A Hotel Sziesztát nemrég teszteltük. Páratlan paraméterekkel megáldott szálloda. A környék, a programlehetőségek, a személyzet kedvessége, a vacsora, a szervezett kirándulások és nem utolsósorban a megfizethető ár! Szívből ajánlom! A cikk végén található ajánlatokra külön felhívnám a figyelmet! ;-)

És lássuk, mit "kell" tudnunk erről a szállodáról! 

A 266 szobás szálloda egy ősparkban, a klimatikus gyógyhelyminősítéssel rendelkező Lővérek erdeiben található, a történelmi belvárostól 15 percnyi sétára. Az alpesi klíma és az ózondús levegő kiváló felüdülést nyújt. Az aktív kikapcsolódásra vágyókat segway- és biciklikölcsönző, tenisz klub és a szálloda parkjából nyíló erdei túraútvonal és futópálya várja. Felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak a természet szerelmesei kerékpárral, gyalogosan, vagy akár segway-vel. 

Hotel Szieszta külső 3

 

Szállóvendégeink részére szombatonként térítésmentes erdei sétát szervezünk ahol túravezetőnk bemutatja a város zöld oldalát és annak valamennyi látványos értékét. Az ismeretterjesztő erdei túránk minden korosztály számára tartogat érdekességeket.

 erdo1

 

A gyermekes családokat a hotelben játszószoba a parkban játszótér várja. Mindezek mellett biliárdasztalok, csocsó, pingpong, kerti sakk és lengőteke is szolgálja a kikapcsolódást.

teke

 

Sopron és környéke gazdag programkínálatában és látványosságaiban mindenki talál kedvére valót korosztálytól, és érdeklődési körtől függetlenül. A Tavaszi Napok, a Kékfrankos Fesztivál, a VOLT Fesztivál, az Ünnepi Hetek, vagy a Szüreti Napok csak néhány kedvcsináló az egész éves kínálatból.

A közeli Fertődön találjuk az ország legnagyobb barokk-rokokó kastélyát, melyet az Eszterházy család építtetett.

fertodi kastely

 

A Fertőrákosi Kőfejtő népszerű kirándulóhely a Barlangszínház változatos programokat ajánl a kultúra szerelmeseinek, Nagycenken és Fertőszéplakon megcsodálható a régió fejlődését az elmúlt évszázadokban meghatározó Széchenyi család kastélya.

Érdemes végig látogatni a néhány kilométerre, a határ túloldalán lévő lenyűgöző várkastélyokat, mint a kismartoni Esterházy-kastély, Léka, Fraknó vagy Borostyánkő.

kismartoni eszterhazi kastely

 

 

A kerékpárosok számára a Fertő-Hanság Nemzeti Park, a Neusiedler See-Seewinkel Nationalpark a Fertő tó és Sopron körül kiépült kerékpárutak rendszere lehetőséget kínál a térség bejárására. A Fertő–Hanság Nemzeti Park egyike Magyarország nemzeti parkjainak. Elődje a Fertő-tó Nemzeti Park volt, mely 1991-ben jött létre a Fertő-tó Tájvédelmi Körzet átszervezésével, mai nevét pedig 1994-ben kapta, amikor hozzácsatolták a Hanság Tájvédelmi Körzetet. A Fertő-táj nemzetközi elismertségét bizonyítja, hogy 1979-ben bioszféra rezervátummá nyilvánították, 1989-től pedig a Ramsari Egyezmény nemzetközi jelentőségű vadvizei között is számon tartják.

A Hotel Szieszta kitűnő kiinduló pontja a kirándulásoknak, Bécs és Pozsony is elérhető távolságra található. A szállodából induló egynapos buszos kirándulások is a környék megismerését szolgálják.

 

Tökéletes kikapcsolódásra vágyik? Irány a soproni Hotel Szieszta!

Történelem, kultúra, fesztiválok és természet egy helyen!

Kövessenek minket a Facebook-on is!

 

ŐSZI/TÉLI SZUPER AJÁNLATOK:

 

"Soproni kikapcsolódás" csomagajánlat

7 ejszakas

bovebben

 

"Ünnepi Hosszú Hétvége" csomagajánlat:

szieszta unnepi hosszu hetvege

 

bovebben

 

"Advent Bécsben és Sopronban" csomagajánlat

szieszta advent

bovebben

 

Hotel Szieszta

H-9400 Sopron, Lővér krt. 37.
Telefon: +36 99 314 260 Fax: +36 99 314 462
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.hotelszieszta.hu