Eddig megtekintve: %hit%  
gesztenyekremleves
hozzávalók
alt alt alt
alt
  • 1 kg friss gesztenye,
  • 1 doboz Joya szójatejszín
  • citromhéj,
  • víz,
  • ízlés szerint vanília,
  • ízlés szerint barnacukor.
alt
alt alt alt
elkészítés
alt alt alt
alt A nyers gesztenyéket négybe vágjuk és sütőpapírral kibélelt tepsiben közepes lángon megsütjük. Majd egy turmixgép segítségével alaposan elturmixoljuk (úgy, hogy a Joya tejszínt és kevés vizet is hozzáöntjük). Majd egy edénybe töltjük, és összeforraljuk, illetve citromhéj, barnacukor és vanília hozzáadásával ízesítjük. Hidegen és melegen egyaránt finom, pikáns leves, aszalt szilvát tehetünk bele, "levesbetétként". alt
alt alt alt
ételről
alt alt alt
alt Különleges ízvilágú, kellemes, krémes leves. alt
alt alt alt

A recept beküldőjének Neve: Mandolina