Kutyanevelés szeretettel (könyvajánló)

Kutyaneveles szeretettel

Kutyaneveles szeretettel cimlapVICTORIA STILWELL, a népszerű amerikai kutyatréner a legproblémásabb esetekre is tudja a megoldást!

A szerző pozitív megerősítést előtérbe helyező, tudományos tényekkel alátámasztott módszere segíteni fog minden olyan gazdinak, aki nevelési problémákkal küzd, és különböző nehézségei támadtak a kutyájával. A kötet által ismertetett technikák megváltoztatják kutyánk viselkedését, érzéseit és tanulási folyamatait. Arra ösztönözhetjük kedvencünket, hogy próbáljon saját akaratából jól viselkedni. Számos hasznos tippet és trükköt sajátíthatunk el, amellyel megérthetjük kutyánk gondolkodását, hasznosíthatjuk a jutalomalapú kiképzés erejét és kiaknázhatjuk kedvencünk mélyen gyökerező ösztöneit. Ha megfogadjuk a szerző jó tanácsait, kutyánk hamarosan tele lesz önbizalommal, kommunikációja tisztábbá és érthetőbbé válik, s így minden eddiginél szorosabb köteléket alakíthatunk ki négylábú barátunkkal.

VICTORIA STILWELL az Animal Planet világszerte nagy népszerűségnek örvendő A póráz két végén című sikersorozatának ötletgazdája és műsorvezetője.

A könyv megrendelhető a Jaffa Kiadó webáruházában: ITT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here