki egy fotót arról a fazonról, amit szeretnél. A bubi frizura lehet borzos, fiatalos, de nőies és elegáns is.

Bubi frizura típusok – tupírozott szexbomba

bubi frizurák
bubi frizurák

A bubi frizurának két fajtája van: az egyik az a feltupírozott frizura, aminek a tetején magasodik a tupír miatt a haj. A háborúk ideje alatt ez nagyon népszerű volt és a pin-up stílushoz köthető. Manapság a bubi jelző arra a fazonra utal, ami rövidre vágott és fokozatos vágásokkal van feldobva.

Bubi frizura – jó, de kinek áll jól?

bubi frizurák
bubi frizurák

A fodrász szakemberek azt mondják, hogy leginkább a szív alakú arcú lányoknak áll jól a bubi frizura, de ha szépen, és jól levágják mindenki bevállalhatja. Ehhez az kell, hogy a fodrászod jól átlássa a te arcodhoz milyen forma áll a legjobban. Az eltúlzott bubi frizura egy hosszúkás arcot még tovább nyújt a kerekebbet meg kövéríti.

Hogyan variálható a bubi frizura?

bubi frizurák
bubi frizurák

A nagy sztárok, legfőképp Rihanna utána sokan választották az elől hosszabb fazonú bubi frizurát. Nagyon dögös és nőies ez a frizura. Akár göndören is megállja a helyét. A frufru vágatás is kitűnően néz ki a bubi frizurával. Szép formát, keretet ad az arcnak. A bubi frizura legyen egyenes, göndör, vagy épp frufrus mindenképp jó választás.

Hogyan készíti el a fodrászod?

bubi frizurák
bubi frizurák

Természetesen úgy, ahogy kéred, de a bubi frizurának is megvan a maga technikája. A szakemberek lépcsőzetes hajvágással készítik. A haj általában az arc felé hosszabb, hátul pedig rövidebb, de lehet akár fordítva is. Pont-és tompavágással készül, amivel puhítanak, lágyítanak a hajvégeken.

Mennyire kezelhető a bubi frizura?

bubi frizurák
bubi frizurák

Igazán könnyedén lehet kezelni ezt a típust, pár fésülés, egy kis tupír, hajlakk és már kész is. A legnagyobb előnye talán az, hogy könnyedén lehet tömeget növelni vele. Azaz, ha ritka, vékonyszálú a hajad akkor is egészen nagy hajkoronára tehetsz szert ezzel a módszerrel.

Könnyed otthoni praktikák hajdúsításhoz

bubi frizurák
bubi frizurák

A haj a nő egyik éke, ezért nem mindegy, hogy hogy néz ki. A legtöbb magyar nőnek vékonyszálú a haja, amit könnyedén fel lehet turbózni egy-két módszerrel. Hajszárítást, amikor csak kedvünk van lefelé tartott fejjel végezzük. A hajszárítóval alulról fújjunk be meleg levegőt, ezzel megemeljük a hajtövet, ráadásul tömeget is adunk neki. Jó megoldás lehet a szárazsampon is, amit általában zsíros hajra szoktunk használni. A szárazsampont a hajtőre tesszük, ezzel pedig nemcsak kezelhetőbbé válik a hajunk, hanem dúsabbá is. Végezetül pedig legyen mindig jó barátunk a tupírfésű. Válasszunk jó minőségűt és azt használjuk reggelente, hogy dúsabb hajkoronát varázsoljunk vele.

Elengedhetetlen az ápolás is

Ne hagyd, hogy kiszáradjon a hajad. Hetente legalább egyszer, de ha időd engedi kétszer is használj mélyápoló pakolást. Ezeket legalább 20-30 percig kell a hajadon hagyni, majd lemosni. Ettől ellenállóbbá, szebbé válik majd a frizurád.

További cikkek haj, frizura témakörben:

pin up girl