Létezik egy tündéri település Bács-Kiskun megyében, Császártöltés, az egykori sváb pincefalu, amelyet az Origo hírportál olvasói Magyarország második legszebb fekvésű településének választottak, és ahol az emberek napos időben kiülnek a házuk előtti kispadra vasárnap délután, mindenki köszön mindenkinek, és szerdánként a a cserélni való szódás üveg mellé a pénzt is ki merik tenni a ház elé. S ebben a tündéri faluban – ahol a belterületen található pincék és présházak száma szinte megegyezik a lakóházak számával – található a Pincelakat Borház és Szálloda, amely kaput nyit a településre az ideérkező turisták és kirándulók számára.

1pincelakat borhaz 

 

Csendkúra és borkóstolás - Pincelakat Borház***

Ha friss, vidéki levegőre, kiadós sétákra és csendkúrára vágyunk, Császártöltésen egészen biztosan megtaláljuk, amit keresünk. A Pincelakatban a hamisítatlan magyar vendégszeretetben lesz részünk. A szálloda összesen 25 szobája közt akad olyan, amely összenyitható, vagy épp akadálymentesített, netán alkalmas kisállat fogadására is. A szálloda a saját borháza, valamint a környékbeli borászok legjobb borait kínálja, amiket az étteremben hagyományos és a gasztroforradalom által ihletett fogásokkal koronázhatunk meg.

pincelakat etterem

A sós vízű medence, a finn szauna, a jakuzzi minden sejtünket megtisztítják; egy finom masszázs és megmártózás a parázzsal fűtött, szabadtéri dézsafürdőben, és máris új emberként lépünk ki Császártöltés barátságos utcáira.

wellness pincelakat

 

Kihagyhatatlan élményt jelent a szállodához tartozó borház. Maga a szálloda épülete öt, löszfalba vájt borospince fölé épült, amelyek közt van, ami százéves múltra tekint vissza – valóban magunkba lélegezhetjük itt a település múltját és hagyományait! Az érdeklődőket szeretettel várják egy pincetúrára, amelyhez előzetes egyeztetés szükséges. A pincelátogatással egybekötött borkóstolón a Pincelakat borház zamatos borait fogyaszthatjuk, igény szerint borkorcsolyával színesítve az élményt. Akár egy valódi lakomára is benevezhetünk: a szálloda méltán híres borvacsoráján egy négyfogásos menüt ehetünk végig, és mellé háromféle bort kóstolhatunk.

borkostolas 

Kérjen árajánlatot még ma!

Pincelakat Borház & Szálloda

6239 Császártöltés, Keceli út 91.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.