Eddig megtekintve: %hit%  
kaja
hozzávalók
alt alt alt
alt
  • 20 dkg csiperkegomba
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 db házias levesalap (tyúk)
  • 3 evőkanál étolaj
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csomó petrezselyemzöld
  • frissen őrölt fekete bors
  • 1 mokkáskanál só
  • barna kenyér
alt
alt alt alt
elkészítés
alt alt alt
alt A megtisztított, felszeletelt gombát az olajon megfuttatom, sózom, borsozom, és felöntöm 1 liter hideg vízzel. Hozzáadom a levesalapot, a finomra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, és lefedve 1/4 órát főzöm. Botmixerrel pépesítem, a tejszínnel felfőzöm, és vágott petrezselyemmel tálalom. Pirított barna kenyérkockákat kínálok hozzá. alt
alt alt alt
ételről
alt alt alt
alt Borús, hűvös, esős időre,amikor az ember valami finom, meleg
levesre vágyik.
alt
alt alt alt

A recept beküldőjének Neve: herta