A legtutibb nyári körömtrendek 2018-ban

Te sem bírsz ki egy napot sem körömlakk nélkül? Nem is baj, hiszen számos különleges körömtrend hódít idén is, amit a körömlakk mániásoknak érdemes végig próbálniuk. Mi utánajártunk, melyek a legtutibb nyári körömtrendek 2018-ban.

Letisztult körmök – legtutibb nyári körömtrendek 2018-ban

legtutibb nyári körömtrendek 2018-ban
legtutibb nyári körömtrendek 2018-ban

Tavaly hódítottak a nude és pasztel árnyalatok, idén van változás a színek tekintetében, de még mindig fontos a letisztultság. A kevesebb néha több, ez igaz a körmeink díszítésére is. A minimalista körmöknél fontos, hogy egyszínű legyen az összes, amit utána lemattíthatunk, vagy fénylő lakkal is átkenhetünk. Ne válasszunk sok díszt, elég, ha egy-két csillogós kővel dobjuk fel körmeinket.

Természetesen szép

legtutibb nyári körömtrendek 2018
legtutibb nyári körömtrendek 2018

A természetes szépség mindig közkedveltebb, mint a túl sok smink, a túltolt hajkorona, vagy egy agyon díszített köröm. Jelen esetben elég, ha átlátszó színű lakkal átkened a körmöd, majd az egyik ujjad körmére egy pici mintát festesz valamilyen szép színnel. Lehet ez egy vonal, egy kör, vagy egy kis virág is.

Hódít a geometria

Körök, háromszögek, négyszögek – ha eddig rajongtál ezekért a mintákért mégsem merted megfesteni, most eljött a te időd. 2018-ban ez a különleges körömtrend hódít. Itt mivel valószínűleg legalább két színt kell használnod fontos az árnyalatok harmóniája.

Csillogj!

legtutibb nyári körömtrendek 2018
legtutibb nyári körömtrendek 2018

Idén minden jöhet, ami csillog, fénylik. A metálos árnyalatoktól kezdve, a csillámporon keresztül a kövekig. Az üzletekben számtalan gyönyörű metál fényű árnyalat kapható, kedvedre válogathatsz. Ezek a körmök ideálisak alkalomra, családi ebédre, de akár buliba is.

Random alakzatok

Az absztrakt mintákat nem csak a festők használják előszeretettel, ma már a körmeinket is díszíthetjük vele. Ebből adódóan akár nagy alkotók festményiből is meríthetünk ötletet, amit lefotózunk és elviszünk a körmösünknek, aki majd körmeinken valósítja meg a festményt.

Vadító körmök

legtutibb nyári körömtrendek 2018
legtutibb nyári körömtrendek 2018

Na ez az a körömtrend, amit mi inkább a bevállalósoknak ajánlunk. Ezek a díszítések nem feltétlen állják meg a helyüket a munkahelyen és a hétköznapokban, ezért mi azt javasoljuk, hogy jól válaszd meg az időpontot. Buliba, fesztiválra viszont tökéletes. Használj fel minden különleges díszítést, köveket, bogyókat, matricákat, amit csak lehet, a lényeg, hogy az összhatás szép legyen és extravagáns.

Henna

legtutibb nyári körömtrendek 2018
legtutibb nyári körömtrendek 2018

Ezt szintén inkább fesztiválszezonra javasoljuk. A lényeg, hogy ne csak a körmeid legyenek kifestve, hanem a kézfejedre is rajzoljanak mintákat henna festékkel. Ezzel nagyon fel lehet dobni a megjelenést, ráadásul biztos, hogy mindenki észreveszi. Gondolj csak Rihannára… 😊

Jó tudni:

Ahhoz, hogy a körmeid szépek és egészségesek legyenek fontos, hogy mindig táplálkozz kiegyensúlyozottan és fogyassz sok folyadékot. Ha a szervezeted vitaminháztartása kimerül sokkal könnyebben törik a körmöd és fénytelenné válik. Ha körmöshöz jársz és problémáid vannak kérd ki a szakember véleményét. Ráadásul náluk a legtutibb körömdivatokról is értesülhetsz. Persze, van, aki inkább otthon magának festi a körmét. Ahhoz, hogy ápolt és szép maradjon mindig jó minőségű lakkot és körömlakk lemosót használj. Valamint ne feledkezz meg a kezed megfelelő ápolásáról, hidratálásáról. A körmeid legyenek mindig szépek, ápoltak.