Csodálatos élmény egy Egerben tett kirándulás az év bármely szakában. Nyáron ezt akár nyaralássá is fokozhatjuk. A közkedvelt Hunguest Hotel Flóra***ehhez biztosít keretet, de nem is akármilyet.  A cikk végén olvasható néhány szuper ajánlat, nyárra és kora őszre is! ;-)

1 eger2

 

Kiadós csobbanás közvetlen a szálloda szomszédságában

Eger egyik legfőbb vonzerejét nagy múltú fürdőkultúrája adja: a város gyógyvízforrásokban gazdag, és már a török időkben is híres volt fürdőjéről. Ezt a korszakot idézi a felújított, impozáns Törökfürdő; ám emellett – vagy ezzel együtt – a modern kor fürdőkultúrájának is hódolhatunk a városi termálfürdőben, amelyben termál- és gyógymedencék, úszó- és élménymedencék, valamint dögönyöző várják a felüdülni vágyókat. A sokszínű fürdőkultúrához követlenül kapcsolódik a Hunguest Hotel Flóra*** Eger, amely a gyógyforrások központjában, a városi strand szomszédságában található, és szállóvendégei számára a hotel halljából közvetlen és díjtalan átjárást biztosít a termálfürdőbe.

2 hunguest hotel flora fentrol 3 hotel flora varosi strand

Emellett a szálloda saját wellness részleggel is rendelkezik, amelyben kiélvezhetjük az élménymedencét (a kisebbek a gyerekmedencét), a szaunákat, a Kneipp kavicságyas taposómedencét és a jacuzzit. Ha tehát a Hunguest Hotel Flórában szállunk, kiadós csobbanásnak nézünk elébe! Sőt, komplex gyógyászati szolgáltatásokat is igénybe vehetünk itt tb-támogatással (amihez háziorvosi beutaló szükséges): reumatológiai szakorvosi vizsgálatokat, orvosi masszázst és gyógytornát, hidroterápiát, valamint elektroterápiát.

5 hunguest hotel flora wellness

 

A Hotel Flórában mindenki talál kedvére valót

A belvárostól néhány perces sétára található szálloda mintegy 190 szobával büszkélkedhet, melyek közül 125 db kétágyas + erkélyes (közülük 50 szoba pótágyazható); továbbá foglalhatók kétszintes apartmanok külön nappali és hálószobával, valamint kétszintes családi szobák, amelyek akár 5 fős családok elhelyezésére is alkalmasak, illetve rendelkezésre áll immár 4 mozgássérültek számára kialakított szoba is. A szobák napfényes, tavaszi hangulatú színvilága egész évben kellemes hangulattal tölti el a szállóvendégeket.

7 hunguest hotel flora szoba

 

Nemhiába fordítottak a családosokra kiemelt figyelmet a szálloda kialakításakor: a Hunguest Hotel Flóra gyermekbarát szolgáltatásokkal szeretné örömtelivé varázsolni a csemeték nyaralását is. A hotel munkatársai pontosan tudják, mi kell a gyerekeknek: játszószoba és Xbox szoba, továbbá a billiárd teremben csocsó, darts és rex. Igazi kuriózum a májustól októberig üzemelő városi strandon a török kort idéző élményelemeket felvonultató vízi váras élménymedence. Ez utóbbiban – alighanem – a gyerekek minden felfedezőkedvüket kiélhetik!

8 gyerekek

 

A Hunguest Hotel Flóra*** Eger nyári szuper ajánlatai:

 

 1. Szuper ajánlat 4 éjszakás egri nyaraláshoz vagy akár egy hetes egri üdüléshez!

(Tartalma: Szállás félpanzióval, wellness sziget használata ( élménymedence, gyermekmedence, infra-, finn-, illat- és gőzszauna, merülő medence, fekvő jacuzzi, Kneipp kavicságyas taposó medence ), ingyenes és közvetlen átjárás a városi strandra, ingyenes élménymedence használattal, fürdőköpeny, zárt parkoló használata)

Az ajánlat további részletei itt olvashatóak: 

bovebben

 

 

2. Kora őszi ajánlat az előrelátók számára! 

(Tartalma: szállás félpanziós ellátással (svédasztalos reggeli és vacsora), wellness sziget használata (élménymedence, gyermekmedence, infra-, finn-, illat- és gőzszauna, merülő medence, fekvő jacuzzi, Kneipp kavicságyas taposó medence), ingyenes és közvetlen átjárás a városi strandra ingyenes élménymedence használattal)

Az ajánlat további részletei itt olvashatóak:

bovebben