Könyvajánló: A férfi, aki nem tud szeretni

FerfiAkiNemTudSzeretni2

„Tökéletesek vagyunk együtt, mondta egy szép napon. És másnap már nem voltunk együtt. „

Steven Carter – Julia Sokol: A férfi, aki nem tud szeretni könyvajánlója:

 

„Sok nő szeretett vagy szeret olyan férfit, aki nem tudja viszontszeretni, aki az elköteleződéstől való félelmében ellene fordul, bántja vagy megfutamodik. Noha a jelenségről rengeteget írtak, a nők többsége továbbra sem érti a problémát, és fogalma sincs, hogyan kezelje. Még rosszabb, hogy sok nő azt képzeli, ilyesmi kizárólag vele történhet meg.

Azért írtam ezt a könyvet, hogy világossá tegyem minden hasonló cipőben járó nő számára: esete egyáltalán nem egyedi. A szóban forgó férfi nem csak vele bánik így, így bánt minden más nővel, akivel valaha dolga volt. Könyvemet forgatva nőolvasóm képes lesz tökéletesen megérteni, mi miért történik, mi rettenti el a férfiakat az elkötelezett párkapcsolattól, és miként vezet félelmük furcsa, zavarba ejtő, ellentmondásos viselkedési formákhoz. Fontosabb azonban, hogy a nő megtanulhatja, hogyan védekezzék.”

Steven Carter

 

FerfiAkiNemTudSzeretni2

 

Az A férfi, aki nem tud szeretni az első könyv, amely a bonyolult jelenkor páros viszonyainak elemzése közben a férfi kötelékfóbiájára hívja fel a figyelmet. A férfi-nő viszony dinamikáját megragadva keres magyarázatot arra a gyakori jelenségre, amelyet mindannyian jól ismerünk: a nő kész boldogan elköteleződni, a férfi azonban meghátrál, mielőtt a kapcsolat a fejlődés következő szakaszába érne.

Steven Carter és Julia Sokol interjúkra épülő könyve górcső alá veszi a férfi és a nő szerepét a legkülönbözőbb típusú kapcsolatokban. Ez az okos, világos és gyakorlatias mű segít idejében felismerni a kötelékfóbiára utaló baljós jeleket; felmérni a férfi félelmét – és hajlandóságát a változásra; elemezni a nő szerepét a helyzetben, és elkerülni a szükségtelen stresszt és szívfájdalmat.

 

A Park Kiadó  népszerű Hétköznapi Pszichológia sorozatának legújabb kötete ITT vásárolható meg!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here