Eddig megtekintve: %hit%  
kaja
hozzávalók
alt alt alt
alt
  • Marhahús (tenyérnyi)
  • 4 db sárga- és fehérrépa
  • 3 db burgonya
  • 1 fej hagyma
  • Só, bors, köménymag, majoranna.
alt
alt alt alt
elkészítés
alt alt alt
alt A hagymát apróra összevágtam és olajon megpároltam, közben vagdaltam a marhahúst kockára. A marhahús hozzáadásánál lehúztam a tűzről, pirospaprikával ízesítettem, megvártam míg “kifehéredik” a hús, majd felöntöttem vízzel - no nem teljesen, kb 3 decivel és sóval, borssal, köménymaggal ízesítettem. Alacsony lángon elkezdtem főzni, amikor felforrt, átkavartam és még öntöttem hozzá vizet. A répákat nagyobb darabokra vágtam a burgonyával együtt. Mikor félkész lett a hús, hozzáadtam a répákat és a burgonyát, aztán készre főztem. Végén még rásóztam és kevés majorannával megszórtam. alt
alt alt alt
ételről
alt alt alt
alt Friss kenyérrel a legjobb!! alt
alt alt alt

A recept beküldőjének Neve: nikicske