Tudtad?! Neked is kifizetik a számládat, hogy jól érezd magad!

ujaquamarin3Amennyiben érvényes magyar TAJ kártyával rendelkezel, - a törvényi előírások szerint - évente két gyógyfürdőkúrát vehetsz igénybe Országos Egészségbiztosítási Pénztári (OEP) támogatással!

Sokan nem is gondolják, hogy nemcsak a nagymamáink igényelhetnek támogatást a preventív, közérzetjavító kezelésekre. Pedig ez valójában „bárki” számára elérhető. Túlhajszolt világunkban, ahol a folyamatos, ülőhelyzetben végzett munka, a számítógép előtti görnyedés káros hatásai miatt is egyre nagyobb szükség van a minőségi pihenésre, kikapcsolódásra. A felgyorsult életritmus, az állandó stresszhelyzetek is mozgásszegény életmódhoz vezethetnek, melynek egyenes következménye a sajgó hát vagy derék.

Javuló tendenciát mutat, hogy míg évekkel ezelőtt a gyógykúrát igénybe vevők jelentős száma az idősebb korosztályból került ki, manapság egyre többen felismerték a prevenció fontosságát, így már fiatalabb korban kihasználják a támogatott kúra jótékony hatásait.

 

ujaquamarin5

Használd ki Te is ezt a remek lehetőséget!

Támogasd már most egészséged Hévízen a Hotel Aquamarinban, ahol nemcsak a lélek, hanem a test is pihen, regenerálódik.

A Hotel Aquamarin*** Hévíz nyugodt, csendes városrészében található egy másfél hektáros parkosított területen, közel a központhoz és a világhírű Hévízi-tóhoz. Saját tulajdonú termálvizes forrással rendelkezik, mely értékes gyógyvízzel látja el a szálloda két beltéri termálmedencéjét. Erre a kiváló minőségű vízre épülnek a szakemberek által összeállított, TB által is támogatott hatásos kezelések. A növényi ritkaságokban is gazdag parkban van még egy 160 m2-es hidroterápiás medence, ahol az időjárás függvényében szinte egész évben élvezhető az úszás és fürdőzés.

ujaquamarin4

Az ember felfrissülését, munkavégző képességének újrateremtését, az igényesen megélt színvonalas élet megteremtését szolgálják a szálloda azon kedvező csomagajánlatai is, melyek a szálláson túl tartalmaznak olyan elemeket is, melyeknek célja a minőségi életszínvonal megtartása vagy megújítása, valamint a felhőtlen pihenés és a felejthetetlen kikapcsolódás.

Gyere és pihend ki magad te is ebben csodálatosan szép kisvárosban, közel a Balatonhoz. Hidd el, új emberként érsz haza!

Hotel Aquamarin***,

8380 Hévíz, Honvéd utca 14. 

Tel.: 06 83 545 979

www.hotelaquamarin.hu 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.