Eddig megtekintve: %hit%  
rantott_toltott_kaposzta
hozzávalók
alt alt alt
alt
  • 20 dkg darált sertéshús
  • 20 dkg darált marhahús
  • 60 dkg savanyú aprókáposzta
  • 15 db kisebb savanyú káposztalevél
  • 6 dkg zsír
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • késhegynyi törött bors
  • kis kanálnyi pirospaprika
  • 1 tojás
  • 8 dkg rizs
  • 2 dl tejföl
  • Panírozáshoz: 3 db tojás,liszt,zsemlemorzsa
  • Díszítéshez:1db paradicsom 1 db zöldpaprika kevés kapor
alt
alt alt alt
elkészítés
alt alt alt
alt Hagyományos módon töltött káposztát készítek.Mikor elkészült,kiszedem a töltelékeket,kicsit leszárítgatom,majd lisztbe,tojásba,morzsába forgatom és forró olajban szép pirosra sütöm.Tálaláskor az aprókáposztát mellé teszem,kapros tejföllel meglocsolom,zöldpaprika karikákkal,paradicsom szeletekkel,kis kaporlevéllel,sült szalonnával díszítem.Egész kicsi töltelékeket csinálok,jó szorosan feltekerve,hogy jól panírozhatóak legyenek. alt
alt alt alt
ételről
alt alt alt
alt Családom nem igen szerette a töltelékeket,mindig kiforgatta a levélből,de mióta így készítem nagyon szeretik. alt
alt alt alt

A recept beküldőjének Neve: csepike